|
![]() |
#31 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma pitam zato šta oću modularno, a da je nečujno...well well znam da previše tražim : hitthewa P.S. Možda i ne mora bit modularno, ali onda moram nabavit 20-ak kila Chiefteca da imam di posakrivat kablove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kao što sam obećao, danas imam EasyCona 430W. (FKT mode on) I nisam zadovoljan. Gori je od 530w 2Force-a, vent mu je katastrofalno loš, usudio bi se reći da je to najlošiji 12 cm vent koji sam ikada vidio. Da struže dok je u obrnutom položaju još nisam vidio kod nijednog venta. Obrtanjem u ispravan položaj se stvari poboljšavaju, ali se još uvijek čuju oscilacije u zvuku i grebuckanje. Sve u svemu, ocjena -1 za vent. XEye je još uvijek najtiši Taganov proizvod koji sam imao prilike čuti. Tijekom ovog tjedna ću direktno usporediti XEye, 2Force i EasyCon, tako da ću moći više reći kasnije. Zasada, loše. (FKT mode off). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Shita, a namjeravao sam kupit to napajanje... Koje smeće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
ovako Hiper 580W TypeR definitivno nije tiho napajanje a kamoli praktički nečujno. Kad se zalaufa ona osmica se dosta čuje 480W TypeR je pak potpuno druga priča....on je doslovce nečujan (ali oni lakirani modeli sa krom finnish 120mm ventovima a ne onaj mat crni model koji je btw TypeM a ne TypeR) iskreno idi na Tagan 430/480W 2Force Seasonic 430W Hiper 480W TypeR ako hoćeš modularno uzmi OCZ 450W ModStream (poprilično je tih) ili Antec Neo HE430EC 430W ali ono košta cca 730kn (trebao bi biti po buci ko Seasonic 430W)
![]() |
#35 |
Guest
|
Potpisujem ovo što kaže Wolv. Jel netko ima EasyCona? Jesam li ja potrefio loš primjerak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
procitaj gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobro da nisam uzeo EasyCona 430, a bas sam njega planirao za media centar PC... na kraju je dobro ispalo sa Seasonicom 430 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() S moje strane sve 5 kaj se tiče napajanja, ne buči i ne struže ventilator (neovisno o položaju napajanja). Nisam noise freek, ali da napajanje dela takve probleme kakve si spomenul, tj. da stvara takvu buku davno bi ja to po kratkom postupku. Ima i frend iz kvarta takvog Tagana i kod njega također nikakvih problema. Istinabog zadnji put sam se susrel s njegovim kompom prilikom sastavljanja, ali vjerujem da bi se dosad već požalil da nekaj ne valja. E sad, dal si naletel na sfušani primjerak ili ne....ko bi ga znal. EDIT: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
Mali izikonček ide na reklamaciju, boli me briga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
uglavnom wolv ti ej dobro rekao...inace ocz nije poprilicno tih ![]() ![]() ma nek zeme 430w seasonica il typer-a i gotovo... @tema malo poblize...imam 805icu i drzim ju na 190x20...zdere struje u 3 pm...i imam jos punu kiflu "dodataka" aka gutaca struje i on i dalje ostaje na nekih 50-70% loada...a ja po def imam prozdrljiviju konfu(za strujom) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Iz znatiželje...koje je od ovih najtiše? Pretpostavljam da svako od njih ima relativno zadovoljavajuće napone i struje, za te pare bi trebali imati...pa mi se onda čini da je tišina jedino mjerilo uspješnosti. Je li Hiper 480W TypeR tih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Moderator
|
a gle tiši je od 580W Hiper-a ali da kad se zagrije OCZ i kod njega se čuje protok zraka Citiraj:
da tih je, nečujan u stvari duplo tiši od npr Seasonic 500W
![]() |
![]() |
#44 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
dobro da ga nisi odma usporedio sa 600tkom ![]() salu na stranu hiper su mi postala najdraza napajanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
inace 600tka se dosta cuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
ČLAN FKTa
|
S tim Taganom uvik problema ![]() Nego, wolverine, je li taj tihi o kojem pričaš ovaj? http://www.hipergroup.com/English/pr...hpu-4k480.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
da takva serija je tiha a lagano ih je prepoznat i po tome što oni dolaze u onim plastičnim koferima dok ostali (oni koji nisu TypeR) dolaze u kartonskoj kutiji @fish ti si nekaj krivo shvatil, ja sam samo reko da sam uspoređivao modele koje sam imao prilike čut, ne kužim tvoju reakciju, pa nisam se naljutil ![]()
![]() |
#49 |
EMP moderator
|
Jel Seasonic 430 W ima onaj PCI-E izvod za napajanje? Znam da ovi 380 W nemaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#51 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() @domi trebali bi imat jedan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
Ali neka...znaš možda di ih ima, nabava ništa ne nalazi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
|
bilo ih je u MaxModusu i HG-u a i tu ih je jedan član bio prodavao mislim da je nick Shimpa
![]() |
#54 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
EDIT: Proradio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Evo ja sam gore imao spojeno: Amd athlon mobile 2500+ @ 2.8ghz 1.9v Dfi lanparty nf2 255fsb 2 x 256 corsaira ddr433 @ 510 2-2-2-5 3.2v 4 x diska( 2 sata 2 ata) dvdrw+dvdrom 9800xt @470/800 7 x thermaltake ventova 2 x zalman ventova 2 x spire venta na procu i jos je trpio s***************ane promjene napona u mojoj ulici, ko i tebi spajanje golih zica, mojeg starog koji je svako malo skurio brusilicu ili dremel pa je sklopka bacala i tak...uglavnom sve zivo... i NIKAD, al bas nikad mi se nije komp srusio zbog napajanja
![]() |
![]() |
#57 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Znam da ove serije Type-M prije nije bilo i da je to relativno nov proizvod hiper korporacije. A onda su u taj kos bacili i model "TypeR" koji nosi oznaku M kao sta si rekao Mat! Rekao bi da Hiperovci pravu reda medu svojim napajanjima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
Ne TypeR je prvo izašao i svi su bili u plastičnim koferima M modeli su kasnije izašli
![]() |
#60 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|