Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.07.2006., 12:38   #31
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor bluntafari
Pa ako običan bezopasni joint širi percepciju, zamisli šta radi bombon. Šta se tu ima više za reći.
i pokazi mi mozak za par god
senilnost...itd necem sam sve simptome i moguce nuspojave navodit: wtf :

joint siri pecepciju al ti umanjuje stosta...stoga opet nije povoljno...sry al tu i tam zapalit joint je jedno neg svaki dan pozobat saku bombona

a sto set ice pive i roge...velka razlika...jer te jedno cini ovisno...dok drugo ne bar ne u tolkoj mjeri

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2006., 13:16   #32
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
..danas je love parade jeeee...

ima prijenos na rtl2 do 20.00h ,a kasnije od 20.00h na vivi...uzivajte !!!
Oglas

Oglas
Staro 15.07.2006., 22:47   #33
bluntafari
Djembe playa

bluntafari's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor mc_fish
i pokazi mi mozak za par god
senilnost...itd necem sam sve simptome i moguce nuspojave navodit: wtf :

joint siri pecepciju al ti umanjuje stosta...stoga opet nije povoljno...sry al tu i tam zapalit joint je jedno neg svaki dan pozobat saku bombona

a sto set ice pive i roge...velka razlika...jer te jedno cini ovisno...dok drugo ne bar ne u tolkoj mjeri
Pa dobro o čemu sad ti. Di sam ja izjavio išta slično ovim tvojim navodima. Normalno da je droga štetna i ne valja se zaj*bavati s njome ali sitno eksperimentiranje u granicama normale je bezopasnije nego pojesti hamburger u McDonalds-u ili piti onaj otrov od Coca-Cole.

A što se tiće trave...khm... prema istraživanjima provedenima na meni osobno nema nikakvih poslijedica. 5 godina sam se svakodnevno ali ama baš svaki dan masovno napušavao, znali smo u jednoj noći spaliti 50 grama bez beda. Danas uspješno idem na faks, nemam nikakvih problema s memorijom, zdrav sam kao dren. Jedino sam jako lijen ali to je bilo i prije. Danas zapalim par puta mjesečno i tako mi je super (cura me izvukla).

Ovo je sad već otišlo daleko u off pa bi mogli prestati pričati o drogama i početi o elektronskoj glazbi.

Nego vi elektroničari, obratite pozornost na label Get Physical, a pogotovo na jedan bend s tog labela, Booka Shade. Skinite, pardon, kupite njihov zadnji album Movements, posebnu pažnju obratiti na stvari "Body Language" i "Mandarine Girl". Cjelonoćni dupomrd je zagarantiran! Također ako želite čuti prekrasne, duboke, tople i naprosto hipnotizirajuće zvukove piknite si dvojac Ame. Oduševljenje je neizostavno!
bluntafari je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2006., 00:05   #34
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Tiesto, quicksilver

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme