|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grozno.... Kako sam se veselila kad sam dobila 512 adsl i to ispričam frendu iz Stockholma, a on meni "dušo, ja ti imam 10mbit već x godina" : hitthewa ... jadna ja... jadni mi... Al Britancima je net puno skuplji od npr. onoga u Nizozemskoj, to je valjda jer Englezi imaju puno veći životni standard nego ostatak EU, pa si to sve i mogu priuštiti. Ma ne znam, ja se još uvijek čudim kako se promet na dslu naplaćuje.. nečuveno... p.s. kaj je ovaj jugotip bannan? yikes.... |
![]() |
![]() |
#32 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
jugo bananu dobio jer necita pravila!!!!!!!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ja jucer navecer sreo nekog lika na netu iz Moldove i pitam ga koju vezu ima i on meni ADSL 2+ pitam ga ja sta je ovo 2+, a on meni 24Mbps a ja : hitthewa
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#36 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
dok god trenutni monopol puni djep onima koji bi trebali uvodit te promjene, nista od toga
![]() |
#37 |
Premium
|
Cekaj malo! Znaci sve dok se neko cudo ne dogodi (a nece u narednih nekoliko stoljeca) mi moramo trpiti i izdvajati prosjecno oko 700 kn mjesecno za usluge interneta, mobilne i fixne telefonije?!!! Kazem, lako da nesto ide prema bolje, da se barem standard povecava, ali dosta vas ovdje nema neki osjecaj koliko zapravo ljudi jedva prezivljava, a nista se ne poboljsava, dapace... Pogledajte mlade u Francuskoj, mislite da oni razmisljaju o pendreku na ledjima? Znam da vi koji imate koju kunu u novcaniku necete nista pokusavati, ali onda barem prestanite srat! |
![]() |
![]() |
#38 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ono kaj ti hoću reći je to da nitko ne reagira jer bi se moralo početi o politici a toga ovdje NEMA. I tko počne o politici dobiva bananka. U stvari-krivo sam se izrazio-kaj se tiče teme. Tu se ni ne radi o politici nego o poslu. Budući da se do sad promijenilo više vlada a stvari su ovakve kakve jesu-valjda je svima jasno o čemu se radi. |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
NHF, ali topik je tolko ošo' u OT i politiku da bi trebao pod ključ, doduše to je samo moje mišljenje...
![]() |
![]() |
#40 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
jebo vas, koji vam je k***c, pa tip se zajebava za jugoslaviju, a vi njemu ban |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ajd nemoj dripat dok ne pogledaš thread kak treba...da si pogledao-vidio bi da sad nema bana, to je bio samo "bauer" na 24 sata tek toliko da se vidi kaj se smije a kaj ne... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
svejedno zajebancija nije zabranjena, jel ? |
![]() |
![]() |
#43 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
Imas pravo i moji postevi su prepuni politiziranja :confused: ja sam mislio da cu ovdje naic na istomisljenike, ali izgleda da i ovdje ljudi vole samo srat i tuzit se jedni drugima... Smijesno za popizdit, al ajde... Nema veze! Ja ovaj mjesec nisam nista drugo radio na kompu osim ogamea, znaci ogame i forumi, intezivno i svakodnevno i ukupni promet za ovaj mjesec mi je 1.21 GB u tom prometu ja sam skinuo dva velika programa - irfan - oko 800kb i operu - oko 4mb ja cu za to platiti duplo nego britanci za navedene usluge, a ponavljam - nisam igrao niti jednu igru, nisam skidao nista, dobro da mi je policija uzela komp pa vise ne mogu igrati nikakve on line igre jer.... Uglavnom, isprike svima koji smatraju da se bolje vrijeme treba cekat u miru i sa osmjehom na licu i pustit na miru da nas svi gaze, ali ja necu... Nista vise nema smisla - ja 25.4 idem na sud zbog jednog jedinog oglasa na newsima i sa prodanih 0 (nula) cda i vjerojatno cu dobiti dobranu globu jer me prijavilo drustvo izvodjaca (isti oni koji su promjenili zakon nase drzave i stavili porez na medije) i odratit koju k dobrotvornog rada, heh, a... ma nista... kad su dosli napraviti pretres, trebala su dva svjedoka i uglavnom imam susjeda koji je policiji jako dobro znan po svemu i svacemu, ali i on jako dobro zna veliki dio policije pa su se oni zajebavali s njim dok su mi pretresali svaki jebeni ormar a on bi mogao odlezati barem 5 god! Nema logike vise! Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
si po svom profilu maturant, živiš nekom na grbači, pljuješ po ostalim forumašima "vole samo srat i tuzit se jedni drugima" i kaj je najbolje toliko si glup da si na newsima prodavao mjuzu: suicide Moram priznati da je ovo zadnje prevagnulo... I sad su ti krivi i država i t-scum i seronje sa ovog foruma??? Jer te "gaze".... Pa ako si davao takve oglase na newsima i murja je sam tak došla do tebe....pokrij se ušima i šuti. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma pusti te Britaniju ipak nam je najbolje dok smo sa t comom nema veze kaj su velike cijene ali moraju i oni zarađivat bolje sad se natrpat lovom pa da poslije mogu dijelit flat ko vodu. Nebrinite se t com smišlja iznenađenje nebi se iznenadio da nam pokloni doživotni flat i megabitnu brzinu za 20kn mjesečno ![]()
#47 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Prico s frendom is Svedske sinoc na msnu i njima je za 35€ mjesecno dsl 8/1 i besplatno telefoniranje na bilo koje mreze.... naravno flat je u pitanju... a kabel 10/1 placaju 40€ mjesecno, ali imaju dnevni limit od 25gb, znaci ne smiju skinuti vise od 25gb dnevno... |
![]() |
![]() |
#48 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
#50 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Čuo za to i kaj imam od toga. Ništ. Zakaj bi se uopće živciral? |
![]() |
![]() |
#52 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() Ja bi ovo zaključao da se mene pita jer ionak nitko nije rekao ništa pametno. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|