|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nakraju popizdih i ubodeh 6800gs ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
e sad mi nesto nije jasno... formatirao sam c... stavio karticu itd... i sad sam instalirao Medal of Honor Pacific Assault i svaki put mi se restarta nakon filmica it runs great on intel pentium... grrr sa mu je sad? kupio sam i samsung super talent memoriju 1gb... + 256 samsung pc3200(400mhz) imam athlona xp 2200+ na soltekovoj ploci kaj mu je sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
ee da dobio sam kabl za napajanje i dva utikaca koja idu na njega (kao za disk,cdrom) ukljucio sam sam samo jedan jer nemam dva slobodna...(jel to dosta) ...i jel mogu takav konektor(na grafi je onaj cetvrtasti sa 4 pina postavljeni 2x2 :: ) drito iz napajanja spojit na grafu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
jel znas di toga ima? i koji sunajbolji driveri za 6800gs? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
.
|
Citiraj:
evo da ne tražiš... matična: http://download.nvidia.com/Windows/n...QL_english.exe grafička: http://www.tweaksrus.com/index.php?o...670&Itemid=41/ (odaberi v.91.31) Inače to je link za xtreme-g drivere (grafa)-moddani, poboljšani u odnosu na službene drivere... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
ove stare drivere sam da un instaliram ili ima neki posebni tool : stoopid |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
evo instalirao sam ovo sta si mi dao linkove i jos uvjek mi restarta komp cim treba uci u imeni igre... sta mu je kako da to popravim? Zadnje izmijenjeno od: psih0. 20.07.2006. u 04:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd ti reci najprije koji PSU imas jer imam neki gadan osjecaj da ti je preslab, pa da ti jos nesto ne prdne ![]() Siguran sam da to restartanje nema nikakve veze sa driverima... E sad, izvadi ovih 256MB i ostavi samo 1GB mozda ti se i oni kolju medjusobno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Ajd ti reci najprije koji PSU? hm psu power source unit? hmmm codegen 400w... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
jbga nemam 3dmark a i vidim da mi je malo prevelik za skidat sad ... sad cu probat bf2 pa da vidimo... mislis da bi trebao novo napajanje? hmm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ce ti se restartati u bilo kojoj igri ili benchmarku onda postoji jedan zakljucak: Kada grafa radi u 2D modu sve je ok, a kada kod prelaska u 3D mod u igrama/benchamrkima potegne vise struje PSU jednostavno ne moze izdrzati i crkne... Nego probaj jos ono kaj sam ti rekao, izvadi onu plocicu od 256MB van i ostavi samo 1 GB, mozda se memorije kolju makar sumnjam... ili pokreni Memtest dok su obje plocice unutra da vidis dal je sve ok! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
.
|
Citiraj:
![]() @psiho - ako hoćeš kvalitetno, a jeftino napajanje uzmi Chiefteca 410W iz Linksa za 353kn... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
komp je bio kod frenda u servisu koji ga je pregledao ze konstatirao da je jezgra procesora ostecena... ...nevjerovatno lik koji je stavljao hladnjak uspio ga je krivo okrenut??(to mi nije jasno valjda je upuhivao zrak prema procesoru?!?) i jos ktome ponio se za onom starom uzrecicom od viska glava ne boli - da natrpao je 4,5 kile paste.... i sad meni decki iz servisa kazu da mi je proc uz***************an... ... jtm da sam to jucer znao ubo bi plocu procesor i pci-e grafu... mrzim FUSERE |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
znam da je ot ali e gle nasao sam ovo jeli valja sta? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...90206718717701 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...90210543536972 + neki hladnjak za proc |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
a mozda i stari ulti s nesto para... napajanje ce ipak morat malo pricekati... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|