|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni se čini sve ovo tupavo. Ne znamo ni o kakvim se zvučnicima radi, kupuje se pojačalo za njih, a sad i sub. Dajte ljudi. Za tu lovu dobiješ sony "2X1000W" sa subom, vidim da nisi audiofil i budeš uništio sobu s tim. Prizemljimo se malo.
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa lipo sam napisa: na zvučnicima piše 10 w -snaga i 4 ohma -nešto kupujem pojačalo za koje ću dat 100 kn "u vr' glave", jer će mi to prijatelj sredit. sad me zanima kakav bi woofer moga nabavit. To mi je u sobu, slušam muziku lagano, tako da mi ne treba ništa jako.
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Zanima me koliko još trebam dat za woofer i kojeg da kupim
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Eddie
|
Panzeru, pričao sam za smrada. Vidiš ovo moje dole u sigu zadnje. Znači yamaha i ti Cat iz spartaka + neka linijica ili posuđeno još 2 sony od neke linije terali su prilično velike prostorije sa 30 ljudi i čulo se!
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, kak se cuju ti CAT iz spartaka? Imas slicne Sony zvucnike ko ja...
![]() |
![]() |
#39 | |
Eddie
|
Citiraj:
Sony služe za komp, stoje ispod monitora i za igranje su više nego dovoljno.
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
Hebiga... Ja očito iman malo veće zahtjeve od tebe ![]() Opčenito mi je od sonyevih zvučnika diže kosa na glavi... Iman u autu sonyev woofer 350Wrms/1200W u bassreflex kutiji. Spojen je na dvokanalac koji u bridgeu daje cca 250Wrms i zvuk mi se ne sviđa.. Za nabijanje je odličan i jako glasan ali mu sq baš i nije jača strana : suicide back on topic: aktivno woofer nikad neće bit na razini dobrog pasivnog... Inaće cila ova tema je malo blesava... Al ako je autor zadovoljan sa zvukom onda sve 5 :clap:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Aktivni woofer kupuju oni koji nemaju pojačalo da pogoni taj woofer, al svakako je pasivni bolji. Sony nikad nije bio za Hi-Fi da se mene pita, a ni autoradio mu nije baš neka svijetla strana (osim kaj ga svi kupuju jer je to sony) ![]()
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
Nismo znali ![]() Sony nikad nije bio za Hi-Fi da se mene pita, a ni autoradio mu nije baš neka svijetla strana (osim kaj ga svi kupuju jer je to sony) ![]() Složia bi se s ovim... Doduše mnogi svašta uvrštavaju u Hi-Fi domenu ![]() Car audio linija sonya je posebno loša... Woofer sam uzea jer sam ga dobia za stvarno simboljičnu cijenu a sony se uvik može prodat za dobru lovu :clap:
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
zaboravili ste rec da uz pasivni sub osim pojacala treba i kutiju i skretnicu za sub ili nista od cijele price, tko god je radio sub zna za opasnost da ne svira kod tebe nego kod susjeda ![]() za nekog tko ne zna sto je skretnica ni od cega se sastoji i kako se izraduje puno je bolje, jeftinije i jednostavnije nabavit aktivni sub koji ce generirat potres 4-5 stupnjeva po Richteru i svi sretni a oni koji kazu da je aktiva smece, prosecite se do ilice i poslusajt Bose 2.1 za komp ![]() sto se tice smrada mislim da bi najsretniji bio s nekim jeftinijim 2.1 zvucnicima za komp, ustekas, pojacas i mir. ne svira za audofile ali svira daleko bolje od ovog sto je sastavio i nema sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
SS-X90ED http://www.sancta-domenica.hr/images/Hi%20Fi/SS-X90.jpg Nego da ne otvaram novi thread, jel bi dobio sta na zvuku da kupim reciver Sony STR-DB795 ili STR-DB798? Trenutno imam STR-DE697... ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A susjed ima njihove zvučnike...
![]() |
![]() |
#49 |
Raindrops keep fallin'...
|
Ma gdje ćeš se pred Jangom sprdati sa Sonyem...: nono : Kada se kaže Sony svima padaju na pamet samo ova jeftina roba što se kod nas nudi po supermarketima i ostalim buvljacima. Imaju oni itekako dobrih stvari koji su ozbiljni high end. Poslušaj nešto od toga pa onda komentiraj.
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
To su definitvno zvučnici rađeni u HIFI maniri, no pitanje je kako zvuče. Ja ih nisam slušao, no volio bih. Malo sam ih uživo "prostudirao" i prilično su ambiciozno napravljeni za klasu u kojoj se cijenom nalaze. Ovako sa slike izgledaju kao kopija B&W-a, no uživo se ipak odmiču i daju dojam visokog high-techa i futurizma. Vrlo lijepo i vrlo stilski. Navodno su ima mana loša integracija bass drivera i nagnutost loudnessu. Uzeo bih si jedne takve za tulumarenja ![]() Sony istina nikad nije radio vrhunske HIFI zvučnike, ali općenito HIFI (komponente) jest. Danas je situacija nažalost gora nego ikada, ali općenito govoreći Sony je uvijek bio pri vrhu konzumne klase kad se priča o audio inžinjeringu. Njihovi su proizvodi istinski hi-fi po svojoj pojavnosti. Tu ne govorimo o jeftinim recieverima već o ozbiljnim stvarima koje mi u RH nismo imali nikad prilike bliže upoznati u mainstream tržištu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Strichek Moderator
|
Pojačalo je malo starije i radi se o modelu TA-AX5, a FM tuner je ST-JX5. Što se tiče zvučnika neznam, al pitat ću susjeda. Sa pojačalom sam ajmo reč zadovoljan al što se tiče zvučnika baš i nisam..
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
Sa zvučnicima je logično da nisi zadovoljan, rekoh već da Sony nikada nije imao ozbiljne zvučnike, osim naravno nekoliko simboličnih bljeskova kao što je flagship statement model SS-M9ED, kojeg im je naravno napravio Dan Anagnos. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A kad sam rekao da sony i Hi-Fi ne ide, mislio sam na zvučnike.. Naravno ima iznimaka al zbog tih malih iznimaka neću reč da Sony valja ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
daj vi ste probili ![]() ![]() Evo nabavija sam pojačalo. Neka sanyo starudija. Zvuk mi je nešto bolji, ali to mi i ne znači toliko, koliko mi je značilo 60 kn šta sam da za njih... moga san kupit duvan i popit 5 pivi. Još bi mi ostalo 6 kn za ubacit u ŽUbox. Iz ovoga svaćate da sam veliki audiofil ![]() ![]() Uglavnom, hvala svima na savjetima, sad sam sretan sa ovim zvukom. Za kojih 10 godina možda ga i nadogradim. Ostalo je još par rupa u pojačalu, a prijatelj mi je reka da se tu može uštekat još koji zvučnik, pa kad naletim na još koji.... ![]()
![]() |
#56 |
Premium
|
E zaboravija sam - i woofer sutra dolazi. Jebo majku skupo me doša: 90 kn i kava (tražija je 100, a ovako sam puno bolje proša ![]()
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
lijepo se zabavi s woofijem, i zapamti ak ne svira kod tebe u sobi kak treba SIGURNO odvaljuje bubrege susjedu 2 kuce nize ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
pa ovaj mi ga je i proda jer njemu ne radi "po njegovim standardima". Stvarno je u mene dosta bolje nego kod njega. izgleda da sam ja taj susjed "2 kuće niže" ![]()
![]() |
#59 |
Premium
|
Evo naša sam nešto bolje. novi woofer za 125 kn u ve mulju. Evo vidite, pa recite šta mislite http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...80283916254851 piše nešto "za mikro liniju". Šta im to znači?
![]() |
#60 |
Strichek Moderator
|
To je dodatni woofer za navedeni model gotove mini linije. 15W je malo..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|