|
|
Rezultati ankete: Da li vratiti Facelessonea u naše članstvo tj. pustiti ga da igra sa nama | |||
Kazna odrađena - opomena shvačena - vratiti ga u igru |
![]() ![]() ![]() ![]() |
39 | 81.25% |
Prvo želim vidjeti njegovu javnu ispriku i obečanje da to više nikada neće napraviti |
7 | 14.58% |
Definitivno ne - ne vračati ga u igru |
2 | 4.17% |
Glasači: 48. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Hvala. MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa do kada tako MM? Sve se mora "lockati" odmah. Znas kako to radimo sa mornarima...
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ljudi ja sam sav sretan kaj opet mogu igrat s vama :clap: , žao mi je ak sam sam nekoga živciral sa korištenjem znate več čega. Ne pada mi vise napamet vise to radit. E sad idemo se dalje napucavat : Machineg : Machineg Hvala MM, Raku i Athi kaj su me se sjetili i hvala vama koji ste mi dopustili da igram opet s vama. Evo mislim da sad ovo možete konačno bacit pod lokot.
#34 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Dobrodošao natrag Face. Nemoj se "zaboraviti" kad ideš na server - u stvari moja preporuka ti je da to nigdje ne koristiš pa nebu uopče frke da se opet zabuniš. Dragi članovi hvala na suradnji. Druže Vanzemaljac može LOCK. MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Weelcome back Facelessone! Evo lock na vas zahtjev herrcommadant! |
![]() |
|
|
Oglas
|