|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Odlično: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
lijepo, to je sve kaj imam za reci... nego da pitam nesto, koliko ima razmaka od baze sonic towera do aluminijskih finova?? ja si ga misli uzeti ali mi je ram dosta blizu proca pa me zanima dali al finovi dolaze iznad rama???
![]() |
#34 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#38 |
Prečupavi mod
|
@Crash: na 7V su i dost su tihi @Krimi: imas bocnu plexi za Centuriona za kupit... i smanji taj sig!
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 16.07.2006. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
@Kr&m&: vidim da si novi na forumu al u tih 2 mjeseca si fakat mogao pročitat FAQ. iliti "Ako koristite potpis (signature) molimo Vas da on ne bude duži od 5 redova normalne veličine i da ne pretjerujete s bojama i slikama u sigu. Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biće obrisan." tvoj sig zauzima dosta 19" lcd-a a da ne govorim kolko hebe one koji imaju 17" crt
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
svaka čast majstore!! vidi se da je puno truda uloženo ![]() BRAVO! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Prečupavi mod
|
Hvala, hvala, hvala svima, hvala ![]() Iduci zahvat ce bit vjerojatno busenje MBO tray-a gore kod napajanja tak da provucem sve naponske kablove iza ploce tako da ih se sto manje vidi. Kupit cu i SATA kablove sa konektorom u L tako da manje kablovi strse od diskova... zna li tko gdje ima crnih i da su sto kraci (50cm mi je way to much)? Ili da prefarbam ove koje cu kupit.. cime? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Moj savjet za sakrivanje kablova je provlačenje istih iza matične...to sam ja napravio na starom kućištu (točnije sa starim napajanjem)..i ispalo je zbilja dobro...a ovo za sata kablove najbolje ih prefarbaš sa crnim sprejem (to sam ja napravio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uzeo sam bakrenu cijev, onu za centralno grijanje i oko nje namotao kabal, kod mene je malo neuredan, ali da se jako fino namjestit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Ja sam to uradio prije više od pola godine i i sada radi, mislim da nebi trebalo bit problema sa tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |