|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
IP je samo za moderatore/administratore. A ionako nije statican. Privedite temu kraju, svi su rekli sto su mislili. A ti nuke dodji na server na jedan owned-party.
#32 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
e,da to sam ja jucer pitao athu na serveru ,a on me pitao kaj ja govorim... nego,kaj se to neda formatom rijesiti ,jel to file nekakav, ide u cache , onesposobi? malo vise bi htio znati Ne volimo chitere ![]() EDIT:Skuzio ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i treba tak.zakej tog nema u cod2?! @atha,samo za tebe cu doci na ownage party,ali tek kad mi dokažeš da igraš bolje od mog starog ![]()
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo po nalogu "Chief"-a ostavit cu se ove teme ali... samo jos pokoji komentar ![]() @atha, nema veze sto nije staticni IP... bitno je imat sto vise ip adresa od korisnika za usporedit sa listama, tako su sanse sve vece... @bullseye, ma imao sam neki feeling da je rijec o AA ![]() nisam rekao da si "cheater" ali kad si vec dosao ovdje, trazio pomoc, i ljudi ti fino objasnili, sad toliko cuvas tu neku tajnu o svom klanu mislim da nije uredu no nema veze... |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Pitanje je postavljeno...na pitanje je odgovoreno...ljudi su rekli svoje misljenje usput...dalje ide samo spam pa lock... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|