Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.11.2006., 16:27   #31
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Pokuso sam sa vise drivera... E i bas sam ovog trena ucito nfs, sagnuo se i pratio ventilator, grafa za 5sek postane vruca, ventilator se ne vrti brze nego uvjek istom brzinom vrti (nit se zeleno svjetlo od venta pojacava), dali je to normalno ? ... ako nije onda je ocito u cem je stvar... bas budem sad pogledo te opcije za rad u 3d-u, mozda fakat nije dobro podeseno (mada pretpostavljam da bi po defaultu trebalo to bit narihtano)

@bojler
Proc mi nije clockan... No ako je normalno da se tak graficka brzo zagrije, i ventovi ne rade brze pod opterecenjem... onda bi stvarno nekog zamolio na jedno malo testiranje... jer moji frendovi imaju jos uvjek agp kartice

Sad sam bas probao sa Riva tuner-om ... i bilo je podeseno na 25%... stavio sam na 100%, i brzina ventilatora nije povecana u igrama tj pod opterecenjem... Tako je bilo i dok je na 25% bilo podeseno, znaci brzina venta se nikad ne povecava (niti se zeleno svjetlo pojacava), a grafa se u 5sek zagrije poprilicno... Dali su to dovoljni razlozi da mirne duse mogu odnjeti grafu na servis, i bit miran da necu popusit ni 160kn niti to da ce mi rec da je snjom sve u redu, nego nekaj drugo u mom kompu... (mada stvarno ne vidim sto)... Ako ne onda bi stvarno nekog zamolio za neko malo testiranje...

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 21.11.2006. u 14:59.
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2006., 13:22   #32
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
proba
Da i meni nije htio stavit post, evo tek danas vidim i to oba dva pa jedan od njih mozes izbrisat jer izgleda malo kretenski ovak
sh0kre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno