|
![]() |
#31 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
prije tog sam igrao na srpskom gromnet serveru i daleko dogurao preko 60 lvl i puf nema više servera(mana servera koji se nemoraju plaćati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja ne kažem da je WoW glup niti dosadan niti ništ takvoga, samo da je preskup za mene pa da si ga sam plaćam. Meni je baš super igra, a dok si nabavim GW (ako si nabavim) onda napišem jedan post i opišem razliku i koju se igru više isplati igrati. Budući da su GW radili ljudi iz Blizzarda (i to neki od glavnih ljudi tamo) uopće ne sumnjam u kvalitetu GW. Jedino neznam kak će mi se sviđati igra koja je skroz instancirana. Btw. ima koji hrv. guild u koji se mogu joinati (dok i ako kupim GW)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ja sam na Emeriss - trenutno low pop... Samo kaj je ekipa trunkicu hard core ( prebacivali se sa drugih servera ) pa ima dosta raidanja ![]() Dakako - kroničan nedostatak Druida je prisutan i tu -.- Warova i Rougova na bacanje :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
imam oboje,gw od kada je izašao,fractions od kada je izašao,igram i wow već 4 mjeseca,wow je bolji ali je skup,makar ni guild wars nije za odbaciti(pogotovo kada izračunate koliko vas sve košta),jedva čekam burning crusade,je netko zna kak će onda biti pretplata??nije mi baš privlaćno plačati 2*100kn mjesečno EDIT: wow ima jednu zgodnu prednost pvp je unutar pve,jako mi se sviđa i imaš infiinite broj likova,minus je da su serveri totalno odvojeni(malo jadno),mogli su napraviti neke portale ili nekaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ovo za pvp intergriran u pve ako si na to mislio imas i arene za low lvl charove npr Ascalon arena, Yak's bend arena itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
WoW za razliku od GW - nije instanciran ... Naime -izađeš iz grada, u cilju questanja. Međutim, heto sreće, naiđeš na suprotnu stranu - klanje može poćeti. Na nasumičnom dijelu mape. U WoW-u je naime moguće nekoga sresti dok šečeš okolo, dok toga u GW nema ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
A tako znači, vidiš, za to nisam uopće ni znao. U GW-u čim izađeš van dobiješ svoju ,,kopiju'' svijeta i igraj. Sad onog kog ćeš ti pozvat u tu ,,kopiju'' određuju outpostovi u kojim napraviš team. ali zar nije malo bezveze, ti imaš quest zaklat neku hordu manijaka i njihovog bossa, dođeš tamo, a već je neko potamanio ih sve. I što sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pričekas par minuta i opet se stvori to kaj moraš zaklat i obavis quest...i usput zabijes one koji su zaklali ono kaj ti moras, uglavnom zabavno. Naravno, moze bit i da su uloge obrnute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() http://www.ddo.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
@sniperwolf da moram ti reći da je paske u pravu na točno to sam mislio hodaš po svijetu radiš questove,gledaš svoja posla i naletiš na drugu stranu i kolinje počinje,a i lijepo je popuniti party usputa,nije dosadno da moraš u outpostu sve membere naći i leaveri te ne pogađaju toliko,a pvp je više manje isti,ono prijaviš se na instancu i ideš klati |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
u wow-u se moras paziti noob killera...u gw ne... ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nemres mi reci da je gw bolji. evo tek sam danas pricao s frendom i objasnio mi je to s instancama u gw... katastrofa!!! pa u wow-u su svi skupa, na lvl 1 mogu uletanovića napravit u stormwind. ili kvestat okolo kak spada. letit i istraživat mapu, radit ŠTO GOD HOĆU TJ. ROLEPLAYAT kakav je to roleplay ili MMO u kojem nemreš sam odlucivat sto ces gdje ces i gdje nema onog najbitnijeg segmenta - slucajnosti? wow je bez sumnje bolji, ne moram ga probat nakon sto sam ovo saznao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Keeper of the Nine Keys
|
Citiraj:
ali ona debilana u wow-u sa letenjem od grada do grada je jadna...ti moras cekati dok ti to cudo odleti do mjesta kojeg zelis...koma...a i kada te netko ubije postanes duh i onda moras ici do mjesta gdje su te ubili, sto moze biti jako dugo, da opet ozivis.....jadno... prvo...nemam love za odvajati 100kn na mjesec za igru jedne igre (zamisli da imas i lineage i eve i jos neke...pa ode preko 300kn na mjesec na to...bezveze)... drugo...nemam vremena za se zahebavati sa kretenima koji jednostavno vole ubijati ostale slabije ljude od sebe...i onda sve na novo... to je igra za ljude s viskom vremena i novaca...(kao i svaka koja se dodatno placa na mjesec, da nebi bilo da kenjam samo po wow-u)
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 Zadnje izmijenjeno od: MOrdecai83. 01.06.2006. u 06:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
I da, kad malo ojačaš zaje*avas ti njih i to je to, malo patis, al onda ce oni patit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Keeper of the Nine Keys
|
Citiraj:
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
upravo u tom je stvar, nema "loadanja", ja letim na šišmišu i vidim dolje ekipu koja u tom trenutku tamo hoda, sve je u real time-u. velim, ne moraš letit, možeš pješke ili jahat. letenje je konfor čisto a smrt je po meni logicna. umres, duh si na groblju, moras uc u svoje tjelo da ozivis ![]() btw kak izgleda smrt u gw? ![]() e da - peace ppl, sve su to na kraju samo - igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ekspert iz sjene ...
|
Meni je zakon kad grindam, a pored mene prozuji Alliance - HOPA - Discombobulator ray ( skinem ga s konja i pretovrim u gnoma koji ima gubu ![]() ![]() Anyway - GW nije MMO u punom smislu rijeći i zato ga nisam igrao ... Jedina prednost mu je nedostatak pretplate, ali toliko se dobije i game playa. Naime - GW je instanciran upravo zato jerbo ne mogu isfinancirati mašine koje bi to vrtile da postoji pravi svijet ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
Omg, i šta sad, 100 ljudi ide raditi 1 quest i sad imam šumu koja bi trebala biti prepuna minotaura i pretvori se u city? Samo mi još merchant fali ![]() smrt u gwu ti izgleda ovako -> ako nema res shrinea( misije) umreš, ressurecta te party member, a ako nema tko (svi mrtvi) mission failed, try again ![]() inače, u explorable area te samo ressurecta ili PM (party member) ili res shrine, i naravno nakon svake smrti imaš DP (death penality) koj se skida kak kolješ dalje, a kad zakolješ bossa dobiješ +2 moral boost. MB = vise healtha i energije, DP = manje healtha i enegrije |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidis, zato je meni GW bolji, nisam ogranicen na broj ljudi na serveru, ja se u igri mogu naci s bilo kojim igracem od nas par milijuna koliko nas vec ima... i lagano se zna tko je tko u igri, jer ima svjetska ljestvica guildova i slicno... tako da je lagano top 2 guilda naci kako se fajtaju na observe modu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Kaj se tiće usporedbe WoW - GW ... Igre su realno u konceptu toliko različite da možemo uspoređivati C&C i Simse - oboje su u neku ruku strategije - samo u koneptu nemaju jedna s drugom veze : CoolRamb |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|