|
![]() |
#32 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
neko je malo u fotošopu sredio da izgleda "jebozovno" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
imam 1024x768 sliku, uploadam na net pa dam link ![]() EDIT: http://img233.imageshack.us/img233/129/muse3sd.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() I hvala na info za plocu, narucena je dolazi sutra il preksutra... ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#40 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Takav problem se pojavil i kod mene jednom davno na klokanju starog wilameta 2.0 ili tak nekaj koji je pokazival da radi na 4 i kusur gigi!!!!.Fora je u tome da se generator frekvencije na ploči zbrejka i preskače ( u nedostatku jednostavnijeg objašnjena jer mi je cjelu stvar objasnil jedan čiča preko brda parametara na osciloskopu i điđama) i windoze misle da imaju fakat tako brz proc koji naravno radi ko zadnja štanga.Slike doduše nemam više ali znam da sam ih negdje prije parsto godina stavio na forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
fsb na s478 ide, na najboljim pločama (ic7 i asus p4c800) od max 310-320mhz bez modifikacija...tako da fsb od 500 ne da nema šanse, nego NEMA TEORIJE... ![]() jedini koji je uspio dobiti 400+ fsb na s478 je jedan grk, koji je napravio jedno 20-tak modifikacija na ploči (abit ic7) i to je to...a uz to je i imao inžinjerski primjerak proca tako da... slikica je dobra, ali reza je NEMOGUĆA... tako sam i ja venice 3000+ dobio na 4000mhz...hehe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|