|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Džaba se ti trudiš dobiti informacije o svojoj verziji programa. Koliko je meni poznato, svi ti AI modeli su filani starim podacima tako da će podaci o tvojoj verziji programa doći na red tamo negdje oko tvoje penzije.
![]() |
#32 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Moj lokalni LLM kaže ovo. Ali i sam vidim da to nije to. Kakva je to frizura "trostruki karpat"? Puno toga ovisi o kvaliteti prompta. https://www.imdb.com/title/tt0100112/ Inače, i sam sa dugo tražio jedan film za kojeg sam siguran da je u njemu glumio Adrien Brody, ali nema šanse. Nema ga na IMDB, nema ga nigdje, tako da je možda taj stvarno nestao zahvaljujući progresivnom Mandela efektu ![]() Ovaj model kojeg koristim je očito premalen, "znanje" filmova nula bodova. Baš ga lupeta. Kažem, nije to taj film, daj neki drugi i on stalno ponavlja jedno te isto. Aj' bok. Za taj moj film, mi pošteno prizna kako nema istog u bazi i predloži mi dvije mogućnosti, jedna od kojih je Office Space kojeg su mi drugi predlagali, ali to nije taj. Moguće da sam dobio takav odgovor jer je moj prompt znatno detaljniji. Citiraj:
Citiraj:
Probao sam još nekoliko filmova, i to onima kojima znam naziv, ali izgleda da osim mainstream produkcije ne može ništa detektirati po opisu. Skužio je Die Hard ![]()
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 25.05.2025. u 16:21. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Nakon par pokušaja i promjene modela došli do toga da vjerojatno miješam elemente i da mislim na dva različita filma. Tako je i bilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Znaci, par bitnih elemenata filma... - Stariji frizer i njegov mladji pomocnik se prijavljuju na natjecanje u frizurama, ali ne odmah jer stari ima brdo iskustva i neko ga je valjda izvozo ili stavec - Kod odabira modela je gledao kosu na par cura i sjecam se da je za jednu rekao da ima 'slamu' od kose, na kraju je nasao jednu koja ima savrsenu kosu - U prvoj fazi natjecanja dok su svi sisali ko ludi, on je samo setao oko modela i gledao iz raznih kuteva... Pri kraju prve faze natjecanja je samo poviknuo pomocniku da mu da gumicu za kosu... Tu je nastala totalna strka dok su uopce nasli gumicu za kosu... Nakon sto su nasli, stari frizer je samo stavio gumicu za kosu i napravio konjski repic.. Tu su prosli dalje, jos ga je ziri pohvalio za jednostavnost... - U drugoj fazi natjecanja je odlucio napraviti tzv. 'trostruki karpat', to je neka pletenica, valja slicno kako je nosila Julija Timosenko (ona Ukrajinka)... Pred X godina je bio na natjecanju i to je isto krenuo raditi, no nije stigao, tako da je to neki lajtmotiv filma... - Uspio je napraviti 'trostruki karpat' i odnio pobjedu Dakle, ako sam ja ovo sve izmislio, onda idem ozbiljno napisati scenarij pa prodam u Hollywood... ![]() Sve mi se cini da je Blow Out iz 2001 zapravo neki remake ovog filma o kojem pricam, nesto slicno kao sto je francuska verzija 'Intouchables' (https://www.imdb.com/title/tt1675434/) postigla nevidjen uspjeh pa su sklepali Hollywood verziju 'The upside' (https://www.imdb.com/title/tt1987680/)... I sad cu se ja polomit dok nadjem originalnu verziju tog filma sto trazim... Mozda na nekom opskurnom forumu ako krenem traziti original po kojem je Blow out snimljen... ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
OpenAI mi je iz prve pogodio film na temelju ovog prompta: "What is the name of the Australian movie in which main actor often says "Tell him hes dreaming" Neki put me impresionira, neki put zgrozi. Neki ljudi čije mišljenje poštujem su mi rekli da su počeli plačati pretpatu nakon što su probali o3 i o4-mini modele. Kolko para, tolko muzike. Jasno mi je da to nije "umjetna inteligencija" i da je cijela priča nahajpana, ali stvar se jako brzo razvija i budalasto ju je omalovažavati. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 25.05.2025. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Ne vjerujte lažljivim očima. https://www.reddit.com/r/Asmongold/c...ore_crazy_bro/
![]() |
#39 |
Premium
|
![]() |
#40 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
McG
|
Blow Bry ima poprilično jaku glumačku ekipu i film se većinom poklapa s onim tvojim opisom, a ako nije taj, onda bude na kraju ispalo npr. You Don't Mess with the Zohan smetje. ![]() ![]() E, a da nije možda Medusa Deluxe u pitanju, jer taj film se između ostalog prikazival na Motovun Film Festivalu.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 25.05.2025. u 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj film koji trazim nije Zohan, al Zohan je jako dobra zaje*bancija... ![]() Nemoj se ni trudit, nema sanse da ces otkrit film koji trazim... A ja si mislim da sam zauvijek izgubio taj film jer nit Google zna ista o tome, nit ova laprdala znaju ista o tome... Maloprije nes testirao Google Gemini... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
https://youtu.be/qLW2NckGiDw Jesi siguran? Koliko ima filmova di stari i mladi frizer idu na natjecanje u hairdressingu ![]() "Frizer traži sina kojeg nikada nije imao. Mladić traži oca koji mu je oduvijek nedostajao. Zajedno sudjeluju na svjetskom prvenstvu u frizerstvu." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U svakom slucaju, fora mi djeluje ovaj film sto si nasao, ali nije to to... Ovaj koji sam ja gledao mi se ne cini da je sniman 1990ih...
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
U tom slučaju postoje barem 2 filma u kojima stari i mladi frizer sudjeluju na natjecanju u izradi frizura i pobjeđuju tako da naprave trostruki karpat, lol. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
McG
|
Citiraj:
![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ni The Big Tease... Skroz drukcija tema... Ali drago mi je sto vidim da smo se svi posvetili frizurama... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
McG
|
Kak god okreneš, od AI stručLJaka baš i nemaš pomoći, dok se ova tri filma o natjecanju u frizeraju nađu relativno brzo čistim filtriranjem po IMDB ili TMDB, ali eto - nije ni jedan od tih.
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
Film koji trazite zove se Čaruga (2001.), hrvatska drama redatelja Rajka Grlića. Radnja prati pricu o starijem frizeru njegovom pomocniku koji se u pocetku ne zele prijaviti na frizersko natjecanje, ali na kraju ipak sudjeluju i pobjedjuju. Kljucni detalji koje spominjete - gumica za kosu koju stariji frizer koristi tijekom natjecanja te trostruki karpat kao pobjednicka frizura - tocno se podudaraju sa radnjom filma. ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
McG
|
Da, em bunca, em se to dodatno pojača na 11, kad je upit na hrvatskom, tak da na kraju izbaci čistu izmišljenu glupost kao činjenicu.
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Ajde stručljaci, probajte nać ovaj moj film ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A ovaj film koji si spomenuo mi djeluje nekako poznato, mislim da sam gledao, al ne mogu se ni ja sjetit kako se zvao...
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
|
Citiraj:
Iskreno, ovo je prije upit za google, za mukotrpno guglanje ![]() Riječ je o opskurnom filmu, gdje bi točno "AI" trebao pokupiti podatke o njemu? Je da su masu toga pokrali ali nisu baš imali pristup scenariju svakog filma ikad snimljenog ![]() Probao sam naći, bez uspjeha nažalost, ali sam primijetio gemini kako mi daje sugestije, odmah na vrhu prije prvog rezultata, i svaki put sam svjedočio tužnom stanju tih jezičnih modela. I dalje sam šokiran kako su nam to uspjeli prodati pod AI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||