Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.04.2003., 01:25   #31
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by z3D
citam ove postove, i razmisljam. i sve gluplje ideje mi padaju na pamet jedina pouka koju sam izvukel je da svrtan mrzi grega
ili ocito ne kuzi cijelu njegovu pesimisticnu filozofiju...
ne ne mrzim grega...prvo ne mogu mrziti nekoga koga nisam nikada osobno upoznao niti mi je ikada napravio nesto na zao...ja sam ga samo malo podbadao...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2003., 01:33   #32
msvrtan
..

sto se tice mog znanja npr..ja se u intel probleme necu ziher gurati a niti nekome govoriti sto da kupi...intela nisam vidio doma vec dve godine i nemam blage sto taj ima il nema...znam samo da je preskup za sta nudi ...

u programiranju mogu nes pomoci...ako je iz moje domene...

probleme oko windowsa mozda i znam rjesiti a u linux probleme ili sl ne zelim ni pisnuti...

oko amd-a znam tu i tamo nesto..sve samo iz iskustva....tako da nemogu reci da li je bolji taj i taj chipset od tog i tog ako nisam oba imao...mozda spomenem ako je dosta ljudi na forumima i reviewima spominjalo neku razliku

smatram da najvise mogu problema i preporuka dati ljudi koji rade u servisima ili cesto mjenjaju kompove...samo iskustvo ... npr ne sumnjam u narino iskustvo oko moddanja i sl...u jos neke ljude oko drugih stvari...

npr. isto kao sto cijenim gregovo iskustvo cijenim i ozrenovo..samo sto ozren se puno vise kuzi u one skupe varijante a greg u jeftine...i ne svidja mi se kad jedan krene drugome u njegov teritorij...ne kazem da i jedan od njih to radi ali vec su se desavali izleti nekih drugih ljudi...ovo je bio samo primjer...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.04.2003., 22:00   #33
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Thumbs down

pa dobro kaj ste se svi sad okomili na grega???mislim da je on ionako skoro uvjek u pravu ili barem blizu istine....
ma nedaj se ti greg !!!sad te "napadaju" oni kojima si nekad davao savjete...ccc...dečki ,dečki..
i i bez i
Staro 03.04.2003., 22:21   #34
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Originally posted by BSA<AK-47>
pa dobro kaj ste se svi sad okomili na grega???mislim da je on ionako skoro uvjek u pravu ili barem blizu istine....
ma nedaj se ti greg !!!sad te "napadaju" oni kojima si nekad davao savjete...ccc...dečki ,dečki..
i i bez i
mozes izbaciti ono "skoro" jer grijesim samo ukoliko netko presuti svjesno ili nesvjesno neke vazne detalje kad postavlja pitanje
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2003., 22:33   #35
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by greg SE
mozes izbaciti ono "skoro" jer grijesim samo ukoliko netko presuti svjesno ili nesvjesno neke vazne detalje kad postavlja pitanje
"skoro" je izbačeno......
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno