|
![]() |
#31 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovo je nešto rascjepkano, mafia 2 je već dostupna, wat da fak, ja mislio to će sve odjednom izać, zašto idu realeasat od dvojke :S
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 19.05.2020. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
a tak je pisalo i za wc3 reforged ![]() Re-made from the ground up, Mafia: Definitive Edition offers a faithful remake of the original's acclaimed story with dramatically improved and expanded visuals and gameplay. ja sam skeptičan, radije se razveselim ugodno, nego rastužim ![]() po ovome, jedinica bi trebala izgledat bolje od dvojke i trojke, ako je remake from ground up jel
![]() |
#36 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Ono, teoretski ima smisla - dvojka i danas izgleda dobro, pa osim možda nekog sitnog peglanja drugo ni ne treba, a jedinica ide kasnije jer na njoj rade. Samo, opekao sam se puno puta, kao i svi, pa dok ne vidim - ništa od možebitne kupnje ![]()
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Radije su se mogli strpiti i pustiti sve 3 odjednom, ili bar prvo jedinicu kao prvu, ali ovako... nema nikakvog smisla. Da. Izvor: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa meni čak i ima smisla ovako, pošto je remake prvog dijela glavna stvar, a remster drugog dijela je onak, "usput" izdan (i očito zbrda-zdola napravljen), da malo nahajpa ekipu. A mlađoj generaciji koja nikad nije igrala prvu mafiju, a igrala je drugu i treću je tak i onak svejedno.
![]() |
#44 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
u svakom slučaju više smisla bi bilo da su releasali sve odjednom, iako je dvojka i trojka već gotova većina ljudi koja će igrat, želi to od jedinice na dalje, pa ovo nema smisla, baš kupus
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Po meni bi izdavanje sve 3 igre po cijeni jedne pospješilo prodaju. Ovako će biti zanimljivo vidjeti koliki će uspjeh postići izbacivanjem dvojke i trojke jer se može desiti da igrači budu nezadovoljni kozmetičkim popravcima, pa bojkotiraju kupnju jedinice. Nije da se bojkot desio jednom u gaming industriji. A i sama kronologija priče je takva da jedinicu moraš prvo odigrati. Kako onda misle privući igrače da igraju dva lošija nastavka i zatim ovaj prvi koji će (valjda) ispasti bolji od njih.
![]() |
#46 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
Čini mi se da su današnji gaymeri manje zahtjevni neko pred 10-15-20 godina
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Hebo ih život, pa što oni rade s tim remasterima? Dvojka 40GB, trojka 55GB. Nikako nema smisla. Dvojka je svojevremeno imala 5GB, sada je veća jedno 7 puta, dok je trojka u startu imala oko 45GB. Vjerojatno samo malo peglanja i to je to. Ali dvojka, koji k.. su njoj radili da sada ima 40GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
https://www.youtube.com/watch?v=5p8h-32wIYY ja ne vidim razliku u Mafia 3 Definitive Edition Vs Original ovi su se pogubili,daj jedinicu napravi kako treba i ne zamaraj pucanstvo s ovim piz..rijama ![]()
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
2 i 3 su pustili u prodaju da imaju cash flow za zavrsiti jedinicu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo nije nikakav remaster, nego "full-igra" nekakva... Nemam pojma, no od mene lovu neće vidjeti. ![]() Koliko vidim piše ovako: Remake prvog dijela, remaster drugog dijela i treći dio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premijum AMDebil
|
Meni je samo nevjerojatno kako su uspjeli jednu tehnički bug-free i relativno dobro napravljenu igru (mafia II) uspjeli toliko zajebati sa remasterom? Prepuna je bugova i glitcheva, na Redditu je cijeli shitstorm na tu temu...
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I poneka nova sekunda gameplaya https://www.youtube.com/watch?v=WqHx...ature=emb_logo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|