|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
potpis na zadnja dva posta. austrija - njemačka finale LOL da je raketa zabio glavom tada španjolci ne bi ni išli dalje iz skupine ako se ne varam. sosa nula bodova. u čemu je dobar? centaršut. nedovoljno. ili si šmeker pa ćeš gurnut dvojici kroz noge i dodat nekom da dovrši posao ili trčiš, kopaš i oreš i znaš kaj trener želi od tebe i toga se slijepo držiš. ovo na pola, dobar u napadu, ali loš u obrani i obratno ne prolazi na ovakvom nivou igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Gvardiol natrag na stopera, Perišić na beku, Petko u vrhu napada. Zanimljivo, Periju ne bi očekivao na beku, pogotovo što vjerojatno nije 100%. Brozović mi je nekako najslabija karika, nije na razini od prije već neko vrijeme, ali ne da nemamo takvog zadnjeg veznog, nemamo uopće drugog zadnejg veznog na klupi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
i dečki, jel pemo doma nakon tekme sa albancima? ![]() (ne doslovno jer ipak moramo odigrat sa talijanerima,al ono, danas rješavamo budućnost HR repke na ovom euru) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pratim kako igraju Slovaci,Turci,Gruzijci,susjedi Slovenci... nekako sam dojma nakon prve naše utakmice da bi nas svi ovi napenalili. Ne želim si priznati,ali danas mi smrdi na neriješeno. Zadnje izmijenjeno od: Astra. 19.06.2024. u 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ma ocekujem da cemo ih natrpati. po meni rezultat 3:0 protiv spanjolaca nije odrazio tocno stanje na terenu, jesmo mi bili losiji ali bas toliko nismo. jednostavno oni su iskoristili svoje prilike a mi nase nismo. to je bila jedna od onih tekmi kad nas nije islo a ni sreca nije bila na nasoj strani. ne zabijemo ono malo prilika, oni zabiju njihove 3. livakovic je imao samo jednu dobru obranu. da je slucajno livke obranio jedan njihov zicer i da je krama zabio onaj šut e to bi vec bila druga prica... faul na petku je trebao biti crveni. pa onda carvajal kad je majera srusio? imamo sad i albance i talijane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Usporeni film + dodavanje protivniku, ne znam sta se tocno desava, jesu veterani previse puta imali kontakt lopte i glave?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jednostavno nisu dorasli ovom nivou, tj vrijeme ih je pregazilo. Slično je i s nama, kad smo bili mlađi mogli smo više i jače, kako nas je vrijeme gazilo tako smo se više oslanjali na "tehničke mogućnosti" koje su bile koma ![]()
![]() |
#42 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
na kraju nas Livaković spašava od katastrofe... Dalić mora odmah brem dva svježa igrača ubaciti jer ovo ne sliči na ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() al opet, čini mi se da malo fali da se našima poslože kockice u glavi pa da ispraše albance i talijane sa 2-3 razlike |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
kak got da završi Modrić će pred kamerama opet reć "a ništa, to je to, idemo dalje, čeka nas još jedna utakmica..." ![]() a Laci si je digo cijenu za bar 2-3 milje eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ono kad se ne želiš umirovit kao kross nego se ideš vucarat po stadionima i klubovima da skupiš par nevažnih tekmi u prvom sastavu i onda se čudiš kako "doslovno" 15 ili 20 godina mlađi igrači uvijek budu prije na lopti i nekako se vrate i istrče kontru kako treba. hmmm ... .. i onda imaš izbornika koji nikada nije vjerovao klincima nego su senatori najvažniji LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba izvršiti smjenu generacija, ali i novog izbornika jer ovaj fura zastarjeli nogomet i vrti jednu te istu shemu godinama tako da su nas svi pročitali.
![]() |
#54 |
#erase startup-config
|
Meni se čini još od Rusije 2018. da nemamo ni igru ni strategiju što je rekao bih posao izbornika. Imali smo odlične igrače a stalno smo se tražili po terenu dugim loptama i improvizirali. Izvuklo nas je iskustvo i kvalitetu igrača a pobijeđivali smo na penale. “Igramo se” je govorio, spominjao neke poniznosti… Sada teško omalovažavam rad i trud cjelokupne repke unatrag 6god ali eto tako to meni izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Dosta su napravili dosad i da vise nikad nista ne naprave i to bez pravog napadaca jos od manđe,ovo je realnost da imas pad to je normalno ali forsiranje necega sta neide je nenormalno. Znaci doveja je dosta mladih igraca pa daj stavi ih nek igraju i neke izgube nebitno bice bolji drugi put imat ce neko iskustvo . Neznam ako se i izvucu iz grupe sa pobjedom protiv špagetara to je uspjeh jer Albaniju nemos dobit . Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jučer su Španjolci maestralno nadigrali Italiju da je ona izgledala kao trećerazredna momčad. Jedino im nedostaje realizacija, protiv HR im je ušlo sve što su poslali, protiv Italije je na golu Donnaruma radio čuda. Zasad su me na turniru impresionirali Španjolci i Nijemci, po meni prvi favoriti turnira.
![]() |
#57 |
#erase startup-config
|
Loši smo i mi i talijani. Ako nas oni dobiju onda zasluženo idemo doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018