|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma ovi frikovi, obično smeće.................nije to nikakvi rock, nego teško forsanje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Malo cudno, al' eto ![]() Sto se tice ostalih, BiH zasluzila visoko mjesto, Rusija bas i ne... Seve ful lose |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
seve je bila koma ono lice joj je bilo koma... sto se tice ostalih Ukraina i BiH su mi bili the best ![]() A mala ukrainka uf sto je dobra odo googlat sada ![]()
![]() |
#37 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Finci su katastrofa, sotone iz pakla...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Finci su zakon. Baš mi je drago da su pobjedili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne vjerujem da su finci pobijedili LOL, svaka im cast. Ali kad je Seve pjevala bilo je najzanimljivije, nisam vjerovao dok nisam procitao: http://www.iskon.hr/glazba/page/2006/05/20/0041006.html Sta reci osim da je Seve po mnogo cemu popularna, a ne samo po pjevanju ![]() Tehničar u režiji ima pivu od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
looool koja ludnica, dobro da severinu nije pustio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma finci su zakon
![]() |
#42 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ono vama dobro sto je pobijedilo ??....fuck di ovaj svit ide ....
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
Za sevu nemam komentara sta san mislija prije mislin i dalje..budala onaj ko je mislija drukcije! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma bijesan sasm ko pas..CCC ![]() Koji je ovo k***c pobijedio. : suicide Em nije glazba. :confused: Em nije neka pjesma. :mad: Em su im kostimi bili od alu. folije. Seve je bila naj, trebala se je još skinuti.... Mislim...Ono, tko je za to glasao. Svjetska SRAMOTA! Kud ovaj svijet ide?: baad : : stoopid Ma Norvežanke su bile onnoooooo. http://www.headbanger.hu/be/htdocs/updir/lordi.jpg Neda mi se sad, može tko , znate kaj @ http://www.lordi.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Band Paloga...01 Band Paloga...02 Band Paloga...03 Band Paloga...04 Band Paloga...05 Band Paloga...06 Band Paloga...07 Band Paloga...08 Nekoc davno u zemlji 80-ih, pojedinacna diskografija EU natjecanja u pojedinim zemljama je dostizala Platinaste naklade i natjecala se sa naj komercijalnijim imenima. Tada su pravi kompozitori pisali pjesme a ne diletanti, za one mladje... potrazite pjesmu i obavezno spot pjesme : Franco Battiato & Alice - I Treni di Tozeur Nekad su filmskim kamerama snimali spotove za EU song, te sa tretmanom fotografije na razini filmskog platna I Treni 01 I Treni 02 I Treni 03 I Treni 04 I Treni 05 I Treni 06 I Treni 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
®
|
naša je šewa zadnja drolja ,a finci su seljačine samo take...kaže meni mama za sewe neka pokaže stho ima...a ja si kontam da je i prije 20 god bilo ljepih žena i djewojaka...sada su samo nowci bitni...ma ja im ne bih dao da okopawaju kromophire... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pod naletima kopita zla
|
ne znam sto svi serete po lordiu..a sta da su vam bili back street gaysi svi bi vi bili sretni ajde ajde..raspali su se..nemorate sjeci vene..sve ce biti uredu... a bas mi je drago da prvi put na eurosongu nije pobjedio neki pederluk...sljedece godine treba staviti neku blekeriju pa se onda križajte..niste još ništa vidjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma, ukrajna je imala naj Trebu ![]() njam |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
LOL...već vidim kako sljedeće godine za SiCG nastupa Six Pack...ma OK mi je pjesma od Lordi-a... kao što je netko reko...glavno da nije neki gayčić u nekom utegnutom kostimu pobjedio... EDIT: Spot Lordi-jeve pobjedničke pjesme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
....muzika kao i uvijek katastrofa.......glasanje čista namještaljka...kad je to heavy metal bila muzika za široke mase?....ali nema frke kad se osamostale Crna gora i Kosovo bit će pobjednika (opet) i sa ovih prostora.....ako je to koga uopće briga............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Iako ne volim bas takvu muziku, drago mi je da su finci pobjdili jer su napravili čistu zaje*anciju od svega toga i bolio ih je qrac za sve, a i konacno nije pobjedio neki pederko il vise njih il neka plavusa sa sisama većim neg moja glava (što naravno nemam nis protiv, al nek dode promjena malo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
zakaj seve nije pobijedila??? zato kaj je onaj finac imao veću štiklu neg ona ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|