|
![]() |
#31 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() kaj,os se mjenjat? imam viska kulenove seke(lokacija sl brod i okolo)malo sarf,al se da sredit sa par skropeca il gembaca! vaga mi je eksplodirala,mislim da bi trebal to kulence brzo frknut da me ne izaziva cijelu noc! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Očito nakon ovoliko pljuvanja i tako dalje.. Evo došao sam u HG sa strganim procom i čovjek je rekao: Gle jezgra ti je otišla, no čekaj malo, probat ću nešto srediti. Ode čovjek pita gazdu i vrati se i kaže nažalost ništa. Ali sve u svemu probao je. A kada sam kupovao novi, tražio sam s ljudima iz HG-a proc. na internetu i tako dalje..., printali mi materijale i.. dakle pobrinuli su se, sve, dali su mi 100 komada da biram i da bih napokon odabrao, STVARNO SUPER. Ve-mil, evo opet mene na servisu, donosim dosta toga, šta moje šta od jedne cure.. I za ČUDO, čovjek kaže da će isprobati ploču iako misli da je proc. no neće mi naplatiti ako je ploča OK ?!?! SUPEER. Očito je nešto drugačije, ili samo ja imao sreče ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
mislim zasto nebi i nekoga pohvalili ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Da hvalimo trgovine taj thread bi imao 0 postova! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
***2CROwded***
|
Pa očito bi imao par postova ![]() Pa mislim da sve ovo može pod ovaj thread, ipak ide za sve pozitivno i negativno ![]() Dakle šta valja, šta nevalja. Koja je korist ako samo pljuvaš? Nema rješenja, tj. samo je negativno.., a ovako netko pohvali, netko pljuje i evo diskusije ![]() Uživajte, i nadam se da čete s vremenov više hvaliti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Samo vi hvalite - valjda nije tako crna situacija na tržištu računala u Hrv. A sad malo manje prepucavanja i više hvaljenja ili pljuvanja - što god preferirate... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Preferiramo pljuvanje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
Također tvrdnju možemo dokazati i na drugi način: vidimo da je tok linearnog preferiteta ...... iz čega dolazi do jednog rješenja: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo sto se mom frendu i meni desilo kad smo isli u kupovinu graficke za njega. Dakle, dodemo nas dvoje u NetCom i gledamo Geforce4 Ti4200 i Geforce4 MX 420. I dode jedan od djelatnika do nas te ga mi pitamo za cijenu( vise ni sam neznam koliko je bila), Pokazemo zanimanje za Ti4200 kad ono on pocme o tome da nam se to potpuno ne isplati i da je bolje da uzmemo MX 420 jer da su kartice POTPUNO ISTE i da Ti4200 ima vecu cijenu samo zbog toga sto uz njega dolaze neke igrice i programi, bla,bla,ba. Mi ga blijedo pogledamo a on i dalje uporan da nema nikakve razlike izmedu te dvije kartice. Samo smo se okrenuli i otisli ca. mislim, ono nemam komentara!!!
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Ispit
naslusah se prica o tom hg-shrotu pa kako ima priliku da kupujem ovecu kolicinu racunalne opreme, rekoh da vidim kak disu ovi u navedenom shrotu! Trazim ponudu za specificne komponente i to sve u iznosu od nekih 20 000 kuna, a oni ko debili, pol dijelova nemaju ili mi trpaju neke svoje stare zalihe koje vise ni na hrelicu nemreju prodat. Onda sa frendom odem da si on kupi fotic i frajer mu konstantno gurka neki svoj izbor. Nakon sto sam popi..... frajer je odustao, al cim sam se okrenuo on nastavio i tako u nedogled. Zelja mi je da stvarno nekog tamo zmontiram, al neda zakon!! Nedajte se zaje.....!!! Over & Out ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
![]() |
#53 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam čemu toliko pluvanje HG-a :confused: Kada nešto trebam - imaju po pristojnoj cijeni, kada spalim ( RAK HDD-ove, ja sve ostalo ![]() ![]() Ja sretan. Sad dali je trgovac bio nasmiješen ili dali je koristio krivu intonaciju glasa - čujete pucketanje. Sad koliko su dobri u preporukama isl. - neznam, nisam nikada nešto pitao ( a da jesam puno se puta nebih zajebal, ali to je već druga stavka ). Velim dvije najbitnije stvari - meni osobno - kod trgovine je: imamo po fair cijeni i to isto zamijenimo u roku ne duljem od 3 dana nakon što vaša malenkost uništi dotićnu komponentu ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Što se tiće Ve - mila, spada u kategoriju HG-a uz manje rezerve.... 45% vremena nemaju robu na skladištu , a kad imaju čekm po 40 min da dođem na red zbog administracijskog aparata koji konkurira državi ![]() Doduše ogroman plus im je prodavaćica - Ana - komad koji mi se urezao u pamćenje. Okece koje ledeno svjetle i osmijeh koji rastapa, a još se i kuži u hardware ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
autronic
ne mogu više šutjeti.... evo moj hraćak na autronic, pa nek si misle zašto. zapravo, autronic je ok, ali jedan tip... puj ! ![]()
![]() |
#56 |
***2CROwded***
|
Evo i moj glas protiv AUTRONICA !! Radi se o disku. Kao što svi vidite u sigu je novi disk, i to opet IBM ![]() Fora je u tome da mi je otišao onaj 80 GB i to tako da ga je elektronika valjda, i priznam otkinuo mi se komadić plastike veličine pola mm i to sam ga rukom maknuo, a oni mi tvrde da je pao. Kao prvo, uzeli su ga na servis, dakle ja mogu tvrditi da je disk bio čitav, kao drugo rekao sam da ga testiraju ako žele, DISK NIJE PAO!!!! i ništa... Sve na šta se izvlači, kaže probat ćemo poslati pa ćemo vidjeti !!! Ma koma, novi disk i tako seru !?!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|