|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Prije nego se zatvori thread dajte objasnite ovo : Reset BIOS-a iz wina... Start-->Run-->command.com debug (ENTER) - A (ENTER) MOV AX,0 (ENTER) MOV AX,CX (ENTER) OUT 70,AL (ENTER) MOV AX,0 (ENTER) OUT 71,AL (ENTER) INC CX (ENTER) CMP CX,100 (ENTER) JB 103 (ENTER) INT 20 (ENTER) (ENTER) G (ENTER) Q (ENTER)
![]() |
#32 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A što ti nije jasno? Tak se resetira BIOS iz windoza. Prati upute pa javi kak je prošlo- ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
....daj nemoj, gle kolko ćeš puta morat reć u ime oca i sina i duha svetoga: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
@echo off debug pause save as nekaj.bat pokreni i bit će ti isto koda si napisao debug u promptu, dalje samo nastavis tak je meni na faksu sve zakljucano i eto sad mi sinulo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma nije mi se za za***************avat, ali thanks...za slučaj da poludim ![]() moram si ovo sve negdje spremit, zatrebat će kad tad!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
Jer, ako je ovo rješenje za one hakirane kompove, onda svaka čast : nuts :
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
nisam na feru ali ako vam je zakljucan CMD mozete tako resetirati bios, bootati s cd-a, skinuti pass sa gore navedenim linuxom koji sluzi samo za to i onda opet bootati disk, uc kao admin i napravit... sto god trebate napravit ![]() meni osobno samo trebaju portovi za torente i par gluposti, nemam nikakvu malicioznu namjeru. npr. bilo je namjesteno prije da se u exploreru svaki folder otvara u novom prozoru, maknut nam je desni klik iz start menu-a, nismo mogli pozadinu promjenit i slicne kretenarije. nekima jako bitno zbog chata (lol) - nije se mogla java instalirat i sl. sredih sve i sad je oke, cekamo da admin skuzi da nam j..be kevu al ko ga j..be, ak je dovoljno mutav da namjesti da se folderi otvaraju u novom prozoru, vjerojatno mu ni na kraj pameti nece bit kako sam ga s..bao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Mislim da mogu doći do cmd-a, ali mi je bed resetirati pass. Bilo bi najbolje kada bih ga uspio ponovo postaviti, jer ako promijenim pass budu skužili da im je netko kopao po kompovima, a na disciplinskoj sam ove godine već bio. Čekam slijedeći semestar ![]()
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
kaj da ti velim, vracanje starog passa briem nije moguce mozda kad bi uspio kopirat pa poslje overwrightat SAM iz sys32, al nisam siguran da bi to funkcioniralo |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Budem još malo o tome mozgao, dugo je ljeto ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|