|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Koji ste vi likovi...mat i bubba pogotovo ![]() sorry na OT ali morao sam =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
lako za vas kojima je to razbibriga na poslu ali sto je bubbom kojem je to zaista signifikantno u njegovom zivotu?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
shvatit ces jednog dana, koliko si smjesan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E imam sljedeci problem.Nabavio ja vistu,pa odlucih da ju instaliram,da vidim ja to...restartam komp,ubacim dvd nutra,i instalacija se pokrene.E kad upisem cd key stisnem next,komp mi se smrzne,i nikamo dalje.cekao sam oko pola sata,ali nista.Ima ko kakvu ideju kaj bi to moglo biti??
![]() |
#38 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
nekaj sam cul (sto nije potvrdjeno) da ce vista bit direktno povezana sa microsoftovim serverom te da prijavljuje sve licence (sto nije dobro ukoliko se koriste I.l, egalni programi), e sad dal je to istina il ne... u svakom slucaju, razmisljam si dal da si snimim vistu il ne, pa jel stvarno toliko bolja od xpa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Dosta toga windows vs linux, to su gluposti, to se ne može uspoređivat, različiti osovi koji idu svaki u svojem smjeru, imaju drugačiju politiku, drugačiji odnos prema korisniku.... koristim fedoru i xp i mogu reć da je linux to jest fedora kvalitetan besplatan os koji sadrži hrpu aplikacija koje su više nego dobre a polako se probijaju i na ms područje, podrška za hardware je svakim danom sve bolja i bolja, a zašto se slabo probija je razlog zato što se mora malo razmišljat, korisnik upravlja svim, dok je kod windowsa drugačija stvar, a što se tiče igara, ima naslova koji su napravljeni za linux i to jako dobrih, a malo ih je zato što je na 1% mašina na kojim se wrti linux su za kućnu upotrebu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://transgaming.org/gamesdb/ : hello2 :
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Volim citati kad mat nesto pametuje, svaki put se nasmijem kad se sjetim kad je govorio da svi bacaju svoje zastarjele pcx kartice i prelaze na agp ![]() ![]() NHF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|