|
|||||||||||
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
haha pa ovo sa smrdljivim martinima bi prije moglo upaliti nego mršavljenje ili trajno uvećanje određenih dijelova tijela |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#34 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Isto. Već dugo nemam tamo ništa. Zapravo od kad njihova kartica ne vrijedi u HR. Zanemarim poruke, ne znam kaj bi uopće drugo mogo napravit. Ići se borit s hakerima? Lol, mogao bi izgubit cijeloi dan na gluposti, nemam za to vremena. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
#37 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Spam mailovi
Nemam pojma, bio sam uzeo za 5€ XRP na binance-u pa prebacio s njega ostalo na drugi servis, i ostavio xrp. U medjuvremenu sam se ganjao sa slizbom jer sam izgubio 2FA i nisam otvarao binance mjesecima. Sad je vec proslo 2-3 godine od zadnjeg pokusaja, pitanje je da li uspio vratiti to. Ali cini mi se da nisam basa zaradio, jer sigurno nije bio 0.0002 centa . Mozda nije proslo bas 10 godina ali bilo je sigurno kad se reklamirao kao “nova tehnologija” ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa računaj... Ako si ga kupio za 1 cent, a možda si i za manje, sad imaš minimalno 1000 eura.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Binance nije postojao prije 10 godina. Osnovan je 2017 godine. On je vjerojatno uskočio na vlak krajem te godine ili 2018, tako da pretpostavljam da je u najboljem slučaju kupio po 0,20 USD ili cca 0,17 eur. To bi bilo cca 30 komada ili cca 60€. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Svaki dan me zovu, jedanput sam se javio na neki broj iz Slovenije. Prvo je krenuo automat: "Hi, this is Binance Slovenia". Reko bye. S tim da su meni i sms poruke dolazile da mi je hakiran account. Nemam tamo ništa već sigurno 3 godine. Ali dizale su se kamate na yield farming od Cake-a. Dizao na Addiko bankomatu bez provizije. Još kad je 1500kn mjesečno bila neka lova. Sad natankaš, odeš u dučan napunit kolica i nema. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|