|
![]() |
#31 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Neće, pa neće. Najradije bih ubacio staru (zasebnu) zvučnu na kojoj provjereno radi. Jedini problem je da je ne mogu uključiti u slobodni PCI slot. Grafička zauzima previše mjesta. Jedino što mi pada na pamet jest - da je dirver loš. Pokušat ću potražiti novi. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ajd ubaci nekak staru zvucnu kad vec ova nece. .. a istina bog , da , prvo bi mogo i nove drajvere stavit ja nisam cuo za tu tvoju zvucnu , nemam pojma nis o njoj . al sam prilicno siguran da imas aux ![]() @stipe_k dao sam vec jednom link , evo opet .. http://www.forum.hr/showpost.php?p=5358288&postcount=21 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pazi, meni radi na line in ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
The Zappa
|
Da je imam gdje ubosti, odavno bih to uradio. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
lepi
|
imam kakav update? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
lepi
|
evo danas kupio tu karticu , ali RM edition , ugl nema fm ovo slika kak to meni radi nema nikakvih problema.. nadam se da si ti to dobro usteko ( u onu rupu di su ti , kad si dao u servis komp , ustekali kabel koji je iso u opticki pogon , tanka zicica) to ti je dost bitno.. ja nisam nis prcko po zvucnoj uopce , po softveru , nciem , i radi sve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
u mene je ovako........ [img=http://img297.imageshack.us/img297/7199/clipboard012vw.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
lepi
|
eh , moracu i ja malo svrljat po opcijama , cini se da mi nema zvuka kad snima .. vjerovatno treba stavit na line in il nes drugo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mora ti bit isto namješteno za recording kao što je audio out u opcijama leadtek opcijama meni je recimo line in na obe probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
The Zappa
|
Evo, opet moram ponoviti da jednostavno nemam AUX. :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
lepi
|
cek stari. dakle , tu di meni na slici pise AUX , ti nemozes izabrat aux jel tak? jos jednom , jesi dobro spojio zicu iz onih pipaca na maticnoj(mrsava tanka zicica() u TV karticu? drugo , jesu ti ziher dobri drajveri za zvucnu ? pa probaj ju uninstalirat pa opet instalirat, nemas kaj zgubit... e i da , iz nekih meni starnih razloga , ja sam moro stavit AUDIO RECORDING LINE na cd player . dakle , moze fakat svasta bit.. sad malo citam , ti si sve za***************o kad si instaliro taj DScaler. mozda je to dobar program , neznam nisam probo , al za ovu ansu karticu je sasvim dovoljan i ovaj program od Leadteka. on ti sam omogucava da iskoristis sve opcie kartice. al dobro kaj ej tu je . neznam , kaj nemres nabavit nek ustaru zvucnu , od nekog kom netreba?nemoj kupovat ,samo probaj dal ce onda radit ,da iskljucimo zvucnu kao problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
The Zappa
|
Ta zvučna je integrirana na matičnoj. Drugu (staru), zasebnu zvučnu koja se uključuje na PCI ne mogu uključiti iz prostog razloga, jer nema mjesta. Ima slobodnih PCI slotova, ali grafička i TV kartica su svojom debljinom zauzele toliko mjesta da između njih ne mogu ni prst gurnuti. ![]() Auxa, uopće nema. Drivere sam nekoliko puta reinstalirao. Žica je spojena baš kao i na FAQ-u poslanog u prethodnim postovima. Dakle "sve po propisu". DSclaer sam odavno deinstalirao. No AUX-a nije bilo ni prije njega. Dakle nije mogao uzrokovati njegov "nestanak". |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
The Zappa
|
Radosna vijest. Spojio sam opet na CD-in na matičnoj, podesio u postavkama softvera i - radi! : goood : Zašto nije prije? Zbog žice. Da, zbog žice. koliko truda i živaca, a samo da sam odmah žicu zamijenio. Vjerojatno je negdje bila prekinuta, napuknuta, itd., itd. : baad : Moram ići proslaviti ovaj uspjeh. ![]() Još jednom, VELIKO hvala svima na pomoći, trudu i odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
lepi
|
nikad nebi hreko da je zica kriva ... however , cestitam na uspjehu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |