Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.04.2006., 10:47   #31
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor csx.evolution
šta su ti tipovi ozbiljni ili neka zajebancija?
btw takve sam stranice radio dok sam išao u 4 razred osnovne
I ja i to u Wordu.
Za ovakvu stranicu mi treba 5 min. Ali barem bude čitka i ne u takvim glupim bojama.
A s tim certifikatom si more obrisati rit.

Nebrem vjerovati. Pa ovi ni pisati neznaju.
I kak nek onda netko cijeni informatičara kad ovakci postoje i bacaju ljagu na sve koji se profesionalno bave time. Gdje je smajli za povraćanje?

Bran je offline  
Staro 04.04.2006., 11:04   #32
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tutix
ovo mi je poznato
i meni... kolko bi novih konfi složio da naplaćujem kaj sve radim prijateljima i poznanicima. a pogotovo u studentskim danima na savi...
Oglas

Oglas
Staro 04.04.2006., 11:12   #33
devilToMEk
Registered User

devilToMEk's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
dajte ljudi... najte coveku kvariti biznis lool
Staro 04.04.2006., 23:17   #34
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Bubba
Kada ste mislili da ste vidjeli najbolje, Pavel ima veliki come back!

http://sor.mingorp.hr/pregledi.php?idt=26&ido=3797

Od sada, tu je i proizvodnja softvera. Ako ste misli da u fabrikama plamenim zorama na biciklu sljakeri idu taliti metal u visokim pecima, prevarili ste se. Nas Pavel, osim sto s obrtom registriranim u Varazdinu djeluje na podruciju Zagreba, proizvodi i softver.

LOL!
..."PROIZVODNJA SOTWERA"...

: stoopid
Roller je offline  
Staro 04.04.2006., 23:45   #35
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Roller
LOL!
..."PROIZVODNJA SOTWERA"...

: stoopid
OMFG, ovo stvarno ubija, nisam ni skuzio. PAVEL, LEGENDO!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline  
Staro 05.04.2006., 10:43   #36
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Stručno, kvalitetno, najbolji.
uuuu oapki su!

Uspješno uklanjuju višak novaca iz lisnice
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline  
Staro 05.04.2006., 13:14   #37
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor Xedni
U bokte... pa ja komotno mogu reći da bi kuću mogao kupiti da naplačujem ko oni...

Prije sam svaki dan išao nekome servisirati nešta...

Nekima stvarno banalni poslovi...

mene je sramota uzeti novce za sklapanje kompa, reinstalaciju windowsa, totalno podešavanje, instaliranje par igara, namještanje svega i svaćega...

Pa uvijek mi ljudi nude novac, ali znam da je teška situacija, pa kažem, radije si kupi nešta za komp... nije meni bitan novac toliko, a opet ne želim baš varati ljude... nek si za te novce bar kupi knjigu.... Mislim LOOOL

budale...
Dok ti god mamica i tatica plačaju stan i režije, klopu i izlaske, možeš si priuštiti tavo razmišljanje. Kada jednom budeš morao sam zarađivati za sebe i svoje potomke, brzo ćeš izgubiti takvo razmišljanje. Kuća će ti se po takvim cijemama činiti vrlo nedostižna. Ne treba zaboraviti kako osvježavanje znanja i pristup novim znanjima košta. Baš zato ti svoj komp ne bi dao nikada u ruke. Iako bi radi dao 100kn da ga sada središ umjesto mene. Meni je to čisti gubitak vremena i zamoran posao u trajanju od min 6 sati. Kako ti se sada čini naplatiti to 100 kn? Da ne pričam kako ga vjerojatno niti ne bi znao upogoniti na pravi način jer imaš previše rupa u svom znanju. Samo pogledaj svoj post pod mrežama u kojima nisam No1., ali barem ne pišem budalaštine, nego radije prešutim.

Ovdje postoji razlog zbog čega su cijene takve i prema tome su i previsoke. Njihova je "stručnost" na razini "izgleda" stranice. Ono što oni zovu instalacija operativnog sistema ja zovem utrpavanjem. S financijske strane je to vrlo isplativo, ako se ima obraza to raditi i naplatiti. Gledajući sebe, sam sam sebi neprijatelj. Naplatim pošteno (prema ovim cijenama abnormalno), napravim komp da traje i smeće traje više od dvije godine. Ne vidim ga više nikada, dok se gazda ne odluči za kupovinu novoga. Ne postoji dovoljno duga lista klijenata koja može pokriti takvo razdoblje. Zato radim malo, sa guštom i "zarada" mi pokriva odlazak u Bakinu kuhinju, dolazak na Žderonje, upgrade svog kompa i pokoju kavu u gradu. Dobro je to što mi ostaje puno vremena za CoD2 i posjet PCE.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline  
Staro 05.04.2006., 20:03   #38
csx
Premium
Moj komp

csx's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor RAK
Naplatim pošteno (prema ovim cijenama abnormalno), napravim komp da traje i smeće traje više od dvije godine. Ne vidim ga više nikada, dok se gazda ne odluči za kupovinu novoga.
iako si ti ovdje "faca", moram priznati da ti baš i nevjerujem....
csx je offline  
Staro 05.04.2006., 23:50   #39
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor csx.evolution
iako si ti ovdje "faca", moram priznati da ti baš i nevjerujem....
Vjerovao ti meni ili ne ali ti je tako. Ne jedan takav je u prometu i rade svaki dan. Neki se od njih gase isključivo na tipku na kompjukteru Samsung. Jedan u mojoj blizini bi radio 4 godine da se gazda nije odlučio za promjenu OS-a. Kupio novi pa da se to ugradi. Može l' to samo sa instaliraš, a sve ostalo da ostane?

Kada se dogode sranja popust crknutog harda ili virusa, to ipak nije moja greška i ne može se brojati u statistiku. Tome nisam kriv. Događa se iznimno rijetko jer korisnici ne rade sa diskovima ono što i ja.

Cijela tajna ti je ostaviti korisnicima što manje posla i sve staviti na automatiku. Korisnici će sve zaboraviti. Jednom sam ostavio da mu printer printa jedan list papira svaki tjedan. Zaboravio jednom, sasušila se boja pa je bacao printer.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline  
Staro 09.04.2006., 23:24   #40
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Argh, Pavel, legenda!

Jos jednom, sada u novom ruhu! (ovo vec postaje brutalno)

http://www.hitna-pc-sluzba.hr/

Rece Pavel (obratite pozornost na grupu):

Code:
Subject: Hitna Služba za PC
From: pduga@mail.com
Newsgroups: hr.rec.humor.best-of-usenet

Vaše kritike su urodile plodom.Jedan od Vas mi se ponudio i napravio
mi stranicu potpuno besplatno.I ne samo stranicu nego i novu
ponudu.Postavio sam je na server kako sam i obecao.Mislim da je
dobra.Kakvo je Vaše mišljenje?Nemojte samo komplimente jer onda nije
objektivno.Stranica je još uvijek na:

www.hitna-pc-sluzba.hr
Naravno, tu je i nezaobilazni cIjenik, kao i nekoliko cinjenica...

Code:
Plaćate nižu cijenu koja je s PDVom od 30% do čak 60 % niža u sporedbi s drugima.Zašto:
...
-zato što nemamo zaštitare (???, op.postera)
...
Pravopis i gramatika su uvijek bili najubojitije oruzije naseg Pavela, koji radi sam s vise osoba.

Programer
Bubba je offline  
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 10.04.2006., 00:22   #41
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Nemam puno negativnih komentara al ovaj citat je mrak:

-zato što primjenjujemo drugačija rješenja nego oni.Mi odstranjujemo viruse a ne Windowse.

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline  
Staro 10.04.2006., 09:35   #42
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Barem sad nije ona luda zelena boja. Svaka im čast kaj ovi rade.

Bran je offline  
Staro 10.04.2006., 10:26   #43
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
aj neka im je netko učinio uslugu, i napravio koliko toliko gledljivu i funkcionalnu stranicu....

ali da su malo smiješni, jesu....
Gabre je offline  
Staro 10.04.2006., 20:08   #44
csx
Premium
Moj komp

csx's Avatar

a i onaj tko je radio ovaj sajt, nema više od 10godina
csx je offline  
Staro 10.04.2006., 20:51   #45
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Bubba
Jos jednom, sada u novom ruhu! (ovo vec postaje brutalno)

Pravopis i gramatika su uvijek bili najubojitije oruzije naseg Pavela, koji radi sam s vise osoba.
Joj stvarno katastrofa (sad znam kako se osjecate kad citate moje postove).: hello2 :
AC Thunder je offline  
Staro 11.04.2006., 08:53   #46
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Citiraj:
Autor csx.evolution
a i onaj tko je radio ovaj sajt, nema više od 10godina
Eventualno do 12. Osnovnoškolac je sigurno. Al napravio je bolje od Pavela koji je super maher u svemu što se tiče kompjutora. Pitanje je tak koliko on ima godina.

Bran je offline  
Staro 11.04.2006., 10:05   #47
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo ja sam uvjek svima koji su me nesto trazili da im sredim oko kompa to besplatno radio. Ali evo jednom me lik iz zgrade trazio da mu sredim malo komp jer ne moze instalirat neku igricu. Dobro ok doci cu pa cu vidjeti jel se da sta napraviti. Prvo kad sam dosao i pozvonio na vrata me docekala njegova stara i pustila me preko k**** unutra ( mogo se on dic i otvorit, nije se ni pomako iz sobe ). Dalje ulazim u sobu, a u sobi nereda ko da je roknula bomba. Cd-a po podu, odjece, krevet razbacan, casa 50.... nemas kak doc do njegovog stola a da nekaj ne pregazis. Uglavnom zadrzao sam se oko 1h jer naravno nije igru samo trebalo sredit, a disk clenup i defragmenter nije pokrenut 10 godina; ono sve crveno nema plavog. U tih sat vremena nije me ponudio ni sokom ni nista. Ono ne naplacujem svoj rad ali ova je prva osoba kojoj sam htijo naplatiti ali nisam. Tip me i nakon tiga dalje zicao da mu nekaj pogledam, sredim ali sam mu otvoreno reko kako sam se osjecao i da nema sanse da vise ikad dodem. A on na to kakav je debil " Pa dat cu ti sok", a ja: "Ne nego 200kn ako hoces da opet dodem".
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Boopsy je offline  
Staro 11.04.2006., 17:57   #48
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
hehe presli su s worda na front page hehe
speedy-3 je offline  
Staro 11.04.2006., 19:06   #49
csx
Premium
Moj komp

csx's Avatar

Citiraj:
Autor Boopsy
Evo ja sam uvjek svima koji su me nesto trazili da im sredim oko kompa to besplatno radio. Ali evo jednom me lik iz zgrade trazio da mu sredim malo komp jer ne moze instalirat neku igricu. Dobro ok doci cu pa cu vidjeti jel se da sta napraviti. Prvo kad sam dosao i pozvonio na vrata me docekala njegova stara i pustila me preko k**** unutra ( mogo se on dic i otvorit, nije se ni pomako iz sobe ). Dalje ulazim u sobu, a u sobi nereda ko da je roknula bomba. Cd-a po podu, odjece, krevet razbacan, casa 50.... nemas kak doc do njegovog stola a da nekaj ne pregazis. Uglavnom zadrzao sam se oko 1h jer naravno nije igru samo trebalo sredit, a disk clenup i defragmenter nije pokrenut 10 godina; ono sve crveno nema plavog. U tih sat vremena nije me ponudio ni sokom ni nista. Ono ne naplacujem svoj rad ali ova je prva osoba kojoj sam htijo naplatiti ali nisam. Tip me i nakon tiga dalje zicao da mu nekaj pogledam, sredim ali sam mu otvoreno reko kako sam se osjecao i da nema sanse da vise ikad dodem. A on na to kakav je debil " Pa dat cu ti sok", a ja: "Ne nego 200kn ako hoces da opet dodem".
a stvarno na ovom svijetu ima bisera...hehe,kultura mu je na 5+
csx je offline  
Staro 11.04.2006., 20:01   #50
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor BrunoZG
Nemam puno negativnih komentara al ovaj citat je mrak:

-zato što primjenjujemo drugačija rješenja nego oni.Mi odstranjujemo viruse a ne Windowse.

Legende
rendula je offline  
Staro 16.04.2006., 01:25   #51
Crais
Guest

Crais's Avatar

Citiraj:
...Ponekad nema CDa sa driverima pa ih je potrebno skidati s interneta.Poneki driveri su tako loše napisani da je muka živa ih instalirati.
LOL
Crais je offline  
Staro 16.04.2006., 11:43   #52
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Cijenik je fakat primamljiv!

mislim za ugradnju nove komponente platiti ću ''samo'' 100kn + PDV + 20kn za dolazak dakle 142kn za ugradnju jedne komponente? : hitthewa

i kaj ako je tip kupio npr 56k modem za 40kn i traži ove da ga ugrade....: nono :
i još ako će se namućit instalacijom drivera ''koji su loše napisani''

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je online  
Staro 16.04.2006., 14:08   #53
stuc
Banned

stuc's Avatar

Pa ljudi su poduzetni , šta fali tome ? Negdje prije dok sam kupovao simpa paket u pošti je došla ženska sa malcem možd 10-12g i bila se raspitivala tko joj i dali pošta ima servisera koji bi joj očistio komp od "nekog virusa" ! Tip sa šaltera je doslovce zagrzao kao morski pas i počeo sa prodavanjem priča i pričica...
Vama je to možda smješno ali ona i malac su u tipu vidjeli boga , spasitelja itd !!
Šta želim reć... 90% ljudi nezna a niti se želi bakćati sa tim stvarima nego će platit i gotovo , koliko sati je svako od vas proveo čitajući te gradio svoje znanje ? To treba naplatit jer svako spaljivanje neke komponente , svako učenje na svojim greškama postaje potpuno bezvrijedno ! O cjeni se ne raspravlja jer to je kao trgovina i onaj tko ima bolje uvjete prije će "prodati" svoju "robu" , tu se sprdate sa naplaćivanjem instalacije drivera i spajanja ne net jer je to vama jednostavno ali halo ? Ovo je PC Expert i 90% članova to zna napravit u odnosu na 90% običnih smrtnika koji to neznaju... Prijateljima ću napravit besplatno ili za pivo tj. to se uvjek vrati kroz neku drugu uslugu a ostali držite gaće , kog mogu oderem , ako vozi dobar auto i ima kuću ko pol zgrade oderem ga još više
Ako neko neće učit nek plati , koliko puta nekom nešto pokažem i čovjek samo čuje i ono.. briga ga.. on želi da mu samo sve radi.
Naravno , ako se šlampavo i nekvalitetno radi nitko nije lud da to ne skuži i nema onda deranja takve mušterije , treba radit kvalitetno te isto tako to kvalitetno naplatit. Nemojte omalovažavati i podcjenjivati svoje znanje , ako mislite da možete bolje i jeftinije od njih onda ponudite svoje cjenike i usluge a nas druge ostavite da zaradimo poštenu paru...

p.s. klikeri se naplaćuju po kunu a znanje vrijedi puno više...
stuc je offline  
Staro 16.04.2006., 14:22   #54
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
JA neznam sta ste svi tolko napali sam izgled stranice ... ili su ju poromjenili u meduvremenu?
sad zgleda ok . informativna jednostavna .

cijene su naravno abnormalne , brijem da vrijednost radnji , po tom cjeniku , koje sam ja napravio na svom kompu , premasuju vrijednost onak osrednjeg stana

ali ak mogu nac ljude koji ce to plačat , apsolutno se slazem s tim .

i sa ovim stublininim postom ... u cijelosti.
Hrvoje xyz je offline  
Staro 20.04.2006., 11:55   #55
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Apropo novog ruha...

Rece Pavel negdje na bespucu Uselessneta, jos davno, ali zaboravih prenjeti:

"Povratna informacija svima koji su kritizirali moju stranicu.

www.hitna-pc-sluzba.hr

Platio sam covjeku 2 000 kuna za stranicu koju mi je napravio jer je
napravio dobar posao i pokazao da može.
/..."

Odsurfajte na http://www.elated.com/pagekits/uncle/index.html i ne znam vise... Sada se u meni bude oni cudni osjecaji, nedefinirani. Kao kad ti punica pogine u prometnoj nesreci s ganz novim Mercedesom...

Programer
Bubba je offline  
Staro 20.04.2006., 13:59   #56
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
meni je to isto u redu ako ima suckera koji ce ga pozvat...

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline  
Staro 20.04.2006., 20:17   #57
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Wolverine
Cijenik je fakat primamljiv!

i kaj ako je tip kupio npr 56k modem za 40kn i traži ove da ga ugrade....: nono :
i još ako će se namućit instalacijom drivera ''koji su loše napisani''
Ha, pa sigurno da je u tu cijenu uključeno pisanje novih drivera, prema tome cijena je jos i prihvatljiva.

Dajte ljudi postajte jos malo "bisera" iz stvarnog zivota.

Evo u mojoj firmi: nedavno naš kadrovik trazi od sefa za informatiku modem kak bi se spojio na udaljenu bazu podataka u centrali firme, a lik mu kaze:
- nemoze - (jer mora komp nosit u ovlastenu firmu na ugradnju)
- pa dobro, kaze ovaj, ajd kupi mi externi modem,
- e nemoze to je skupo 400 kn - jesi ti normalan?,
- ma ne, onaj za sto kn
- ne, takav ne postoji i točka.

Drugi primjer: direktor kaze istom informaticaru daj umrezi nam firmu (oko 30 kompova)
kaze ovaj: moze, to košta najmanje 100.000 kn (tada su switchevi 10-port bili oko 1000 kn)
AC Thunder je offline  
Staro 21.04.2006., 12:17   #58
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor stublina
Pa ljudi su poduzetni , šta fali tome ? Negdje prije dok sam kupovao simpa paket u pošti je došla ženska sa malcem možd 10-12g i bila se raspitivala tko joj i dali pošta ima servisera koji bi joj očistio komp od "nekog virusa" ! Tip sa šaltera je doslovce zagrzao kao morski pas i počeo sa prodavanjem priča i pričica...
Vama je to možda smješno ali ona i malac su u tipu vidjeli boga , spasitelja itd !!
Šta želim reć... 90% ljudi nezna a niti se želi bakćati sa tim stvarima nego će platit i gotovo , koliko sati je svako od vas proveo čitajući te gradio svoje znanje ? To treba naplatit jer svako spaljivanje neke komponente , svako učenje na svojim greškama postaje potpuno bezvrijedno ! O cjeni se ne raspravlja jer to je kao trgovina i onaj tko ima bolje uvjete prije će "prodati" svoju "robu" , tu se sprdate sa naplaćivanjem instalacije drivera i spajanja ne net jer je to vama jednostavno ali halo ? Ovo je PC Expert i 90% članova to zna napravit u odnosu na 90% običnih smrtnika koji to neznaju... Prijateljima ću napravit besplatno ili za pivo tj. to se uvjek vrati kroz neku drugu uslugu a ostali držite gaće , kog mogu oderem , ako vozi dobar auto i ima kuću ko pol zgrade oderem ga još više
Ako neko neće učit nek plati , koliko puta nekom nešto pokažem i čovjek samo čuje i ono.. briga ga.. on želi da mu samo sve radi.
Naravno , ako se šlampavo i nekvalitetno radi nitko nije lud da to ne skuži i nema onda deranja takve mušterije , treba radit kvalitetno te isto tako to kvalitetno naplatit. Nemojte omalovažavati i podcjenjivati svoje znanje , ako mislite da možete bolje i jeftinije od njih onda ponudite svoje cjenike i usluge a nas druge ostavite da zaradimo poštenu paru...

p.s. klikeri se naplaćuju po kunu a znanje vrijedi puno više...
dobro kažeš. oni koji se s time ne žele zafrkavat dobro će platit. i ja ću frendovima napravit besplatno, al to se fakat uvijek vrati. ali ostalima sam i ja poćeo naplačivat usluge.

netko je davno rekao, mislim možda mao tse tung; UNOVČI SVOJE ZNANJE!
Staro 21.04.2006., 21:47   #59
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Platio sam covjeku 2 000 kuna za stranicu koju mi je napravio jer je
napravio dobar posao i pokazao da može.

ufff..:clap: tako Pavela nasamarit..a nema veze, po njegovim cjenama to mu je samo prijepodnevna zarada
Staro 02.05.2006., 01:37   #60
Marklar
Premium
Moj komp

Marklar's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
: roller :LOL
samo mu još fali:
-ali to nije sve, dobit cete potpuno besplatno tavu itd..
Marklar je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno