|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pokuso sam sa vise drivera... E i bas sam ovog trena ucito nfs, sagnuo se i pratio ventilator, grafa za 5sek postane vruca, ventilator se ne vrti brze nego uvjek istom brzinom vrti (nit se zeleno svjetlo od venta pojacava), dali je to normalno ? ... ako nije onda je ocito u cem je stvar... bas budem sad pogledo te opcije za rad u 3d-u, mozda fakat nije dobro podeseno (mada pretpostavljam da bi po defaultu trebalo to bit narihtano) @bojler Proc mi nije clockan... No ako je normalno da se tak graficka brzo zagrije, i ventovi ne rade brze pod opterecenjem... onda bi stvarno nekog zamolio na jedno malo testiranje... jer moji frendovi imaju jos uvjek agp kartice Sad sam bas probao sa Riva tuner-om ... i bilo je podeseno na 25%... stavio sam na 100%, i brzina ventilatora nije povecana u igrama tj pod opterecenjem... Tako je bilo i dok je na 25% bilo podeseno, znaci brzina venta se nikad ne povecava (niti se zeleno svjetlo pojacava), a grafa se u 5sek zagrije poprilicno... Dali su to dovoljni razlozi da mirne duse mogu odnjeti grafu na servis, i bit miran da necu popusit ni 160kn niti to da ce mi rec da je snjom sve u redu, nego nekaj drugo u mom kompu... (mada stvarno ne vidim sto)... Ako ne onda bi stvarno nekog zamolio za neko malo testiranje... Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 21.11.2006. u 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|