|
![]() |
#31 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mislis? imas ideju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma bilo kakvim ljepilom ga staviš i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Kao prvo mijenjaj napajanje pod hitno jer su ti naponi katastrofa. Dobro da uopće radi...a kad prestane raditi može ti otić ploča, i još pokoja komponenta. A temp proca 71°C?! Pa to je za A64 smrt!! I >5000 rpm coolera...jedino mi pada na pamet da promijeniš pastu. Iako bi puno bolja opcija bila promijeniti cijeli cooler, i staviti Freezer 64 Pro. Oko 160kn ti dođe. Edit: Disk 50 stupnjeva!! Obavezno stavi neki ventilator da ti puše po disku što prije!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#39 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() difinitivno prvo ocisti cijelo kuciste od prasine, a graficku i proc cooler sa posebnom paznjom, onda stavi novu pastu na proc kao sto Crais rece i ako onda nije barem na 55c, kupi freezera, zalmana ili xp-90 te definitivno dodaj ventic da ispuhuje vruci zrak ako ga nemas, a za sada dok sve to ne napravis, odma otvori kuciste, to ce ti smanjit temp za bar 10c |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
Citiraj:
I kao što kaže Astral otvori bočnu stranicu kućišta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
uh...onda nemozes ni hladenje promijenit... mislim da sam cuo negdje da iako imas tu naljepnicu, garancija vrijedi i ako je potrgas zbog ?? necega ?? neznam stvarno, mozda neko zna ako stvarno nesmijes to micat onda ces morat dat komp tamo di si ga kupio i rec da ti stave novo hladenje i da ga ciste...oni to moraju besplatno uciniti (naravno placas hladenje koje si odabro) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
odi u tu trgovinu (pretpostavljam ve-mulj) i reci im da ti se komp pregrijava, kupi ventilator za diskove glaciatech i jedan ventilator iza i reci im da ti ociste cooler od procesora....oni ce ti to sve besplatno ugradit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
prcknedl
|
Citiraj:
pa njezno ju skini s kucista a ostavi na bocnoj stranici. ![]() ![]() i ja sam mislio da a64 UOPCE nemoze radit na tak visokim temp, to je cak i za palomina puno : sweating ![]() edit: tvoj codegen...dobro mu rupice ocisti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
pa da, za a64 je smrt 65-70st, barem tako pise na amd-ovim stranicama....ali sigurno nece bolje radit od takvih temperatura.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
Citiraj:
Tako da to nemoj ni slučajno raditi, nego lijepo nosi komp di si ga i kupila/o i nek ti oni to sve naprave besplatno. A ako ti se neda onda pomisli da je moj frend u mjesec dana kućište 8 puta nosio u HG Spot, i odmah će ti se dat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
koji je btw skroz na suprotnom dijelu grada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
Glacialtech Silent Blade BLACK, 120x120x25mm, 19dBA http://ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=hladnjaci je li to u redu?
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() kazes im samo da ti stave vent naprijed ispred hard diska, moze se ugurat tamo 80mm ili 120mm, ovisi kakvo je kuciste....neces bezveze davat 175kn za hdd cooler ![]() i nek ti stave vent iza, isto ovisi u kucistu koja velicina...ali ako ide 120mm, onda uzmi njih.. ovaj drugi je ok ![]() i reci nek ti ociste box cooler na procu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
Uglavnom, back to my tema. Stavio onaj 40mm vent na plavog zalmana, doduše vent nema veze s onim što piše na specifikacijama (12V - 3000rpm) jer se na 3000rpm vrti na 9.5 volti, ali nema veze. Sad je Zalman vruć taman na granici da možeš prste držat cijelo vrijeme na njemu. To je ok, ja zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|