|
![]() |
#32 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Riješeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Sve kul sa skinovima samo sto im treba prave ( orginalne boje koju ces ti da stavis) i jos neki "djindja mindja" ...nemres tek tako 2-3 flastera na njeg zalijepit ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajde evo ja sam si stavio Setup koji mi najbolje odgovara i ovaj "PcE" novi skin i spreman sam za jurnjavu ![]() Mogli bi jos svako na svoju tablicu napisati svoj nick i super...
![]() |
![]() |
#35 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja imam PANZER na tablici. ![]() Nick mi je PCExpert Panzer.
![]() |
![]() |
#38 |
Feelin Distinctive Shit
|
Nema problema! S nama si:burn:
![]() |
![]() |
#40 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() E a sad jedan problem! Moramo promjenit nickove PCEkspert ne stane u ime Ovako:PCE.Nickname{CRO}-rabite nickove od 4 slova i pisite ''nickname'' malim slovima (ako velikim onda nece stat) osim pocetnog slova. Sad boje: PC-plavo E-zuto .Nickname{}-bijelo CRO na shemu HR zastave.:burn:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 | ||||||||||
Moderator
|
.::PcE::. nickname i gotovo kao i u CoD-u PcE plavo a nickname po zelji... a na tablicu samo nick jer ne stane vise od 5 slova.
![]() |
![]() |
#44 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Samo mala ispravka... PcE.seqt Sto se tablice tice, stavi kaj oces jel ![]() Da li je itko od vas skuzio ono kaj sam pisao o lfsworldu ( hotlap upload) ? ![]() Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||||||||
Moderator
|
Pa nepravimo hotlap svaki dan ![]() jedino sto nam sad treba da se dogovorimo na kojem serveru cemo igrat...
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
|
Ajd zaboravite onda hotlape ( dok ne budete isli iznad 1,32,500 ![]() Vecinom dobra ekipa je na [SHK]FairPlay ... Nema vise dobrih servera kao prije al ajd ![]() Ja sam na tom serveru kad sam god u mogucnosti.. Ili na zatvorenom serveru( server za [fol] nekakve old timere ![]() E da cujem.. Tko vozi turbaka od vas?
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
|
Evo jedan dobar prijedlog.. Da se sastajemo na Maksnet & serbian racing team server Tako nekako.. Uglavnom nije bas previse zauzet server.. Upadne domace ekipe ( pod ovim domace smatram i nase susjede srbe, jer sto se tice ove igre...mislim da je ovo JEDINA igra gdje nema nacionalnosti i ostali sranja medju ove dvije drzave..ekipa je za 10..neopisivo) Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Feelin Distinctive Shit
|
xxx
Ja mislim da je taj prijedlog super! Ja se slazem!:burn:
![]() |
![]() |
#49 |
Feelin Distinctive Shit
|
Jel netko od vas zna koliko košta LFS licenca? Bio sam na stranici ali nigdje nisam našao.
![]() |
![]() |
#50 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
250kn je licenca (24 GBP) https://www.liveforspeed.net/?page=shop
![]() |
![]() |
#52 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Ne treba ti volan, dovoljan je mis i tipkovnica ![]() Dobrodosao u svijet LFS-a ...
![]() |
![]() |
#54 |
Feelin Distinctive Shit
|
setup
Dobar dan decki! Evo jedan timski setup koji je slozio Crash. Svi ga koristite, setup ne moze bit bolji. Nikom ga nemojte davat na serverima(ipak je timski). Eto i uzivajte!!! ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Hehe necu ja u team. Najbrzi krug u Blackwoodu sa najslabijin auton i ovin setapon sta ste ga $DJ-DYX$ stavija iman 1:37:30 oprilike, pre los san : baad : p.s. ovi setap je zakon za ic bokon, auto ide ka blesavo nebi da je straznji pogon. Kad brze uletin u okuku i pri izlazu me bas lipo zanese (odlicno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
dečki nije me dugo bilo... hebiga škola šta ću... uglavnom onda igramo na Maksnet & serbian racing team server jel bi mogli ovog vikenda nabaciti jednu utrku? da nas doše što više... ajd napišite svoje icq brojeve da se možemo lakše dogovoriti, ja svoj ne znam napamet, javim kada dođem kući |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Ali to ne znaci da nemozes bit 2. 3. ili cak i 1. jel se ekipa zna razbit neki put. : goood : @Crash009 Moj ICQ imas tu na forumu isto ko i MSN... ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ok.. javim ti se kada dođem kući da nabacimo koju... uglavnom nadam se da znate pravila ponašanja... al evo nešto pomoći dok vozite ako vas protivnik prestiže za cijeli krug pisat će van plava zastava i ljepo mu se makinte u stranu.. kada je već netko brži od vas i pokušava vas prestići, nemojte ga blokirati, jer možete samo izletiti sa servera... a on ako je brži kad-tad će vas stići na startu utrke kočite malo ranije i ne zabijajte se u druge vozače kada vozite utrku ako izletite na travu i prašinu gume če vam se zaprljati, zato u sljedeći zavoj ulazite sporije ako ne želite završiti izvan staze... status guma pokazuje tipka F9 za utrku od 5 krugova dovoljno vam je 13% goriva, može i sa 12% ali onda ne smijete niti jednom izletiti sa staze u toku utrku, u protivnom nećete imati dosta goriva za cijelu utrku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|