|
![]() |
#31 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() A mamić je zadnji koji ima šta srati o nepotizmu, vezama i vezicama. Samo neka on šuti. Jer mi se povraća od njegovih "izljeva pameti". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
znaci po tebi ni(t)ko zasluzuje biti u prvih 11?????????????????????? jel ti se i od toga bljuje??????????????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ja nemam nista protiv Dinama i smatram da Modric zasluzuje mjesto medu prvih 11 te da ce mnogi Dinamovci i bivsi Dinamovci biti oslonac reprezentacije sljedecih godina. O Vugrincu i Rapaicu sam rekao svoje misljenje pa nisi rekao da sam anti Rijecanin i anti Hajdukovac i da su mi Hajduk i Rijeka krivi za sve (a za sto to?)... Ali zato sta sam spomenuo Mamica kao primjer upletanja klupskih celnika i Eduarda (koji po Kranjcarovom misljenju je 5. napadac i za kojim nema potrebe vec se radije odlucio za Bosnjaka kao 5. napadaca jer moze igrati i druge pozicije,a fali mu i zamjena za desni bok) odmah ja nekog napadam. Ajde otvori oci, nismo svi zadrti kao ti. Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 14.05.2006. u 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
kako to da nevidis vugrineca i da silvu u repki po cemu to??? sta olic i balaban zasluzuju poziv,seric i didulica zasluzuju poziv? vranjes? leke? sta tu spominjes rapaica i vugrineca i kako nisam nista rekao?? jucer si vidio kako igra pajcek pa onda ti neke izjave nestoje jer to se ni netreba komentirati,i ovi igraci kaj sam ih nabrojao,sta uopce spominjes mamica koga briga za njega,ako njega spominjes nespominji dinamo u tom kontekstu.Kofol njih menadjeri guraju u repku daj ti otvori oci i vidi sta svi misle i cijela nacija je slozna u jednome u prvih 11 trebaju igrati vugrinec i modric a pajcek na klupu OTVORI OCI NAPOKON VISE! gore si napisao da ima svako pravo na svoju izjavu i da nevolis komentirati nista sta se onda uplices u raspravu uopce.
![]() |
![]() |
#35 | |
She`s back...
|
Citiraj:
![]() A od komentara ovog ljigavca mi se povraća jer je to sistem "rugao se lonac loncu"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Najbolji igrac u Hnl-u a nije bas neki igrac ? kaj samo ima srece pa zabija ? daj . |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||||
Moderator
|
Citiraj:
obitelj Kranjcar i Cicu, koji je legenda Dinama i hrvatskog sporta u cjelini) zbog toga sta jedan igrac koji realno, TRENUTNO, nije kandidat za prvih 11 jer prednost imaju igraci koji su se dokazali vani, nije na popisu i govorio o zavjeri protiv Mamica (kojoj to zavjeri kad su pozvani Bosnjak, Modric i Buljat?) jer je on prodao Niku. Citiraj:
Citiraj:
2. Seric je pozvan jer vec godinama igra vani sasvim solidno. Ima iskustvo velikih liga i utakmica (Italija, Grcka). Jedini je koji moze mjenjati Babica te igrati lijevo i u vezi ali i u obrani (u slucaju igre s 4 igraca u liniji) a u nuzdi moze biti i stoper. 3.Didulica je solidan golman. Imho Runje je trenutno treci hrvatski golman ali nema veze, nije ni Didulica los.On je ionako tu kao zamjena.Tko je bi po tvom misljenju trebao biti treci golman? 4.Vranjes je otisao kao mlad i talentiran igrac. Sigurno da se vise od njega ocekivalo ali u zadnje vrijeme poceo je igrati standardno u Werderu. Ima iskustvo Bundes lige i moze igrati na bilo kojoj poziciji u sredini terena te libera. 5.Ivan Leko je odlican vezni igrac iza kojeg je odlicna sezona u Clubu Bruggeu. Imho bio je glavni Hajdukov igrac kad god je igrao za Hajduk. 6.Balaban je igrao odlicno u HNL-u a nakon krize u aston villi vraca se u odlicnu formu. Glavni je igrac Cluba Bruggea i prvi napadac Belgijskog prvenstva. Njegovi golovi za Hrvatsku u kvalifikacijama (isto kao Prso -8 golova i jedan vise od Olica) donjeli su mu mjesto medu 23 reprezentativca. Koji je po tebi bolji izbor za 3. golmana, dva raznovrsna veznjaka, zamjenu za Babica i ljevog bocnog? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Svoje misljenje poistovjecujes sa misljenjem nacije...a sa otvori oci nisi ni razumio sto sam ti htio reci. Citiraj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
|
20 golova stim da nije sve tekme igrao,11 asistencija,ziceri???? najbolji igrac hnl vec 2-3 sezone,koliko trci i radi za momcad,lakoca driblinga,stvaranje viska igraca, asistencije,olic pogadja? balaban? klasnic za repku kolko je fulao toga? nemojmo se prepirati ali ipak neke stvari nestoje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
She`s back...
|
Da silva nema što tražiti u Hrvatskoj reprezentaciji dok ne sazrije kao igrač. Rađe Klasnić, Olić, Pršo i Balaban. Svaki od njih je klasni napadač. Ispekli su zanat. Da silva to tek mora učiniti, a to neće moći u HNL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
|
Citiraj:
Evo nasi igraci koji su postigli barem 1 gol za repku u brojevima: Srna 33 nastupa-9 golova N. Kovac 55 nastupa-9 golova Balaban 24 nastupa-8 golova Prso 26 nastupa- 8 golova Olic 33 nastupa-6 golova Klasnic 16 nastupa- 5 golova N. Kranjcar 17 nastupa- 3 gola D. Simic 76 nastupa- 3 gola Simunic 40 nastupa -3 gola J. Leko 32 nastupa -2 gola Tudo 49 nastupa-3 gola Babic 29 nastupa -1 gol Tomas 46 nastupa -1 gol Bosnjak 11 nastupa -1 gol Cjela je ova rasprava i zapocela od komentara nekih novinara te klubskih celnika (Mamic, Jezic) a radi cega? Zato sta Cico nije uzeo Eduarda da sjedi na klupi vec ce Bosnjak sjediti, te Vugrineca da konkurira Kranjcaru i Leki? Da su barem svi nasi izbornici tako "losi". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
ovim romanima gore si dokazao da si nogometna neznalica,neobjektivan a pogotovo je najbolje od svega sta ti svaka recenica pocinje taj je igrac nekada tako igrao....toliko si napisao bedastoca u textu gore da jednostavno sad kuzim da si ti neznalica nogometna,nemam jednostavno inspiracije da stobom ulazim u neku debatu jer si jednostavno nedorastao protivnik,LOL toliko muke nizasto pa ono gore zna svaki laik i opet je 90% ljudi nedjeli tvoje misljenje,to ti sve govori. toliko mrziti objektivno bolje igrace koji zasluzuju repku me ne zacudjuje ionako si neznalica ili bivsi nogometas koji nije uspio,mogao bi i ja napisati roman da te spustim na zemlju ali necu hvala na takav nivo se spustat kad si nedorasla neznalica.. toliko o tome koliko si zadrt,cijelo vrijeme nameces svoje misljnje ali ti neprolazi bas...a najbolje od svega je kad me krivo interpretiras i citiras nesto samo tebi znano,jednom rijecju katastrofa!
nemam sig Zadnje izmijenjeno od: cassper. 14.05.2006. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
|
Citiraj:
Na casspera se necu ni obazirati. Njegovi postovi zasluzuju jedino LOL kao odgovor. Evo Bubba i cassper je slican tebi. Totalna neznalica koja ne zna iznositi svoje misljenje bez vrijedanja. A ionako nemozes drugcije nego vrijedati kad nemas argumenata za konverzaciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Hejter
|
a na osnovi cega su ljudi tak ludi za Nikom ? na stranu to kaj je otisao iz dinama i sve oko toga , ali po cemu ? jer po igri - jer se nesjecam necega da se istaknuo ove sezone u ligi ? osobno sam zapamtio puno vise dobrog od Novakovica iz Rijeke , nego od Cice juniora koji jedino zabija penale , cijelu tekmu hoda oko centra i to je to - a onda jos kad ima sansu za zabiti gol i to dinamu i tako svima dokazati da smo u krivu i da je majstor , onda fula . pa o cemu pricamo ? on povjerenje ne zasluzuje , jer nije se dokazao nicim . dao bog da sam u krivu i da zasja u svabiji , ali nema sanse . |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#51 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#53 | ||||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@cassper LOL @Bubba Hvala Bubba ljubavi, bas si me oraspolozio.Kad Cicek i ja zaruzimo veceras u birtiji budemo se divili Niki cijelu vecer. No dosta ot. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Hrvatski simptom - svaka budala misli da moze biti izbornik. Kad smo mi zadnji put zavrsili kvalifikacije bez poraza? Ma pustite covjeka da radi svoj posao. A Mamic nije bas prekreditibilna osoba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Hejter
|
pa to se zna da Hrvatska ima oko 4 miljuna izbornika i nemoze nam Niko nista ![]() sad bas citam da je Niko stao u obranu starome , haha . |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
evo bas isto to, , gadi mi se bilokakav posao di tata gura sineka, pogotovo ak je sinek debelo nesposobno prase...
![]() |
![]() |
#58 | |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
to je tipicna slika hrvatske kulture i navijanja, te se onda cudimo kad nas stranci nazivaju balkancima: bonker : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Hejter
|
necemo sad o balkanizmu , bas sam gledao na tv-u neredu u Svicarskoj - tako da o tome nema potrebe . jednom sam bio na repki kad je cijeli sjever brujao Niko pederu , pa je Kovac dao gol - valjda se napalio , a nije njega islo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Ja sam se derao za primjer. I derao bi se opet. Dao je dusu , je ocito nisi cuo za Cicu cigana koji je ucjenjivao Dinamo prelaskom u Zvezdu ako mu ne daju masni ugovor pa onda recimo nije mogao tankati auto par dana jer mu nitko u Zagrebu nije htio dati benzin. I da : http://www.youtube.com/watch?v=nREh1bD0HsY A ove dezurne "europćane" , ljubitelje demokracije i urbane mladiće nek paze na oslovljavanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|