|
![]() |
#32 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
nema neke umjetnosti sa montažom, staviš, zakopčaš i amen.. mene isto čudi, ali eto... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Meni u full loadu temp ne ide preko 40 a u idile 29-31. Sve je utegnuto i nema ljevo desno..Ti nisi tog Frezera dobro stavio na ploču ili te pasta zajebava garant.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() @SRV kolike su ti temp na defaultu i pri koliko okretaja venta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ne kuzim sta bi i se proc trebao grijat ko bivsi barton sa volcanom (koji na 2.1ghz sa v11 heatsinkom i 120mm ventilatorom na 1200rpm nije prelazi 56 na najvecim ljetnim vrucinama)? em se ovaj proc dosta manje grije, em hladnjak bar jos tolko bolje hladi Zadnje izmijenjeno od: Gargamel. 01.02.2006. u 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo i moje ... A64 3200+ (Freezer64 - 1400 RPM) 7800GT (NVsilencer5 - 20% RPM) Stacker 2x120mm 5V ...CPU mi je uvijek 4 stupnja iznad sobne temperature (idle) ... i da provjeravao sam prstom ![]() Skini freezera i vidi je li ti pasta ravnomjerno raspoređena i da je nema previše.
Zadnje izmijenjeno od: crn. 07.04.2006. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
evo pogledaj kod crnog temperaturu... i to pri 1400 rpm! A ja sa 2200rpm-a ne mogu ni sanjat o nekih 32-33 na idle! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
E potraži malo po case moddingu pa vidi i bilo bu ti jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
gledajte, nema tu puno filozofije... AC freezer 64 i AC freezer 64 PRO ne dolaze do izražaja tako puno u odnosu na BOX kuler, pogotovo zato što se radi o VENICE-u... ja sam imao venice-a i frizera 64 i razlika između boxa i njega nije bila veca od 5 stupnjeva, ali je zato razlika u buci bila OGROMNA... a da ne govorimo o tome da sa dizanjem napona jezgre proca, box kuler nema šanse... ![]() probajte ovako svi: vcore = 1.6V htt = 200 cpu multi = default (3000+ x9, 3200+ x10) pa da onda vidite razliku u temperaturi... ![]() @postup ove temp su ti sasvim normalne...međutim postoje 2 stvari : ploča malo krivo očitava temp procesora ili si ti stavio premalo / previše paste (razlika je u 2-3 stupnja) i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
hmmm.... ali kod mene uopce nema razlike između boxa i freezera... ustvari prvo mi je cak slabije hladio nego box s pastom koja dođe s njim pa sam kupio ceramique pa je ostalo isto, pa sam ponovno dobro sve očistiio i stavio novi sloj paste i evo danas mi je ISTO ko i sa boxom! Čini mi se da cu se morat pomirit s trenutnom situacijom, koja mozda i nije losa u odnosu na ono sto je bilo jucer... sada mi na idle i pri 1600rpm drži 35°C, a na full load i pri 2200rpm ne ide preko 38°C. Ali me muči to sto kod vecine ljudi na full load i nekih 1400rpm ne doseže tih 38°C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Trenutacno su ovakve temp ![]() 33c 235@9 2120mhz frizer na 1180 okretaja ili ti 33% sa time da je u sobi nekih 26 i sa time da przim dvde surfam i slusam mjuzu ![]()
![]() |
#46 |
EMP moderator
|
Athlon64 3000+ @ 233 x 9 Zalman 7000B-AlCu @ 1400 rpm idle otvoreno -> 34°C idle zatvoreno -> 39°C Mislim da je to tvoje OK.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
pa ne bi bas reko posto freezer64 pro ima bolje performanse i od zalmana 7700cu i od 9500, a kamo tek od 7000alcu |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ja da napišem dojmove kad sam opet stavio freezera64 np. proc (9x250) = 2.25ghz aak 3500+ default V (1.4) uglavnom, idle temp trenutno, 35c load (nakon sat vremena cod2, i pola sata OCCT-a - 42c i to je sve na full okretajima, znači bez ikakavih potenciometra ili sličnog. uglavnom, nisam baš bogzna što zadovoljan, probat ću clockat, pa ćemo vidit. s tim da mi je sys temp skočila za 2c odkad je freezer unutra... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
pa bas i ne bi reko da ima razlike u senzoru na njegovoj i mojoj ploci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
te razlike su vam vjerojatno takve zato kaj nema svako temp. u sobi istu a i nemaju svi ista kucista, isto posložene kablove, i dte graficke koje dodatno zagrijavaju zrak u kucistu itd.... ak vam je tolko do tih temperatura odfurajte sve kompove do nekoga i isprobavajte u isto vrijeme sa maticnim plocama izvan kucista i vidli bute da nema neke razlike između temp.
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Sempron64 2500+ BOX IDLE:26-27 LOAD:33-34 Imam dobar propuh u kučištu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|