|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Završio sam i 1 i 2 i ono igre su zakon (rijetke koje imam original), ako može netko da mi pojasni igranje na nekim modovima. : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
music freak
|
...pa ako je u njihovim rukama ne bi trebalo biti lose ???
![]() |
#34 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Sušta suprotnost Falloutu, dobar na kratke staze, kasnije predebilan, lose optimiziran... : nono : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Vidiš, vidiš, Mar, živu istinu si rekao...odigrao sam Oblivion i već tjedan dana ga nisam pokrenuo...dosadio mi je. Ali Fallout mogu i nakon 8 godina igrati kao prvog dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Još jedan glas za Fallout serial. Nego nešto si mislim...igra je ko stvorena za online napucavanje, nije li?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Bojim se trojke, bojim ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo da ne bude neki FPS ili slični derivat. Zadovoljiti ću se čak i minimalnim izmjenama |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
Ma, moze biti u realnom vremenu, ali ja hocu opciju da mogu igrati turnbased i da mi nije nes tipa space. teze borbe moram na poteze, ali da mogu prebaciti u real time zbog ono kad ti netko bjezi pa da ne cekas 100 krugova |
![]() |
![]() |
#40 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Fallout svi dijelovi zakon.Slažem se s vama igra ima duha i uvijek ću je igrati.Fallout 3 nadam se da će biti dobra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Edit: posto nemam previse vjere u BethSoft sam se malo zabavljam, jos da nisam takva ljencina i antitalent za programiranje ![]() [IMG] ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Chuby. 14.09.2006. u 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
Malo novosti: Citat s Bug-a: "Bethesda je početkom mjeseca od Interplaya otkupila licencu i intelektualna prava na Fallout za što je platila 5,75 milijuna dolara. Spomenuti je serijal izuzetno popularan među igračima RPG-a koji s nestrpljenjem čekaju nastavak iz Bethesde, a najzanimljiviji detalj glasi da Interplay i dalje razvija MMO na temu Fallouta. Budući da su sva prava sada u rukama Bethesde, Interplay se obavezuje igru dovršiti do 2010. godine, u razvoj uložiti dodatnih 30 milijuna dolara, te novim vlasnicima platiti 12% zarade od prodaje same igre i mjesečnih pretplata. Ukoliko u bilo kojoj stavki zakažu, dogovoreno je da automatski gube licencu i sav razvoj pada u vodu - nadamo se da do toga neće doći." Dakle ukratko, Bethesda je novi vlasnik Fallouta, a na Fallout 3 se vec uzurbano radi, dok nam Interplay za 2010-u najavljuje Fallout MMO... vise na: http://fallout.bethsoft.com/ http://www.bethsoft.com/bgsforums/in...p?showforum=33 Informacije o samoj radnji Fallouta 3 i MMO su idalje sture, pa kazu za MMO: "Sama igra bila bi smještena u sadašnjost uz izmijenjeni povijesni detalj prema kojem je kriza Hladnog rata završila na najgori mogući način - nukleranim razaranjem. Trenutno je rano govoriti o detaljima, no projekt bi trebao imati proračun od 75 milijuna dolara i biti dovršen do 2010., a Interplay predviđa da bi se ulaganje vratilo već za dvije godine. Sve je to lijepo i krasno, no poznato je da Interplayu ne cvatu ruže, pa čitava stvar pomalo smrdi. Uostalom, početak produkcije najavljen je za siječanj iduće godine kada će (nadamo se) biti dostupne detaljnije informacije" Vise u "dokumentu koji je iz Interplaya procurio": http://www.sec.gov/Archives/edgar/da...esentation.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
Nevjerovatno... Onaj tko je bio na Bethesdinom forumu moze vidjeti da u 3 dana koliko postoji Fallout3 forum ima toliko tisuca postova pljuvanja po Bethesdi da nemozes naci nista korisno, iako se jos ni nezna kako ce igra izgledati. Svi su Fallout fanovi unaprijed zauzeli stav da ce Bethesda napraviti Oblivion klon u Fallout svijetu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
demit! pa dajte ljudima sansu, mozda naprave to dobro, mada osobno sumljam da netko moze napraviti nesto bolje od Fallouta 2, osim mozda ekipe koja je radila orginalne igre. Briem da ce F3 biti cista komercijala, te da ce fanovi naravno ponovo biti zakinuti, jer je kompanijama na pameti zarada, a ne kvaliteta. Danasnjim klincima je "tesko" igrat igre gdi ima puno citanja, gdi se trebaju questovi obavljat, gdi treba puno mozganja, a da ne pricam, da skecheve nece skuziti, osim ak nebudu o pokemonima i tele tubisima.... Enivej F3 je vec postojao, te ga je radil Black Isle, ista ekipa koja je radila i orginal, al kad su njih ukinuli, ukinuli su i F3: http://www.nma-fallout.com/content.php?page=vanburen
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
pa kak to prica se o falloutu tu a mene nema par rijeci o falloutu 3 radi ga bar 80% ljudi koji su radili fallout i fallout II sad znamo da to nema veze jer je rijec od sefova glavna i zadnja, mislim da fallout III nebi trebalo komercijalizirati za mase jer vec ionako postoji horda ljudi koja je zagrizena u fallout serijal i koji ga dan danas igraju (bas jucer sam izasao iz arroya po negdje 40. put(ozbiljno)) jedva cekam fallout III isto kao i milijuni ljudi i sumnjam da ce bit sranje, zapamtite kada su ocekivanja veca veca je vjerojatnost da se igra nece svidjeti dosta ljudi, a od fallouta III se dosta toga ocekuje i upamtite "War... War never changes..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
Steta zbog Van Burena ipak ga je Black isle radio, ali sami su si krivi za propast. I oni i Interplay. Imati Baldura i Fallout i onda raditi nekakav Tactics te za konzole BOS i razvodnjeni Baldurs... i onda im to nije dosta nego se od 2001. natezu mi bi Van Burena (Fallout3), pa bi Jeffersona (Baldurs gate 3), pa idemo na MMO to je sad kewl, pa Tactics2, i na kraju izdaju nedovrseni Lionheart i zabiju si i posljednji caval. Ne vjerujem da Interplay ima snage napraviti Fallout MMO osim ako ne uzmu neki vanjski studio za koji imho nemaju para, za razliku od Bethesde koja ce, siguran sam, napraviti kvalitetan posao na Falloutu 3. Iskreno vise bi volio vidjeti Bioware ili Obsidian no dajmo i priliku tvorcima TES serijala. BTW Obsidian za jesen sprema NwN2 ekspanziju a za sljedecu godinu RPG sa licencom filma Alien... Bude tu jos svasta. A Bioware jos nedaje konkretnije informacije o Dragons age-u sto bi reklo da nece ni ove godine (makar je u razvoju od pocetka 2003.)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Bas me zanima kak je to Bethesda zamislila, dal ce se drzat izometrije (kaj cisto sumljam), ili ce ici u first person view, odnosno pogled iza ledja, ko u svojim serijalima... logicno je za ocekivat, da ce biti ko i oblivion view, s brdom odlcne grafike... a kak ce igranje izgledat, mislite da ce izbacit igru na poteze??? oce li biti puno gagova, ili ce ih biti par, ili uopce ne... random encounteri? demit, kolko vec 3 god rade na F3, i nikakvih infoa nema, nit screenshoot, nist, samo nagadjanja...
![]() |
#49 | |
Moderator
|
Citiraj:
Pogledaj kako ga Bioware zavlaci s Dragon age-om ... to se razvija vec cijelu vjecnost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
Kako je Van Buren trebao izgledati 2003. : http://www.youtube.com/watch?v=1uuDKrY7eW0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Grafika je poprilično dobra iako je pre-alpha, mehanika borbe bi se još malo uredila i dobili bi dostojnog nasljednika FO2. Nego smo sada na milosti i nemilosti Bethesde koja je više-manje drugi EA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
@mar ako te zanima kako je to trebalo izgledati postoji i igrivi demo: http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=78474 Dok, navodno, prve informacije o "pravom Falloutu 3" od Bethesde ocekujemo 5.6.2007. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
cisto sumljam da se skupilo toliko iste ekipe, davno se tim raspao i otisao vise-manje svatko na svoju stranu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Ja skinuo ovaj demo, a ono ipak je to rana faza, al primjetih da nema poteza vise ![]() grafa mi je nekak zrnasta pa slova uopce ne vidim citat, al zato pod opcijama ima reza 1600x1200 ![]() Enivej nisam neke puno igral kad me stalno hiche van... Nda kad Bethesda objavi nest sluzbeno, to ce biti par slicica koncept arta, te da je jos u razvoju, vise ne ocekujem, neki screenshoot, uf ne vjerujem bas. Po meni ce F3 izgledat ko Morrowind, dakle First person view, brdo ljepe grafike, mozda ce ici do detalja da recimo mos sam slagat svoja orzuja, te ostale pizdarije, e a sad dal ce biti humora, te sveg ostalog bitnog za Fallout sumljam...
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Procitaj onaj vodic. Trebalo je biti i na poteze i real time i prije svake borbe bi iskocio mali prozorcic koji se zove "ask me" koji bi pitao dali ce borba usljediti na poteze ili real time. I "demo" sam odigrao dva puta i nijednom mi se nije srusio. ![]()
![]() |
#56 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dragi moji Falloutoljupci, pred nama je najdužih 6 dana u povijesti. Tek toliko,ako su neki već zaboravili (makar ti se onda mogu tepihom po glavi pokriti ![]() http://fallout.bethsoft.com/
![]() |
#57 |
Premium
|
5 dana ![]() sad sam lud!
![]() |
#58 |
Suit up!
|
Iako znam da to neće imati niti blizu feeling "onog" Fallouta, igra možda čak i ispadne dobro. Nije da će se o njoj govoriti dugo nakon što izađe, ali takve se igre više niti ne rade.
![]() |
#59 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Nemoj biti tako pesimističan, igra mora rulati, ili će nas skupiti par milijuna na svijetu i idemo zapaliti Bethesdu ![]()
![]() |
#60 |
Premium
|
Kaj vi mislite, oce li biti klasicni view, samo s poboljsanom grafom i efektima (ala ko sto je SC2 sad) il ce ipak biti morowindoliko, sve 3D s pogledom u ledja svog lika? il ce shebat sve i napravit prvi FPS na poteze ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|