|
![]() |
#31 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kaj se tiće reklamacije u Linksu .... Iskreno ja sam osoba koja ne kupuje više tako često, ali uvijek compovima vadim mast i OC-am. Ponekad se dogodi sranje i nekaj krepa ... Do sada su mi sve reklamacije vrlo profesionalno i uljudno zaprimljene i HW zamijenjen. Istini za volju upoznal sam se s ekipom tamo i sa Denisom popijo koje piće. Međutim to 100% NEMA nikakve veze sa reklamacijom, jerbo se spomenuto piće događalo NAKON obavljene razmijene opreme. Da čujete horror priće iz servisa i kakve se sve stvari događaju - čudo Božje da ekipa servisu više ima živaca ![]() Ipak i dalje svima koji od mene traže pomoć oko sklapanja compa sve kupujem u Linksu. Razlog? Jerbo ako nešto krepa Linksovci su mi UVIJEK izašli u susret. Isto tako su pomogli svima koje sam uputio tamo. Da se razumijemo, ja od ovog teksta nemam ništa. Samo da nebi strpali Links u isti koš sa Ve-milom i HG-spotom. Jako puno ulažu u zadovoljstvo svojih klijenata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ma u linksu uvijek sve dobro i sve se rijesi . dosad nisam imao nikad problema , iako sam dozivio neke nedosljednosti - prva 9800pro koju sam imao je bila kupljena u 08/2004 i kad je crkla u 10/2005 uredno sam rijesio zamjenu za 6800le , a druga od 01/2005 koju sam prodao ovdje covjeku je crkla u 04/2006 i kad je isao na rekalmaciju , tvrdili su mu da je garancija 1 godinu . cudno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
evo ovako..zvao jednog forumasa iz linksa...znaci ploca je ispravna...ali je cini se malo tt big typhoon s***************ao proc..on radi...ali..moze biti da ce kenjati kod 3D aplikacija i kod recimo filmova itd...khm...mislim da cu se oprostiti od socketa A ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Više nedem u samoposluge, oni to ziher svi rade : roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma neznam, ja im na prvom mjestu ne nosim više komponente u kompletu jer uvijek nađu neke "veze" kako je ovo sje***lo ono i obratno... koje naravno samo oni mogu dokazat i BTW: kako cooler može sje**t proc?? - može okrhnut jezgru. I okrhnutih proceva sam imao više i oni ili rade ili ne rade. Ali oni sigurno mogu dokazat da se proc od težine coolera spigao u socketu jer nije proc bio dobro postavljen i sad je L2 bridge bliže L5 bridgu i zato proc ne radi kako spada.
![]() |
#40 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma gle bili su fakat korektni i jos danas idem pod 939socket..tak da..ono...i jos pred kraj radnog vremena servisa..tako da se ne mogu zaliti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam pred 3 tjedna u srijedu i odnesel ploču proca grafu i memu jer nisam 3 sata mogel upaliti komp. sve sam sprobal i zaključil da matična ne radi. odnesel sam in u sredu i trebalo im je DVA TJEDNA da mi zamjene kaj mislim da je previše. zovem je tjedan dana kak je već sve tam veli mi tip da je ploča kaput i da si morem dojti po komponente a da ploču još nisu dobili..... i zovem drugi tjedan, veli da bu došla za dan dva. zovem drugi dan veli da je ploča došla al ju još nisu proveli ili kaj već trebaju napraviti i da bu zval kroz 30 min ak bu neko to napravil. i zove on za pola sata i veli da mogu doći po ploču. DVA TJEDAN je previše za jednu običnu ploču tak da se spremi na čekanje nadam se da nebi i tebi tak kak i meni
![]() |
#45 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
dvaput su mi mjenjali memorijsku karticu , iako je problem bio u MENI , odn u mom oylmpusu koji ne prihvaca ove nove Xd kartice. doduse , mogli su to napisat na kutiji , ali nisu . u svakom slucaju , kartica je savrseno radila u novijem uredaju , dakle ja sam bio "problem" i na kraju su mi vratili puni iznos links : cheers2 : cheers2 : cheers2 za nagradu sam uzo TV karticu kod njih sad ![]() e i da : ja s linksom nemam nista. nemam tam bas nikakvih veza poznanika i sl. doso sam tam prvi put kad sam vidio na netu da oni imaju najpovoljniju 256 MB xd karticu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ma links je zakon... spizdio sam jedno 4-5k kod njih.. prošli tjedan sam naručio asrokicu i rekao da je jaaako hitno (naručio oko 10h ujutro) rekli da će se potruditi da što prije dođe, kad ono drugi dan oko 1 zovu iz overseasa gdje ću primit paket! svaka čast! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
Neznam, meni nisu da li reklamaciju na moju grafulju koja je doslovno pregorila, ne clockana, ***************ote, igrao sam CoD. To me zabolilo jer, da sam ju unistavao s clockom i s voltazom, ne bi rijec rekao, ali kad ti otpadne kondic !!!!!!!!! nakon kaj se zagrijala do ibera, a ti nisi nis napravio i kad skuzis da je 2 soma kuna skoro otislo u vjetar, covjek malo popizdi! Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
Citiraj:
A sta ti hoces, to je Socket A cooler isto onoliko koliko je cooler za ostale sockete. To kaj ga netko nezna staviti je njegov problem. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
mikrofrakture....nemoj, molim te pretjerivat...znaci tebi je bolje bez IHS-a, pa da slucajno ti klizne cooler ili sl. pa da ti unisiti proc, zbog 1-2 stupnja razlike??? "onih heat pipeova, cak i amortizira pritisak na jezgru." mogu samo reci : lol2 : stavi si oprugu na cooler, ako hoces da ti se nesto, meni strano, amortizira, a ne heatpipe... ili mi mozda preporucujes da si heatpipe stavim u madrac?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
da dok montiras cooler, okrhne ti jezgru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
Moras bit biser, pa ju okrhnut... Evo, na socket A sam montirao svega i svacega, od laganih, pa do "teskih" coolera, pa sve do home-made vodenih blokova, i nikad nisam ostetio jezgru... Mog prvog mobilca je spalio copper shim, koji treba zastiti jezgru od gnjecenja, te poboljsati temp. svojstva, a ne radi ni jedno, ni drugo... Moras pazit kako sto radis, i nikad se ne ce nista skliznut ni slucajno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
pa naravno, a pomisli koliko je ljudi tako unistilo procesore.... zar nije bolje imat IHS i onda si miran?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam do sada uspio uterati pod garavciju maticnu, graficku, mis i tipkovnicu koja je crkla od prevelike kozumacije kave......: goood : To je bio wireless komplet za mx710 ako se nevaram i kostala je tada 900kn. Sredjivao sam ju 2 dana da ovi iz servisa ne primjete da je kava uzrok kvara. Tako sam nakon 3 godine koristenja stare logitec tipkovnice, besplatno dobio zamjenu za noviji model jer se stari vise ne proizvodi. Graficka mi je vrisnula vjerovatno od prevelikog clocka.....nju sam drzao natopljenju u alkoholu da neutraliziram miris paljevine. Fora sa totalnim noob-om uvijek pali.......: bonker : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hehe dobar si ![]() |
![]() |
![]() |
|
|