|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
kod mene u sobi je drito 33 poludit cu e onaj filmic je legendaran i da kaj se voznje tramvajem tice najvise volim staru 12 u njoj se ni po zimi nemre disat i popizdim kad otkrijem da se 90% ljudi ne tusira treba poduzet neke mjere u veze toga : Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj proc u idleu je hladniji od sobe : suicide Lucky bastard... Prestrašno je, preko noći su prozori full otvoreni a to uopće ništa ne pomaže ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
evo ja se sad spustio dolje di su mi starci i skontam da je chilli i skuzim oni sve otvorili napravili propuh.... ja ne budi glup postupio jednako i sad je mrak fino mi pirka ko da je klima upaljena!cak je i pas koji je uhvatio priliku kad su otvorili kidnuo van lezo u hladu na travi!(inace je sklon bjezanju okolo)
![]() |
#35 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
dodje mi da uzmem led i napunim kadu i zavalim se. E jel tko zna dali ima i kod nas kao u usa da se kupi vreca sa ledom (kockama) unutri? ![]() ![]() to je sve sanader kriv zbog ovih vrucina.: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ajde, ajde.. šta kukate kad ste doma svi razgaćeni ![]() Jučer bio ful obučen.. hlače , majca, košulja, prsluk, ČIZME na nogama te se vozao prašnjavim putem (makadam) u kamionu pod ceradom po bespućima Slunja. U odnosu na jučer sad mi je doma kao da sam na Aljasci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
I mala nervoza isti tren me ubija od vrucine. Jucer je bilo grozno, ali danas sam smireniji : CoolRamb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Proud To Be Bakran
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
R.I.P Mitzek
|
uh ajde bar malo olaksanje danas.....sve je nesto poluoblacno i puse lagani vjetric..... al sad nemrem na kupanje......arghhhhhhh
![]() |
#44 |
Brum brum...
|
ajmo ljudi kupujte ventilatore pa zar se nema 70kn?? a valjda ce kisa uskoro .....: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo kiše konačno i to pada ko iz kabla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Neznam u čem je problem...ali, kod mene je zima...podrum sam očistio, i prebacio si krevet te komp dolje, prek dana max temperatura oko 20-22 C preknoći hebenyca zima te se dekom pokrivam ![]() A filmić...dobar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Brum brum...
|
kod mene nije padala kiosa, barem koliko znam. eno tamo u brodskoj zupaniji led velicine orasa padao:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo u mene u sobi temperatura 26stupnjeva hladi klima nemoze biti ugodnije, Cedevita ispred mene i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Mene roditelji tjeraju da idem nekej delat po kući jer se njima neda. Fino se sjednu pod klimu i samo se deru: Daj nekej za pit napravi, daj odi ovo, daj odi ono... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
I zato volim zimu i skijanje. Sinoć sam bio u Jabuci, na jednom koncertu, i tamo nema klime. Na pozornici 6 ljudi iz benda svi skinuli majce i cjedilo se sa njih. A mi upublici stvorili bazen na podu od znoja. Bilo je uzas, ali je svirka bila dobra. Doma nemam klimu, ali imam vinoteku, gdje je temp 14-16 stupnjeva. Uglavnom boravim dolje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|