|
![]() |
#31 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Vidjet ćemo. Tko ne riskira, ne profitira. ![]()
![]() |
![]() |
#32 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao sto je kolega newals rekao na sticku se dobije promidzbeni materijal tvrtke M&A Deals koji takodjer sadrzi i njen natpis, no sve se to da obrisat a bitno da je 128mb stick... bilo kako bilo nista vas nije kostalo sto ste poslali zahtjev sad jednino preostaje cekati, pa ko dobije super ko ne opet dobro... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo, pokušavam ispuniti onaj obrazac, ali ili se ja to varam ili je to namijenjeno za kompanije (firme)? Šta da im napišem pod Company? i Which of the following best describes your business? Mislim ono, ipak mora da to provjeravaju jer inače su na masnom gubitku što se isplativosti tiče. Podijele tisuće tih USB stickova, plate poštarine za slanje toga u sve dijelove svijeta, da bi mi po prvom ukapčanju sticka obrisali promotivni materijal i sastrugali reklamu sa kućišta sticka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Poslao i ja.... Pod prefix stavio Dr. ..... drvosječa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Vjerujem da ima neka fora ali ako neko dobije fukcionalan stik onda je firma neka pljuga ![]() Da to nije ona fora sa plaćanjem po kliku na stranicu pa smo mi budale ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Poslao,a postarina sta nista od toga?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kako kaze dragi kolega There is no such thing as a free lunch! tako da mislim da je stick ili read only ili neki 32mb ili 16 ak postoji takav ![]() Ali opet tko ga sisa glavno da se djeli jesmo balkanci ili ne ![]()
![]() |
#44 | |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
upravo tako...podsjeća me na slučaj kad balkanac nosi iz aviona ili hotela pune džepove paketića kikirikija, sapuna i sl. - glavno da je džabe ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() virus heh,,,,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Stvari treba gledati sa * vedrije strane ![]() Postoje od druge polovice 90-tih gomile stranica sa besplatnim linkovima koji prate sve adresa kojekakvih slicnih promo artiklima i ovo nije nista sto se sve daje u slicnom obliku prezentacije/komunikacije sa potencijalnim kupcima/investitorima. To se ne gleda kao profit vec ulaganje. Oni imaju ogranicenu kolicinu slicnih stickova koji sluze za potrebe promocije i cim ih potrose prica je gotova. Nista novo niti posebno. Na vecu kolicinu za jednu i osrednju firmu cijena tih stickova je sitnis. Jedino posebno u ovoj prici je ... kad vide zacudjujuce veliku generiranu kolicinu interesenata za Croejsu :clap: Doduse, cesto firme prepoznaju kad dodju na neku "free products listu" pa promptno tome stave onda narudjbe kao nedostupne dok se "potencijalni kupci" (gamad) ne olade ![]() Recimo... Sky vec 3 godine nije kupio kaladont za zube jer upravo preko linka jedne firme narucuje godinama besplaten uzorke za paradentozu. BD narucuje besplatne stolne promo IBM zastavice ... jer mu se svidja sto je duga drska pa se cese iza ledja dok igra COD. CK narucuje uzorak besplatne dijabetes cokoladice da ne kvari zube dok vjezba u teretani. Isus vec neko vrijeme narucuje free sample malog uzorka tapisona jer mu treba za nogicu od stolica u WC-u koji se klima od tezine starih BUG-ova koje tamo cita. Tako da.... nije ovo nista novo * (321kb) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Poslao i ja. Nema veze ako i ne radi. Glavmo mi je da dobijem poklopac za stick jer sam svoj izgubio. Kad sam već tu ima li netko poklopac za stick? Po mogućnosti da paše na moj (na slici)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Naručio i ja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||||||||
Moderator
|
Gle ljudi nije uopce bitno koji cete naziv firme staviti, navodno je jedan stavio SKOCIGUZ d.o.o. pa je dobio stick, isto tako ljudi su stavljali imena poput "IZVOZ BIJELIH MACAKA. D.O.O." i sve je to dobitna kombinacija ![]() Evo i kako bi trebali ispravno popuniti obrazac... ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam c.e.o. firme "drpi sve d.b.o." ( drustvo BEZ odgovornosti)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#59 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
onda bumo vidjeli za mjesec dana . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
je li nekome stigao stick???? meni nije ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|