|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ajme majko mila, jest da sam vidio i gore, al ovo je fakat THE chase moding : lol2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
sa naglaskom na CASE MOD ![]() ![]() a ne na CASE LOOK . . . :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo je mod svega + monitora + misa + tipkovnice... ![]() Jako zanimljivo i lijepo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() odlichan posao ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
good work! Neznam kako te ova crvena ne ubija za oci, ali dobro napravljeno. Samo nemoj oslijepiti: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Odlicno je, meni se bas ne svidaju boje, ali ovak je dobra ideja... ![]() Imas jednu veliku ![]() Za staru konfu je super... Bolje nego onak bijelo (zuto ![]()
![]() |
#39 |
Guest
|
I sad ga mozes furati na LAN-ove i nek ti sluzi za partije dooma 2. ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() MetallicA ...da i kamere! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
|
jako zanimljivo....samo ne znam kolko će te držat ta boja.....za par mjeseci ćemo opet uživat u novim bojama.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ček... Kako si zafarbao tipkovnicu? Možeš li se uopće snalaziti po njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
...boja je tamnocrvena...akrilni lak u spreju..slova se vide ispod laka tako da je ok...inače bolje izgleda uživo nego na slikama.....sve je brušeno finim vodobrusnim papirom tako da se nadan da će boja držat...vidićemo.....nisan baš zadovoljan skroz kako su ispali miš i tipkovnica....a neki koji su vidili monitor već me gnjave da sredim i njihov u neku boju......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Premium
|
Citiraj:
Zbilja lijep uradak! ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ..da i stavija san ogledalo na dno kućišta..???? (na slikama se baš i ne vidi)..pa ako naknadno ubacin kakvo svitlo moglo bi dobro izgledat i u mraku........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Podrum je vec pripremljen za farbanje... nema problema kad odlucim koju bi boju moga javim ti se.... ![]() ![]() Ogledalo? : nuts : To ce definitivno dobro doci ako budes stavlja nekakva rasvjetna tijela unutra...odlicna ideja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
Datum registracije: Oct 2005
|
Alimilano, evo moje isprike : hitthewa Na pocetku sam mislio da ce ti spaker ostati najljepsi komad hardwarea, a sad svaka cast. Dokazao si kako se uz puno truda i volje iz 'nicega' moze napraviti 'nesto'. Cestitam : cheers2
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo je ludnica!!! : lol2 : : lol2 : : cheers2 : cheers2 : goood :
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() iz onoga,ovo good work |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
®
|
meni nije nešto zato što ja wolim samo crno crno crno...ali widim da si se potrudio pa tako da je oke...samo me zanima kako tipkaš na tipkownici???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
ALi tebe muci nesto drugo..znam..!! E da si cita ,cijeli post malo vise ne bi to pita.... : giljotin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
®
|
![]() Citiraj:
a ti nemorash pametowati...na kraju pitanje i nije tebi upucheno... ![]() ako che mi nešto netko rechi neka to budu moderatori,ili oni koje ja upitam pitanje.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je ova crvena nakaradna, ali ako se tebi sviđa onda dobro. ovo sa zlatnom mi je predobro, i nešto slično ću napravit sa svojim koji mi u podrumu služi ka jukebox (celeron 633, 128 mb SDRAM, HDD 10 GB). jedino šta ću umisto crvene napravit crnu kombinaciju
![]() |
#59 |
Premium
|
....zlatni sprej san ima a kad san uzima drugi mislija san se izmedju nekoliko boja...i crna je bila u djiru(to se naravno odvijalo u dućanu..50 boja a prodavač me gleda i ....samo šta ne kaže odluči se više...ova crvena onako kad je gledaš na spreju izgleda mnogo tamnije......crno-zlatna kombinacija mora dobro izgledat........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |