|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kada sam slagao komp. Mislio sam kupiti alienware. Kostao bi me 16k kuna sa monitorom i sa FX55 procesorom. A ja sam svoj komp platio 16k sa monitorom i sa svim mogucim periferijama, ali znatno slabijim procesorom i grafickom. Ali nije u tome stvar, nego sam ti htio reci da sam vec bio pri narudbi kada sam odustao i bilo je pod options, narudba za croatia. Znaci za hrvatsku. Ali me isporuka bi kostala oko 1200kn. Znaci gigu meme. Tak da sam odustal. Inace imaju sigurno najbolji support, a da ne govorim o odlicnom kucistu, vodenom hladenju, i tome da svaki alienware se posebno slaze i nije na traci vec se rukama slaze. Tak da bih mogao jos pretrpjet 1000kn vise zbog ovakvih stvari, ali 1200kn postarine nisam mogao. Sada nisam bio dugo vremena na njihovom siteu pa neznam. Ali mislim da se vise nemoze narucivat za Hrvatsku.
![]() |
#32 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() nema svaki alien vodeno ![]() i ima vise modela vodenog npr. samo za proc, za grafu,za proc i grafu (e), za sve moguce (ALX serija) po meni ne isplativo i jos ima opcija za spuzvu za utisavanje ,evo Alienware® AlienIce™ 2.0 Video Cooling [+$35 or $2/mo.] Astral Blue Fusion Red Terra Green Alienware® Acoustic Dampening [+$79 or $3/mo.] Alienware® Acoustic Dampening [+$79 or $3/mo.] Alienware® Acoustic Dampening + AlienIce™ 2.0 Video Cooling [+$115 or $4/mo.] Astral Blue Fusion Red Terra Green Alienware® Liquid Cooling + AlienIce™ 2.0 Video Cooling [+$199 or $6/mo.] |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Raptoxx nije bas nesto napajanje, barem tak drugi kazu... Izgleda losije od MS, JNC, i ostalog smeca... Govorim o unutrasnjosti napajanja... Kupi ovaj komp kaj je Pomo slozio u linksu, (http://img356.imageshack.us/img356/9493/konfa4jd.gif). Dodaj jos jedan keks memorije vise, isprintaj to i odnesi u Links da sloze... ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
neisplati se narucivat alienwarea, jedino ako imas nekog amerikenjca da dolazi na ljetovanje da ti ga donese, inace ces platiti cca 3500kn za konfiguraciju od 9000kn, znam iz iskustva. i jos ti carinici naplate pdv za racun od postarine !!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|