|
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
ajd odite busom nakon ponedjeljka da vam se mogu pridruzit u razgledavanju... ![]() Al nije mu ni hack nesto...ja ocekivao nesto bolje, neku slikicu itd... a ono samo slova... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Izgleda da je sad ku*vi srce na mestu. Dobil je spuhe s foruma, pa se odlučil ''osvetiti'' pošto poto. Jad i bijeda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Koji kreten....tjeba ga na liticu i nogom u guzicu.... I usput, nije hacker nego cracker ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nije cracker nego kreten... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Jelc Super Moderator : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Od svih dana-bas danas -.- prokleti hakerjevi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma trebali bi se skupiti i pokucati frajeru na vrata! ![]() ![]() ![]() Nemam više ideja vi nastavite.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Uvijek se nađe neki nadobudni koji nema pametnijeg posla nego iz obijesti rušit stranice. Tobože profić , mo'š mislit. ![]() ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja se naprosto usrrro kad se otvorilio crno, već sam pomislio da je mene neš napalo ![]() Ajd nek je forum živ :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Balavi posranac
Ja na poslu, reko idem malo bacit oko na forum, sada je mirno, kad jedva sam se ulogirao. Otvara a ono hacked by ...... nekakvo govedo. Nije bitno odakle je ali da to radi iz nekakve osvete neće ići. Zar u zakonu:confused: ne stoji da su to kažnjive stvari pa ako je tako neka se malo mjerodavni pozabave sa njime, možda to potencijalne creckere nauči pameti. Admin što misliš o tome, daj me prosvijetli ima li takvog nečeg u zakonu ?
![]() |
#54 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Upravo sam htio napisati nesto "donekle inteligentno" ali me hipnotizirao avatar od nino5-a ![]() edit: uf, malo mi je sig posasavio..pitam se zasto ![]()
![]() |
#56 | |
Kompjuterov frend
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Moderator
|
open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. -->
![]() Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1 na prvoj strani je link na staru verziju, na zadnjoj strani je link na novu. nova radi sa firefox 1.5 verzijom, stara sa 0.x. kada je downloads u zipu je, otpakiraj, otvori firefox i idi na file --> open, otvori extenziju. extenzija ce se instalirati, restartaj firefox. dobiti ces kraj HELP menu josh jedan pcexpert menu. ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
i jesam li ja to vidio da netko dolazi u rijeku?? come people, come. ![]() ![]() btw, vidim da mnogima fale postovi, nisam josh skuzio da i teme nedostaju. sto je papak napravio?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|