|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja sam tu novi, pa se slobodno smijte pitanju ![]() Kak je priča dok ide ebay key prema kraju, tipa 11 od 12mj? Kupim novi, aktiviram i sve 5 ili seli sve podatke s onedrive, mjenjaj accounte kuku lele? Pretpostavljam da se samo stavi novi key i vozi, može samo potvrda nekog tko je taj dio odradio prije nego se uvalim u priču ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Tak je, kupiš novi, uneseš na svom accountu i voziš dalje. Ak ne produljiš pretplatu mislim da imaš 30 dana za prebaciti podatke nekam drugam (drugi cloud, lokalno, kakgod) Sveukupno moreš stackati do 5 godina unapred mislim, ja sam 4 godine unapred stackao tak da imam O365 do srpnja 2025. godine ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Koji je postupak - na već postojeći račun samo dodam novi key i on će automatski produljiti trenutnu pretplatu za taj period (dodatnih 12 mjeseci)? Citiraj:
Je li potreban VPN, račun s adresom u DE ili napravim normalan račun i kupim? Hvala. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni nije prošlo ovo na Amazonu jer mi veli da sam u krivoj regiji... A za stackanje - samo treba redeemati kodove na isti account i to je to, pretplata se produljuje za broj dodanih kodova
![]() |
#35 |
Premium
|
Zanimljivo, i meni amazon sere. Probao i mailbox adresu i vpn DE server, štanga. Ne znam, izgleda da negde griješim u koracima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Meni je radilo bez problema, ali živim u Njem, i račun sam napravio dok sam bio u njem, pa moguće radi toga. Možda da prebacis regiju na njemačku, možda će onda raditi.
![]() |
#37 |
Premium
|
https://www.notebooksbilliger.de/mic...+5+user+686988 uzeo ovo, naravno njemacka adresa mora bit (ostavio od mailboxde ![]() edit: seru da primary adresa mora biti moja, a dalje delivery koju ocu. Naravno ako primary stavim hrvatsku, ne pušta kupiti dalje looool Zadnje izmijenjeno od: johnsmith. 03.01.2022. u 10:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|