|
![]() |
#31 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Dobra fora sa maticnom: goood : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Kad smo kod cudnih ostecenja....... Otiso ja na posao a moja stara iskoristila priliku da prozraci malo moj brlog...... i tako ona zaboravila da je prozor otvoren, sto inace nije bed.... ali.... pocela je padat kisa negdje za vrijeme dnevnika i naravno zaborvili starci, a moj pesek je lud kad pada kisa jer se panicno boji grmljavine. i tako pesek skuzi prozor na mojoj sobi i skoci unutra na stol. u tom trenutku komp se budi iz stand by-a i winamp nastavlja svoju play listu. (napominjem da imam 2 suba u sobi izmedu ostalog) uglavnom...... dolazim ja doma i nemam pojima o nicemu, sjedam za komp a kad tamo nesto mi fali pod prstima.......... siroti pesek je uspio u svom trku preko stola izvadit nekoliko tipki iz tipkovnice :O. nisam mogao vjerovat, ja prstima nikako ne mogu izvadit tipku. vratio tipku natrag i sve radi, samo je malo ogreban naslon za ruku. ali jos uvijek ne vjerujem..... kaj je najgore ta se tipkovnica ne moze kupit na svakom koraku. ah zivine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ipak je konj bitno veca zivina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
OnT- Meni sav hardver radi tip top (lol), najgora stvar koju sam napravila na kompu mislim da je bila da sam iz system32 foldera išla manično brisati fajlove jer mi nisu ničemu služili, i htjela sam napravit više spejsa na kompu... to je bilo još u doba hd-a od 40gb, tako da je u neku ruku razumljivo ![]() I kad sam prošle godine kupovala pržilicu, tip mi uredno da, i ja onako par sekundi stojim, jer sam pretpostavljala da ću uz to dobit i žnoru i menjuel ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
@slink: jel to mozda ovo ili nesto slicno http://www.tech-forums.net/showthrea...5&pagenumber=1 jos jedan specijalac |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
pa velik je bio neki bilder-miš valjda osim toga , prvi put sam vidio misa u zivotu uzivo , 5 ujutro , zbudio me naravno da sam pobego |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
@West: Bas to!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Jednom je i meni miš bio na stolu, nešto je tražio oko monitora, valjda ga nije mogao uključiti. Odma sam ja otišao trkom po mačku koja ga je ownala.
![]() |
#44 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislio sam da se miseva boji jedino ona debela kravetina iz Tom i Jerry-a ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hehe ma macku kao kucnog ljubimca i nema miseva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|