|
![]() |
#31 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma treba samo bježat iz grada. Zapadni svijet je to već davno uočio, a kako vidim, sve više i više ljudi ovdje se odlučuju na gradnju kuće izvan grada. (Velika Mlaka, Velika Gorica, Sv. Nedjelja, Sv. Ivan Zelina itd.) Al mislim da bi najbolje bilo otići živjeti u Varaždin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma šta se svi bojite dubrave :confused: Kvart ko kvart danas svugdje možeš dobit batina ako si bahat i ne razmišljaš. Dubrava nije ono šta je bila prije 5-10 godina |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
The truth is out there!!
|
Svatko ima losa iskustva, neovisno o kvartu u kojem zivi. Puste su price da je netko dosao u Dubravu i popushio batina od Janjevaca ukoliko to nije sam trazio nekim bahatim i prepotentnim ponasanjem. Janjevci sami po sebi uopce nisu losi, samo ih treba shvatiti, uglavnom se ponasaju kao zivotinje, tipa love u coporima...itd... Statistike kazu da ipak najvise razbojstava ima na podrucju Novog Zagreba (malo globaliziram), sto povlaci za sobom cinjenicu kako Janjevci sami po sebi nemaju nikakve veze sa sitnim glupostima vec ih je najbolje smatrati kao krupne ribe za koje mi obicni smrtnici samo trosimo njihovo dragocjeno vrijeme. Kao sluzbena osoba ono sto mogu sa sigurnoscu tvrditi jest da je veca vjerojatnost da cete naprimjer u nocnim satima prije popushiti ciglu tam negdje kod Sigeta (karikiram) nego u Dubravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nemogu vjerovati. Ja plantuzim po noći po skoro svim kvartovima i čudnim mjestima pa se nitko neće napiknut na mene, a nisam baš tak velik, samo 100 kila. Di su te bande i razbijači???
![]() |
#35 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() U svakom kvartu, ako tražiš sranja, buš dobil po nosu...
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
A ja bi htio stupiti u kontakt sa bivšim frendovima iz dubrave 87` godishta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
JDM
|
Citiraj:
Žderonje; banditi nad banditima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
|
.. sad kad sve ovo citam tak sam sretan kaj sam vu Krapini .. Bogu iza leđa ![]() sorry na OT. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
NEMA ih a zasto zato jer ako neseres nece ti biti APSOLUTNO nista... Zivim u Dubravi vec jedno 21god ![]() ![]() Naravno to nevrijedi za cigice ali necemo u tome smijeru dakle dobrava je nesigurna za FACA wannabe likove jer ce dobiti batine... Mislim dobili bi batine i u mom kvartu jer sta imas kenjati ako si novi. Uglavnom donja dubrava ti je full miran kvart dok je gornja malo recemo "urbanija" ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
kad sam prije 2godine iznajmljivao stan, svašta sam doživio i vidio na području dubrave... ne bi čovjek povjerovao kakvi ljudi iznajmljuju odvratne šupe po 1500kn mjesečno, i još se onda ljute kad nećeš to iznajmit!!!! ali, daleko od toga da je tamo opasno po život. dosta frendova ,mi živi u dubravi i sve ok. samo mi se čino da je ovdje (črnomerec, kustošija) mirnije. valjda ekipa ovdje manje brije na mafiju ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
sad se sve tu svodi na to da ćim dođeš u dubravu da budeš dobil po nosu, naravno da ćeš dobit po nosu ak se petljaš tam di ti nije mjesto??? idem u razred s par janjevaca i mogu samo reči da su dobri ljudi i pošteno rade bar njih 60%, a ostalo je šverc komerc btw. xan zašto bi ti gledao tuđu curu ![]() ja sam hodao kvartom u svako doba noči i nikad mi ništa nije bilo, a nije mi bilo jel se točno zna ko radi sranja i ko je upetljan u sumnjive poslove i ta mjesta se izbjegavaju (sva sreća nema toga puno) e da.....mislim da mi koji tu živimo smo najpozvaniji pričati o našem kvartu, a ne da mi neko donosi loše zaključke o kvartu a jedino kaj je bil tu kod ''nas'' je bil kad je prolazil avenijom jel je išal na obilaznicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A kasina svugdje orobljavaju, jel? ![]() Sorry, jedna od dobrih stvari u Dubravi su kebabdžinice na svakom koraku!!! (ne zezam se, stvarno sam sretna zbog toga) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
JDM
|
i sretna imas 120 kila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
dubrava = ghetto
![]() |
#49 | |
Moderator
|
Ma svi su kvartovi mirni i u nijednom nemaš problema. Jedini problem ti može biti prvi susjed ako je čudak, ali takvih ima svigdje. Djeliti ljude po nacionalnosti ovi su ovakvi ili onakvi nema osnove. Il je čovjek ili je govno od čovjeka (znate na šta mislim). Druga je stvar kako se kome sviđa koji dio grada. Ja preferiram zapadni dio grada jer sam na taj dio navikao, čak ne grad nego van grada Bistra, Zaprešić, Samobor, Brdovec. Drugi djelovi grada su mi nekako naopačke, ne leže mi. Da kupujem stan ili kuću prvo što bih gledao je povezanost i prijevoz, škola, vrtić, dućan, ne velike zgrade (urbane vile do 10 stanova), blizina posla, a tek na kraju sigurnost. Jer niti ju jednom dijelu grada nije više ili manje sigurno. Imam par frendova koji žive u Njemačkoj i ovdje im je super sigurno jer mogu noću propješaćiti cjeli grad, a da ih nitko ne napadne i opljačka. Citiraj:
![]() Nemoj biti bezobrazan. :mad: Cure su osjetljive po tom pitanju.
![]() |
![]() |
#50 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
A međimurcu?? Dajte mi pojasnite kaj to je? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Sam se salim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Baš me zanima, kad su takve face njih 308 u grupi, jel bi nekome tipa Filipović šta dobacili. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nemaju pametnijeg posla...: nono : I baš čekaju da ih netko krivo pogleda, naravno ne svi al ako naletiš na takve.... ![]()
![]() |
![]() |
#56 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Evo: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
koliko gluposti i predrasuda . dubrava je kvart ko i svaki drugi , jedino ima malo izrazeniji odnos urbano-ruralno zbog puno kuca . ali isto tako ima puno zelenih povrsina sto ju cini posebnom . uostalom , meni nema ljepseg kvarta u zg ( svako svoje voli najvise ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Prošli utorak, i jedno tri godine svaki dan dok sam radio tamo u jednoj firmi pa nikad ništa. Rijeka je što se toga tiče još uvijek koliko toliko sigurna.
![]() |
![]() |
#60 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ulicu sam samo naveo za primjer dijela Rijeke koji bije loš glas. Ima ih i ona još...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|