|
![]() |
#32 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jesus pa otkud ovoga ovdje, ovakve nebuloze uobičajeno vidim na forum.hr “Prijateljica” lol, pošalji i meni broj da ti šibnem jednu poruku da postanemo prijatelji.
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Pretezno su scameri. Ali ima i onih koji su preglupi da vide u što su se uvalili i onda sigurni da su napravili odlican posao razglase svima. Imam takvog na poslu. Uspio je podic par stotina eura s onog propalog xuex-a ili kako se vec zvalo i onda se oteo kontroli...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jaoo .. i meni broj negdje završio .. danas me zove slovenski broj, a tamo bre srbin i nagovara on mene, da može ponudit tesla dionice 17% kroz 3 dana kako če švabi gradit još neku tvornicu bla bla bla i ja njega prcam kroz razgovor .. kako mi ime ? MATE a šta radite, .. koljem piliće a jel se bavite cryptom ? a šta ?? to ti je moja baba maher ona peče kripto i zajebavam ja njega dobrih 10 min .. veli .. nazvat ču vas za 2 tj |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mene također spamaju sa Slovenskih brojeva. Sve sam ih blokirao, ali mislim da to neće pomoći. Puno podataka je u zadnjih par godina procurilo kroz razne hackove raznih firmi (Ledger, itd.) gdje je dosta ljudi imalo svoje accountove (čak ne nužno i proizvode), pa su te liste prodavane na crnom tržištu i eto kako znaju s čime će te scammat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
jebote, mene nitko ne zove. Znam da sam ružan, ali opet...pa ni za donacije? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako uopće nađu 73-godišnjaka koji ima 670 tisuća eura... i... kako li ih je zaradio tako pametan ![]() Ova tema će biti za rant i offtopic, bolje lock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|