|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Davno sam ja to pričo i bilo je sličnih komentara... Igra će ić fluidno i na 25 i na 50 fps, ali, ovo je bitno, odaziv na tipkovnicu i miš će bit puno brži (trenutan) kad je fps oko 50 na više. To se najviše vidi kod pucačina dok kod ostalih puno manje. |
![]() |
![]() |
#32 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Et, dostupni su najnoviji driveri trenutno 85.13, možete ih skinuti s tweaksrus
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
eh, kada vi možete birat koje drivere, a ja sa ovom grafuljom moram biti na 9x.xx driverima...
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Moram se ovdje složit, inače igram COD2 već duže vrijeme,malo u klanu malo iz razonode po netu. Kad igram neki war s klanom,obavezno stavim igru u dx7 mod jer mi stvarno treba svaki prokleti FPS.Uključim Fraps,91 FPS je konstanta.Ako igram na dx9 reza mi je 800x600 4AA high detalji da mi može nekako namiriti ovih 90 FPSova. Al ovdje dolazi problem opet sa refresh rateom kojeg moram spustit na 60 Hz dok mi je u DX7 modu 85 Hz i ima poprilično razlike nekako mi na većem osvježavanju fluidnija slika,bolje pogađam itd. : goood : Da ne duljim igram Oblivion sad nešto u zadnje vrijeme i iskreno, dok mi radi na 30 FPS sve pet... čim padne ispod ja to "osjetim" : evil : ,a vjerujem svaki ozbiljniji gamer će ovdje isto reći...osjetila se istanče od toliko godina igranja... Sjećam serecimo kad su testirali Quake 3,vrtio se na 30-40 FPS neki bjesan stroj tada,to su bili ultra super FPSi,ali danas zbog tih svih grafičkih pikanterija jednostavno standard se pomakao...
![]() |
#36 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
|
|
Oglas
|
|