Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.05.2006., 15:05   #31
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Vucko
I da, Rapaića u repki??? Mdaj, nit pijan ga ne bih stavio. Veći kemper na terenu nego Renesis
...
Joj, već vidim Mikija kako stoji na centru sa panzerfaustom i čeka da mu Ronaldinho ili Kaka okrenu leđa...onda ih raznese...a ovi viču: "panzerpussy!...fag!...panzernoob!"...

A mamić je zadnji koji ima šta srati o nepotizmu, vezama i vezicama. Samo neka on šuti. Jer mi se povraća od njegovih "izljeva pameti".
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 16:12   #32
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
znaci po tebi ni(t)ko zasluzuje biti u prvih 11?????????????????????? jel ti se i od toga bljuje???????????????
replace je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2006., 16:16   #33
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor cassper
a tebe ocito muci taj dinamo,dinamovci se mogu prodati i bez repke nebrini ti o njima pusti ti njih na miru,a to sto ti oni nepasu to je tvoja subjektivna stvar,a to sta cijela javnost i svi su slozno oko nekih stvari o tome te nije briga glavno da ti pljucnes po dinamu sad je dinamo kriv za sve.kad bi isli nabrajati menadjercice i koje i zasto u repki dosli bi do zanimljivoga broja,ocito i tebe boli briga ko ce igrati glavno da dinamovci neigraju svi mogu a oni ne po tvome
Nemas pojma o cemu pricas ili neznas citat? Di sam ja to napadao Dinamo? Ja sam samo komentirao Mamicevu izjavu, odnosno da neki klupski celnik zeli sto vise "svojih" igraca u reprezentaciji jer to podize vrijednost tog kluba pa je samim time narusen njegov kredibilitet u komentiranju izbora reprezentativaca, a svaka njegova izjava ide u pravcu ostvarivanja svojih interesa i interesa kluba. Tako u Rijeci po meni, sasvim neopreavdano, smatraju da su Vugrinec, Linic i Knezevic kandidati za reprezentaciju. IMHO oni imaju vrijednost u HNL-u ali su daleko od reprezentacije. U Varteksu vide neke druge, svoje igrace, u Hajduku svoje itd. ...A o tome koliko vrijedi Mamicevo misljenje i rijec apsurdno je i raspravljati.
Ja nemam nista protiv Dinama i smatram da Modric zasluzuje mjesto medu prvih 11 te da ce mnogi Dinamovci i bivsi Dinamovci biti oslonac reprezentacije sljedecih godina. O Vugrincu i Rapaicu sam rekao svoje misljenje pa nisi rekao da sam anti Rijecanin i anti Hajdukovac i da su mi Hajduk i Rijeka krivi za sve (a za sto to?)... Ali zato sta sam spomenuo Mamica kao primjer upletanja klupskih celnika i Eduarda (koji po Kranjcarovom misljenju je 5. napadac i za kojim nema potrebe vec se radije odlucio za Bosnjaka kao 5. napadaca jer moze igrati i druge pozicije,a fali mu i zamjena za desni bok) odmah ja nekog napadam. Ajde otvori oci, nismo svi zadrti kao ti.

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 14.05.2006. u 16:32.
E.T. je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 16:34   #34
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor E.T.
Nemas pojma o cemu pricas ili neznas citat? Di sam ja to napadao Dinamo? Ja sam samo komentirao Mamicevu izjavu, odnosno da neki klupski celnik zeli sto vise "svojih" igraca u reprezentaciji jer to podize vrijednost tog kluba pa je samim time narusen njegov kredibilitet u komentiranju izbora reprezentativaca, a svaka njegova izjava ide u pravcu ostvarivanja svojih interesa i interesa kluba. Tako u Rijeci po meni, sasvim neopreavdano, smatraju da su Vugrinec, Linic i Knezevic kandidati za reprezentaciju. IMHO oni imaju vrijednost u HNL-u ali su daleko od reprezentacije. U Varteksu vide neke druge, svoje igrace, u Hajduku svoje itd. ...A o tome koliko vrijedi Mamicevo misljenje i rijec apsurdno je i raspravljati.
Ja nemam nista protiv Dinama i smatram da Modric zasluzuje mjesto medu prvih 11 te da ce mnogi Dinamovci i bivsi Dinamovci biti oslonac reprezentacije sljedecih godina. O Vugrincu i Rapaicu sam rekao svoje misljenje pa nisi rekao da sam anti Rijecanin i anti Hajdukovac i da su mi Hajduk i Rijeka krivi za sve (a za sto to?)... Ali zato sta sam spomenuo Mamica kao primjer upletanja klupskih celnika i Eduarda (koji po Kranjcarovom misljenju je 5 napadac i za kojim nema potrebe vec se radije odlucio za Bosnjaka kao 5 napadaca jer moze igrati i druge pozicije,a fali mu i zamjena za desni bok) odmah ja nekog napadam. Ajde otvori oci, nismo svi zadrti kao ti.
kad nisi zadrt cemu uopce komentiras onda mamica,cemu mene ides ispravljat i sta uopce zelis ispraviti ?????
kako to da nevidis vugrineca i da silvu u repki po cemu to??? sta olic i balaban zasluzuju poziv,seric i didulica zasluzuju poziv? vranjes? leke? sta tu spominjes rapaica i vugrineca i kako nisam nista rekao?? jucer si vidio kako igra pajcek pa onda ti neke izjave nestoje jer to se ni netreba komentirati,i ovi igraci kaj sam ih nabrojao,sta uopce spominjes mamica koga briga za njega,ako njega spominjes nespominji dinamo u tom kontekstu.Kofol njih menadjeri guraju u repku daj ti otvori oci i vidi sta svi misle i cijela nacija je slozna u jednome u prvih 11 trebaju igrati vugrinec i modric a pajcek na klupu OTVORI OCI NAPOKON VISE! gore si napisao da ima svako pravo na svoju izjavu i da nevolis komentirati nista sta se onda uplices u raspravu uopce.
Staro 14.05.2006., 17:12   #35
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Citiraj:
Autor replace
znaci po tebi ni(t)ko zasluzuje biti u prvih 11?????????????????????? jel ti se i od toga bljuje???????????????
Dakako da ne, ali nije ni da silva baš neki igrač. Možda jednom...kad naraste

A od komentara ovog ljigavca mi se povraća jer je to sistem "rugao se lonac loncu"...
Staro 14.05.2006., 17:16   #36
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Najbolji igrac u Hnl-u a nije bas neki igrac ? kaj samo ima srece pa zabija ? daj .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 17:19   #37
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Router
Najbolji igrac u Hnl-u a nije bas neki igrac ? kaj samo ima srece pa zabija ? daj .
Sreća im treba najviše
teofil je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 17:19   #38
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Koliko je zicera imao, malo je i zabio. Nema onaj pravi nos za gol. Najte se srditi...to je moje mišljenje. Puno previše promašuje bi išao na SP.
Staro 14.05.2006., 17:21   #39
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor cassper
kad nisi zadrt cemu uopce komentiras onda mamica,sta ti smeta kaj sam rekao istinu ?????
Ja sam se nadovezao na post od Tomy no.1 i Mamica sam istaknuo kao primjer (mogao sam staviti i Jezica ali nije on jucer "plakao" na tv-u i proklinjao
obitelj Kranjcar i Cicu, koji je legenda Dinama i hrvatskog sporta u cjelini) zbog toga sta jedan igrac koji realno, TRENUTNO, nije kandidat za prvih 11 jer prednost imaju igraci koji su se dokazali vani, nije na popisu i govorio o zavjeri protiv Mamica (kojoj to zavjeri kad su pozvani Bosnjak, Modric i Buljat?) jer je on prodao Niku.

Citiraj:
Autor cassper
kako to da nevidis vugrineca i da silvu u repki po cemu to???
Ja ih vidim medu kandidatima ali kad moras prijaviti 23 igraca onda moras uciniti i neke kompromise da imas dovoljan broj igraca i rjesenje za sve pozicije. Ako nisi primjetio Nizozemci nisu pozvali Roya Makaya i Davidsa jer im ne treba toliko napadaca a zakljucili su da imaju dovoljno veznih igraca i da za njihov nacin igre Davids ne pase. Nije bitno tko zaluzuje u reprezentaciju. Neke reprezentacije imaju 5-6 vrhunskih napadaca koji svi zasluzuju dres reprezentacije ali neki ce propustiti SP jer je izbornik odlucio da je 4 ili 5 napadaca dovoljno te je morao odabrati od ponudenih koji im mogu sto vise ponuditi/pasati te pokriti i neke druge pozicije.

Citiraj:
Autor cassper
sta olic i balaban zasluzuju poziv,seric i didulica zasluzuju poziv? vranjes? leke?
1. Olic je bio najbolji strijelac prve HNL u Zagrebu i Dinamo i s njima prvak Hrvatske, osvojio je dva prvenstva sa CSKA i zabio oko 50 golova u Ruskoj lizi. Brz je i eksplozivan ljevak, sa iskustvom jednog SP i EP iza sebe. Ima svojih nedostataka (imho dosta) ali izbornik je zakljucio da je on 3. napadac kojeg Hrvatska trenutno ima.
2. Seric je pozvan jer vec godinama igra vani sasvim solidno. Ima iskustvo velikih liga i utakmica (Italija, Grcka). Jedini je koji moze mjenjati Babica te igrati lijevo i u vezi ali i u obrani (u slucaju igre s 4 igraca u liniji) a u nuzdi moze biti i stoper.
3.Didulica je solidan golman. Imho Runje je trenutno treci hrvatski golman ali nema veze, nije ni Didulica los.On je ionako tu kao zamjena.Tko je bi po tvom misljenju trebao biti treci golman?
4.Vranjes je otisao kao mlad i talentiran igrac. Sigurno da se vise od njega ocekivalo ali u zadnje vrijeme poceo je igrati standardno u Werderu. Ima iskustvo Bundes lige i moze igrati na bilo kojoj poziciji u sredini terena te libera.
5.Ivan Leko je odlican vezni igrac iza kojeg je odlicna sezona u Clubu Bruggeu. Imho bio je glavni Hajdukov igrac kad god je igrao za Hajduk.
6.Balaban je igrao odlicno u HNL-u a nakon krize u aston villi vraca se u odlicnu formu. Glavni je igrac Cluba Bruggea i prvi napadac Belgijskog prvenstva. Njegovi golovi za Hrvatsku u kvalifikacijama (isto kao Prso -8 golova i jedan vise od Olica) donjeli su mu mjesto medu 23 reprezentativca.

Koji je po tebi bolji izbor za 3. golmana, dva raznovrsna veznjaka, zamjenu za Babica i ljevog bocnog?

Citiraj:
Autor cassper
jucer si vidio kako igra pajcek pa onda ti neke izjave nestoje jer to se ni netreba komentirati
Ja samo mislim da ti nerazumijes nogomet kad ne prepoznajes kvalitetu Kranjcara. On nije Jurcic a nije ni Modric, on je drugaciji tip igraca.

Citiraj:
Autor cassper
Kofol njih menadjeri guraju u repku
Neguraju ih manageri nego klubski celnici iako trenutno nema mjesta za njih u ovoj reprezentaciji.

Citiraj:
Autor cassper
daj ti otvori oci i vidi sta svi misle i cijela nacija je slozna u jednome u prvih 11 trebaju igrati vugrinec i modric a pajcek na klupu OTVORI OCI NAPOKON VISE!
LOL
Svoje misljenje poistovjecujes sa misljenjem nacije...a sa otvori oci nisi ni razumio sto sam ti htio reci.

Citiraj:
Autor cassper
gore si napisao da ima svako pravo na svoju izjavu i da nevolis komentirati nista sta se onda uplices u raspravu uopce.
Ti si taj koji inicira raspravu samnom, osporavajuci moje misljenje. Ja se do tvog posta upucenog meni u kojem me lazno optuzujes da mrzim Dinamo nisam ni obazirao na tebe...A to sta svako spominjanje Mamica (gonica novinara kroz Maksimirsku sumu i mastera sa stakama- kako je poznat u ostatku Hrvatske i medu civiliziranim svijetom) i Dinama smatras napadom to ni moj problem.
Staro 14.05.2006., 17:25   #40
replace
Registered User

replace's Avatar

20 golova stim da nije sve tekme igrao,11 asistencija,ziceri???? najbolji igrac hnl vec 2-3 sezone,koliko trci i radi za momcad,lakoca driblinga,stvaranje viska igraca, asistencije,olic pogadja? balaban? klasnic za repku kolko je fulao toga? nemojmo se prepirati ali ipak neke stvari nestoje...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2006., 17:29   #41
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Da silva nema što tražiti u Hrvatskoj reprezentaciji dok ne sazrije kao igrač. Rađe Klasnić, Olić, Pršo i Balaban. Svaki od njih je klasni napadač. Ispekli su zanat. Da silva to tek mora učiniti, a to neće moći u HNL.
Staro 14.05.2006., 18:01   #42
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor replace
,olic pogadja? balaban? klasnic za repku kolko je fulao toga? nemojmo se prepirati ali ipak neke stvari nestoje...
NHF ali boze sacuvaj kakva izjava... Eduardo je dobar igrac i veliki talent i mislim da bi kroz nekoliko godina mogao postati prvi napadac repke ali ovako pljuvat po igracima koji zajedno imaju preko 100 nastupa za reprezentaciju i 30-tak golova. Pa Klasnic je zabio 15 golova u Bundes ligi ovu sezonu (i prsolu je bio iznimno ucinkovit) te ima 10-tak asistencija. Covjek je bio 2. izbor njemackih novinara za MVP Njemacke nogometne lige. Covjek igra svaki tjedan vrhunske utakmice kakve Eduardo ne odigra u cjeloj godini i na vrhunskoj razini. To sta je promasivao nije nei problem. Klasnic je igrao 16 utakmica za reprezentaciju i zabio 5 golova. Usporedbe radi covjek kojeg zovu stroj za golove R. Makay je u 43 nastupa za Nizozemsku zabio 6 golova!
Evo nasi igraci koji su postigli barem 1 gol za repku u brojevima:
Srna 33 nastupa-9 golova
N. Kovac 55 nastupa-9 golova
Balaban 24 nastupa-8 golova
Prso 26 nastupa- 8 golova
Olic 33 nastupa-6 golova
Klasnic 16 nastupa- 5 golova
N. Kranjcar 17 nastupa- 3 gola
D. Simic 76 nastupa- 3 gola
Simunic 40 nastupa -3 gola
J. Leko 32 nastupa -2 gola
Tudo 49 nastupa-3 gola
Babic 29 nastupa -1 gol
Tomas 46 nastupa -1 gol
Bosnjak 11 nastupa -1 gol

Cjela je ova rasprava i zapocela od komentara nekih novinara te klubskih celnika (Mamic, Jezic) a radi cega? Zato sta Cico nije uzeo Eduarda da sjedi na klupi vec ce Bosnjak sjediti, te Vugrineca da konkurira Kranjcaru i Leki? Da su barem svi nasi izbornici tako "losi".
Staro 14.05.2006., 18:47   #43
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor E.T.
Ja samo mislim da ti nerazumijes nogomet kad ne prepoznajes kvalitetu Kranjcara.
Ja mislim da si ti nogomet jedino igrao na Plejstejsunu i da ovom izjavom ispadas kao meritoran sugovornik o nogometnim temama. Da Suprasni Nerast igra 30% kao svoj otac nekada, i Ronaldinjo bi se malo zamislio. Ovako, vjecna hvala i slava Celticovom scoutu: "Hajduk ne da ne moze prodati niti jednog igraca, nego ga ne moze niti posuditi."

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 18:58   #44
cassper
Registered User

cassper's Avatar

ovim romanima gore si dokazao da si nogometna neznalica,neobjektivan a pogotovo je najbolje od svega sta ti svaka recenica pocinje taj je igrac nekada tako igrao....toliko si napisao bedastoca u textu gore da jednostavno sad kuzim da si ti neznalica nogometna,nemam jednostavno inspiracije da stobom ulazim u neku debatu jer si jednostavno nedorastao protivnik,LOL toliko muke nizasto pa ono gore zna svaki laik i opet je 90% ljudi nedjeli tvoje misljenje,to ti sve govori. toliko mrziti objektivno bolje igrace koji zasluzuju repku me ne zacudjuje ionako si neznalica ili bivsi nogometas koji nije uspio,mogao bi i ja napisati roman da te spustim na zemlju ali necu hvala na takav nivo se spustat kad si nedorasla neznalica.. toliko o tome koliko si zadrt,cijelo vrijeme nameces svoje misljnje ali ti neprolazi bas...a najbolje od svega je kad me krivo interpretiras i citiras nesto samo tebi znano,jednom rijecju katastrofa!

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 14.05.2006. u 19:24.
cassper je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 19:24   #45
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor Bubba
Ja mislim da si ti nogomet jedino igrao na Plejstejsunu
Ti si taj dijete drago koji je nogomet jedino igrao i vidio na plejstejsunu. To je ono cudo koje si ti reklamirao kao najmocniju masinu na planetu s kojom mozes sve za razliku od wintela. Odi pricati o necemu o cemu nesto znas (a znam da ti je to tesko pronaci) ili odi davi nekog drugog sa svojim biserima...

Na casspera se necu ni obazirati. Njegovi postovi zasluzuju jedino LOL kao odgovor.

Evo Bubba i cassper je slican tebi. Totalna neznalica koja ne zna iznositi svoje misljenje bez vrijedanja. A ionako nemozes drugcije nego vrijedati kad nemas argumenata za konverzaciju.
Staro 14.05.2006., 19:32   #46
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Autor E.T.
Ti si taj dijete drago koji je nogomet jedino igrao i vidio na plejstejsunu. To je ono cudo koje si ti reklamirao kao najmocniju masinu na planetu s kojom mozes sve za razliku od wintela. Odi pricati o necemu o cemu nesto znas (a znam da ti je to tesko pronaci) ili odi davi nekog drugog sa svojim biserima...
Ali ET, ljubavi, ti i Cicek ste ti koji se kunete u Nikicu i njegove jos neotkrivene talente. 3 gola iz igre i 4 asistencije za 32 kola s full minutazom definitivno to nisu pokazala. Znas li ti nesto sto 4 milijuna ostalih 'rvata ne zna?

Programer
Staro 14.05.2006., 19:35   #47
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Vugrinec će igrati u repki kada dođe u Dinamo
Staro 14.05.2006., 19:45   #48
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor Bubba
Ali ET, ljubavi, ti i Cicek ste ti koji se kunete u Nikicu i njegove jos neotkrivene talente. 3 gola iz igre i 4 asistencije za 32 kola s full minutazom definitivno to nisu pokazala. Znas li ti nesto sto 4 milijuna ostalih 'rvata ne zna?
I ti si skroman pa mislis da tvoje misljenje dijeli 4 milijuna Hrvata. Velika je razlika izmedu misljenja o Niki medu Dinamovim navijacima i ostatku Hrvatske. Pitam se zasto? Pitaj bilo kojeg navijaca Hajduka sto misli o Kranjcaru jr., a vidjeti ces da slicno misljenje ima i veliki broj Osjecana i Rijecana.
Staro 14.05.2006., 19:50   #49
Router
Hejter

a na osnovi cega su ljudi tak ludi za Nikom ? na stranu to kaj je otisao iz dinama i sve oko toga , ali po cemu ? jer po igri - jer se nesjecam necega da se istaknuo ove sezone u ligi ? osobno sam zapamtio puno vise dobrog od Novakovica iz Rijeke , nego od Cice juniora koji jedino zabija penale , cijelu tekmu hoda oko centra i to je to - a onda jos kad ima sansu za zabiti gol i to dinamu i tako svima dokazati da smo u krivu i da je majstor , onda fula . pa o cemu pricamo ? on povjerenje ne zasluzuje , jer nije se dokazao nicim .
dao bog da sam u krivu i da zasja u svabiji , ali nema sanse .
Staro 14.05.2006., 20:13   #50
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor E.T.
I ti si skroman pa mislis da tvoje misljenje dijeli 4 milijuna Hrvata. Velika je razlika izmedu misljenja o Niki medu Dinamovim navijacima i ostatku Hrvatske. Pitam se zasto? Pitaj bilo kojeg navijaca Hajduka sto misli o Kranjcaru jr., a vidjeti ces da slicno misljenje ima i veliki broj Osjecana i Rijecana.
Bas imam neke kontakte sa Osjecanima i Rijecanima pa ne dijele neki tvoj entuzijazam. Da nije novina, Pezzija i Reića ne bi se culo za njega nista vise nego recimo Žilića ili nekog drugog hajdukovca. : evil :

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 20:16   #51
replace
Registered User

replace's Avatar

Citiraj:
Autor E.T.
ma daj molim te nepricaj gluposti znam puno dalmatinaca,osjecana i rijecana i koji ga nemogu smsiliti a i pogledaj si ljude od kuda su ima ih iz st i ri i os koji tu pisu postove,a i vidjeli smo i po glasovanju pa od prvoga posta pises gluposti nemas pojma daj molim te izbrisi ono smece od onoga romana gore kojega si napisao i prestani ljudima nametati misljenje svoje jel baljezgas gluposti,zato i simpatiziras cicu pijanicu i niku izdajicu jel nekuzis nogomet jer ovaj moderan nogomet se bazira na motorici i fizici a ne na pajceku koji se ukopa i nemre sudjlovati u i gri a kao plejmeker je neki u repki... daj suti molimj te vise!
Staro 14.05.2006., 20:27   #52
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Citiraj:
Autor E.T.

Na casspera se necu ni obazirati. Njegovi postovi zasluzuju jedino LOL kao odgovor.

Evo Bubba i cassper je slican tebi. Totalna neznalica koja ne zna iznositi svoje misljenje bez vrijedanja. A ionako nemozes drugcije nego vrijedati kad nemas argumenata za konverzaciju.
prijatelju ja tebe nevrijedjam ti nisi kriv sto si neznalica u nogometu,a od ovih svih ljudi ovdje si dobio jedan veliki LLLOOOOOLLLL eto toliko od mene,opet me krivo interpretiras i izvlacis neke recenice iz konteksta ako ti je tako lakse samo nastavi i lijeci neuspjeh i kuni se u pajceka,ako si ti kao i ja za repku da je svetinja zasto polariziras neke dijelove hrvatske.. repka jej jedno,a klub drugo,definitivno bi uzeo runju,vugrinca imas kao polivalentnoga igraca u vezi i napadu,imamo rijecke bokove jedne od najboljih u drzavi,kad ce trebati stizati rezultat kaj mislis da bu pajcek to mogao,e nebude to mogu trenutno samo modric i vugrinec zajedno u paru napraviti, eto ti odgovor na onaj tvoj roman neobjektivni,i to samo iz nase lige .....iz nasega dvorista... LOL tamo zivis i neznas ko ti igra u vlastitom pogonu ljudi su inace u top formi za razliku od nekih ..
Staro 14.05.2006., 20:38   #53
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Citiraj:
Autor E.T.
I ti si skroman pa mislis da tvoje misljenje dijeli 4 milijuna Hrvata.
Da. Osim tebe, Ciceka i par ostalih mentalno upitnih ili interesom ponukanih individua. Opet ti kazem, mozda ti znas nesto sto mi ne znamo, no meni jos uvijek racunica od 4 asistencije i 3 gola u 2880 minuta nije jasna. Zapravo, bila bi mi da je Nikolaj na golu. Kako on igra nekakve pozicije koje je Cicek izmislio a teze ka napadu, ovo je jednostavno beyond me...

Citiraj:
Velika je razlika izmedu misljenja o Niki medu Dinamovim navijacima i ostatku Hrvatske.
Ja nisam Dinamov navijac. Shvatjas li ti razliku izmedju kluba i reprezentacije?

Citiraj:
Pitam se zasto?
Pitaj se zasto covjek ciji je radijus kretanja 20 metara po terenu i to brzinom babe u najboljim 90ima igra za reprezentaciju, kad postoji toliko igraca koji ga mogu neopisivo bolje zamijeniti.

Citiraj:
Pitaj bilo kojeg navijaca Hajduka sto misli o Kranjcaru jr., a vidjeti ces da slicno misljenje ima i veliki broj Osjecana i Rijecana.
Da, naravno da imaju. Da je mali kreten, i da s njegovim igranjem nemaju veze sportski kriteriji, nego neke stvari koje su zabranjene na ovom forumu... No ti, ET, veliki sportski strucnjace, uzivaj u majstorijama Nike K. Jer cupkati na duljini promjera centra 90 minuta nije lak posao...

Programer
Staro 14.05.2006., 21:21   #54
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor replace
ma daj molim te nepricaj gluposti znam puno dalmatinaca,osjecana i rijecana i koji ga nemogu smsiliti a i pogledaj si ljude od kuda su ima ih iz st i ri i os koji tu pisu postove
Evo sad znas i jednog Rijecanina koji ne djeli njihovo misljenje. : hello2 :

Citiraj:
Autor replace
pa od prvoga posta pises gluposti nemas pojma daj molim te izbrisi ono smece od onoga romana gore kojega si napisao i prestani ljudima nametati misljenje svoje jel baljezgas gluposti,
Barem se trudim da nikog ne vrijedam. A ako ti tude misljenje smatras gluposcu jer je razlicito od tvojega to je tvoj problem. Ako ti se nesto ne svida ne citaj. Sto cu ti ja. Obrisi suzice i odi negdje di ce svi klimati glavom na sve sta kazes.

Citiraj:
Autor replace
cicu pijanicu i niku izdajicu
Tako si mogao odmah napisati i pametnom sve jasno.

@cassper
LOL

@Bubba
Hvala Bubba ljubavi, bas si me oraspolozio.Kad Cicek i ja zaruzimo veceras u birtiji budemo se divili Niki cijelu vecer.

No dosta ot.
Staro 14.05.2006., 22:09   #55
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Hrvatski simptom - svaka budala misli da moze biti izbornik. Kad smo mi zadnji put zavrsili kvalifikacije bez poraza? Ma pustite covjeka da radi svoj posao.

A Mamic nije bas prekreditibilna osoba...
atjeroid je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 23:01   #56
Router
Hejter

pa to se zna da Hrvatska ima oko 4 miljuna izbornika i nemoze nam Niko nista
sad bas citam da je Niko stao u obranu starome , haha .
Staro 14.05.2006., 23:03   #57
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja bi volio da hrvatska debelo popusi na ovom svjetskom prvenstvu,pa neka oba kranjcara odleprsaju u 2. ili 3. ligu sjeverne koreje,cico je totalno neprofesionalan trener za reprezentaciju,izostavlja igrace svjetske klase u svojim najboljim formama,da bi njegov sinek mogao igrati

iskreno se nadam sramoti hrvatske na ovom SP-u

evo bas isto to, ,

gadi mi se bilokakav posao di tata gura sineka, pogotovo ak je sinek debelo nesposobno prase...
Staro 14.05.2006., 23:22   #58
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Router
sad bas citam da je Niko stao u obranu starome , haha .
Ja sam navijac Dinama, a oni koji su vikali "cico pederu" to sigurno nisu. To su glupi indijanci, koji ce ponoviti sve kaj im neki seljacina tipa Mamic kaze (koji ne bi ni dizao glas da Da Silva nije u njegovoj agenciji). Cico je dao svoju dusu Dinamu i Zagrebu, a sad se ga proziva pederom...

to je tipicna slika hrvatske kulture i navijanja, te se onda cudimo kad nas stranci nazivaju balkancima: bonker :
atjeroid je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2006., 23:26   #59
Router
Hejter

necemo sad o balkanizmu , bas sam gledao na tv-u neredu u Svicarskoj - tako da o tome nema potrebe .
jednom sam bio na repki kad je cijeli sjever brujao Niko pederu , pa je Kovac dao gol - valjda se napalio , a nije njega islo
Staro 14.05.2006., 23:28   #60
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Ja sam se derao za primjer. I derao bi se opet. Dao je dusu , je ocito nisi cuo za Cicu cigana koji je ucjenjivao Dinamo prelaskom u Zvezdu ako mu ne daju masni ugovor pa onda recimo nije mogao tankati auto par dana jer mu nitko u Zagrebu nije htio dati benzin.

I da :

http://www.youtube.com/watch?v=nREh1bD0HsY

A ove dezurne "europćane" , ljubitelje demokracije i urbane mladiće nek paze na oslovljavanja.

Zond je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno