|
![]() |
#32 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
dobio sam invajt pa ću probat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Odradio meč i pol, jedno pucanje veze za sad. Osjećaj napucavanja me najviše vuče kako sam i očekivao, na MoH. Veličinom je između BC2 i BF3 po pitanju mapa. Sve ostalo isti K kao u ostalim FPS-ima, ako će imati dobar anticheat, biti će puni pogodak. P.S., vrti se bolje od BF2042 i sličnih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima li tko od veterana da kaže kakva su vozila? Na razini BF3, ispod, iznad... ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
toliko gadgeta i sranja, ne mogu sve bindat jebote...di je hold to prone jebemu ali ne kuđim šta je glavni gadget šta se akd puni, jako konfuzno i nepotrebno natrpano feeling je moh/bf3, radi jako dobro igra
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Kopirali su i dobre i lose stvari sa BF. I dalje je clusterfuck sa gadgetima. Nikada oni ovo nece balansirati. Mene vise privlaci onaj extraction mod. A vodim i meta je skakanje kao zec iza zida identicno kao na 2042 i COD-u. Pass.
![]() |
#45 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ma mi smo ostarili.. je najbolja konstatacija. Da su kopirali BF3/4. Davno bi im dao pare. Ovako su oprali 2042 koji je otjerao svakig BF veterana. Jos je beta pa mozda dotegnu. Ostaje da se vidi i p2w sistem. Ipak je Tencent u pitanju.
![]() |
#46 |
Premium
|
Meni osobno nema previše gadgeta. Barem ne zasad, tko zna što vrijeme nosi. Trenutno izgleda kao idealan balans starog BF i modernih smeća. I ne djeluju kao spužve neprijatelji, treba dosta manje za ubiti nego u BF ... nije HC, ali nije ni klasični damage model. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
dosadno, i prenatrpano gadgetima i AI igračima pod kamuflažnim imenima pravih. solidno, ali i najbolje što bf2042 može ponudit. Nekto je napisao da su kopirali b3 to bi bilo to, a ne popravljat bf2042. džaba je pa ajde, ali inače...meh
![]() |
#49 |
Premium
|
Više/manje slažem se s rečenim Doktore. Najviše što mi pada na pamet, što bi moglo zadržati igru relevantnom su igrači. Danas bi BF3 bio i dalje u cvatu, da ima više od 5 punih servera, i naravno, podrške devova, a ne ovako krcato sa aimbotom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Skinem 86GB (proces koji je trajao 2 dana jer sam ga započeo navečer i ne mogu Steamu dat cijeli bandwitdh). Upalim igricu, kliknem na Black Hawk Dawn. Traži da skinem dodatnih 26GB. Skinem dodatnih 26GB. Izgubim dodatnih pola dana. BHD je izgleda zasebna igrica, jer ugasi glavnu pa pokrene nju. Coop čekao 15min, sve neki degenerici koji ne mogu proći dalje od lobbya, stalno ulaze/izlaze ili kad uđu ne kliknu ready. Na kraju kreirao svoj lobby i krenuo sam. BHD je u Unreal Engine 5 (glavna igra nije). Lijepo izgleda, ali si sam i protiv NPC-jeva, quit. Upalim glavnu igru ponovo, probam onaj prvi mode. Droppa me na neku mapu, nigdje vozila. Probam još par puta, nigdje vozila. Probam drugi mode, neki loot survival. Opet sam i protiv NPC-jeva. Quitao. Uninstall. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
sto nema nacina za doci do metaka u solo misiji ? lotanje ne postoji kao ni uzimanje od neprijatelja,znaci ovo je skoro pa nemoguce za igrati,em sto su NPC-ijevi nabrijani do jaja,em nema streljiva za pokupiti nakon sto ga se isprazni...wtf ?
![]() |
#57 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|