|
![]() |
#31 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
To sam slikao nakon što sam vidio tvoj post. Kućište je prije toga bilo zatvoreno. Neznam kako je tak hladan ali nemožeš mi reči da lažem. Sorry na OT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
da, imaju anteci i napred i odostraga. i dobish jedan vent 120mm... pogle moj sig za case!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Anteci su najbolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja ću sebi kupit neki Big Tower, vjerojatno Chieftec, ali to tek za jedno mjesec dana, nakon krizme |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() NHF, al ovo je glupost...
![]() |
![]() |
#37 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Ja sam razmišljao o kupnji čufteka ali nije bilo onakav kakav sam htio, a hitno sam trebao kvalitetno kućište pa je pao ovaj Coolermaster. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
zippo61_junior
|
To je još ljepljeno dok sam imao socketA i Termaltake SilentBoost i zašto perverznjačina |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
A ništa, zaboravi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
zippo61_junior
|
Sta misliš,neću se ljutit |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A sta ce mislit? Sta ti mislis? Sigurno nije mislija da si perverznjak!!! Misli da je dobro i da je to fora kak bi purgeri rekli..! Bi li zna sta je mislija kad bi ti reka da si spaljen? : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
zippo61_junior
|
Sad kužim(e ***************iga tad je bio Thermaltake) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
zippo61_junior
|
To je bio dobri stari Thermaltake Silent Boost koji je malo bio bučan |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo jedno Lian Li kućište - čista petica - od dizajna do kvalitete izrade. http://anandtech.com/casecooling/sho...spx?i=2758&p=5
![]() |
#48 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Izbor je pao na Chieftec LCX-01SL-SL, dakle ovo, ali bez plexi prozora: http://www.chieftec.com/images/BX/UP/1_CX-01B-SL-B.jpg
![]() |
#49 |
zippo61_junior
|
Pa uzmeš šta ti odgovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ćuftek je zastario do bola, a ružan ne da gledat u sebe : Machineg ovaj tvoj je još i super, jednostavan je, gledao sam ga maloprije u ve-mulju... ostala su im kućišta katastrofa, ima samo 80mm ventove, modularnost 0...zastarjelo.. inače za te pare... http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.036 ![]() ![]() Fora kanta...120mm ventovi, odlično hlađenje.. sa nim dolazi i 120mm vent za koji siletpcrewiev kaže Coolermaster SUF-S12 / A12025-12CB-5BN-L1 *Quote from frankgehry*: Great fan with no bearing noise whatsoever. Motor noise was unobtrusive. Not quite as smooth as the Yate Loon models but every bit as quiet. If you are sensitive to bearing noise this may be a better choice that the Yate Loons. http://www.silentpcreview.com/forums...ic.php?t=16393 Zadnje izmijenjeno od: vex. 20.05.2006. u 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Po meni Coolermaster ima jako dobra kućišta.Ovo moje je aluminijsko i koštalo me 545 kn u Linksu.Ima 2x120mm ventove, na bočnoj stranici otvor za 80mm vent i otvor za zrak. Dobra stvar je i mrežica za prašinu ispred prednjeg venta koji svijetli plavo.Moja preporuka iz prve ruke. Od ostalih kućišta Antec Lanboy, onaj aluminijski sa prozirnom stranicom je fenomenalan. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
zippo61_junior
|
Malo frcaju kabeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Suit up!
|
@vex, to kuciste mi je ruzno da ruznije nemoze biti ![]() Postat cu slikice kad to sve poslozim i mozda ubacim ST unutra.
![]() |
#56 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nitko nije spomenuo Coolermaster Centuriona 5 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Suit up!
|
Mislim da sam ga ja navea u prvom postu, medjutim ovaj chieftec je ipak solidno vecih dimenzija iako mi prijatelj ima centuriona i kuciste je vrlo dobro.
![]() |
#58 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Što se teme tiče iman par favorita... trenutno mi je COOLERMASTER Centurion 531 najprivlačniji ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |