|
![]() |
#32 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
nemoj ignorirati , to je jedan od bitnijih aspekata . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Trebaš napravit backup trenutnog BIOS-a koji je na grafi u slučaju da ne primi kak treba novi BIOS. Naredba za to je: flashrom -s 0 backup.bin 2. Druga, isto jako bitna stvar, je da si pribaviš PCI (ne PCI-E!!!) grafu jer će te ona spasit u slučaju da zajebeš tu GTO. Ak ne možeš nikako nabavit, ne flashaj ništa. BIOS se vraća ovako: flashrom -f -p 0 backup.bin Ne znam jel ti jasno da za to treba modani FlashROM programčić i da se sve radi iz DOS-a. BIOS koji skineš preimenuj u newbios.bin da se ne patiš s ~1 kod upisivanja naziva. I naravno, naredba za flashanje tog novog BIOS-a će tada biti: flashrom -f -p 0 newbios.bin Dakle, prvo obaviš ovo pod točkom 2 pa onda ovo pod točkom 1.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a kak ces staviti dvije agp katice na isti utor , pa da flesasa na ovu na kojoj je nesto poslo po zlu ? pci mora biti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo ja sam upravo fleao moju gto2 bez ikakvih problema i bez dodatne kartice.pratio sam uputstva sa ova dva sajta: http://sg.vr-zone.com/?i=2891&s=8 http://www.overclock.net/ati/28036-h...light=mod+x850 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma ta X800RX od Club3D je ustvari X800Pro po taktovima. A ono RX znaci k'o fol Rage eXtreme. Evo, ima tu negdje tema o toj grafi.. ja zapoceo ![]()
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
mene sad interesuje jos jesu li svi ovi biosi za sve tipove ati kartica naravno mislim na seriju x800gto ili ili moram da pazim tj.samo bios od klub3d na klub 3d ili je moguce jedan bios npr cip 420 na sve proizvodjace koji imaju cip 420 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da nije bitno koji je proizvodac |
![]() |
![]() |
|
|