|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Tema koju sam ja stavio nema veze ni s jednom temom na ovom portalu. Ja sam pitao: "Postoji li neki način kojim bih mogao nekako izmjeniti konfiguraciju računala tako da računalo podržav Windows 11, ali da bi troškovi bili manji nego li kupiti novo računalo." U tom kontekstu je tema koju sam postavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Tema nema smisla kad već nije izašla finalna verzija Win 11. Da li je tako? ![]() Dok je beta, ništa nećemo znati što će dogoditi poslije. Budi strpljiv Da li si spreman dati 500 ili 3000 kuna? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
Planirao sam postepeno nabavljati komponente za novo računalo i dok ja nabavim sve što mi treba u to vrijeme će doći i Windows 11. Krenuo bih preko matične ploče, grafičke kartice i tako redom. Neke komponente na računalu su mi pri kraju. Imam sve legalno instalirano na Windows 10, nanovo ga instalirao, ali imam probleba s Esent 508, 513 i tako redom. Imam i drugih problema. Računalo se smrzne bare 20 do 30 puta u jednom danu. Nekada znam Winsowse instalirati i 2 do 3 puta na dan i tek instalirani Windowsi štekaju. U Event Viewer imam listu 10-ak različitih grešaka označenih crvenim krugom. Neke probleme riješim i jave mi se novi problemi. Zadnje izmijenjeno od: mandak. 01.07.2021. u 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma stigneš riješiti i napraviti mali lagani upgrade. Samo tri stvari : matična, neki APU (procesor sa diskretnom grafičkom) i ram. Ostatak možeš iskoristiti što imaš. Отправлено через iPhone
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Hvala. |
![]() |
![]() |
|