|
![]() |
#31 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@psf[i]-[Tomek] Lepo, lepo....ne samo da ti varaš nego još i druge vlečeš na gijeh ![]() Ajde upali ajskikju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...bravo majstore,ovo ce mnogima pomoci,ja sam bio ljen staviti medic rezultate ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
-nVidiot-
|
Vi ga organizirajte ako imate volje, zivaca... Ja sam tu gdje jesam prezadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ajmo već jednom organizirat neki klančić [PCEkspert] ....ja ionako igram AA pod nickom [PCEkspert]_GoGzS , poprilično sam loš (tj. uvjek naletim na par devljaka koji me ko životinju smrcvare).... A mogli bi i pod tim imenom na Gathering ![]() Zadnje izmijenjeno od: GoGzS. 20.12.2005. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
-nVidiot-
|
Stavite si krači tag... Nekaj tipa ]pcX[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Da, mogli bi....eto, [PcX].....da vidimo onda, tko je za nastup na gatheringu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja Posle nove g. kad mi bude pauza na faxu kupujem i gaming set da se može malo i ozbiljnije igrat Nego koje mape najviše igrate? Ja sam na SF extraction,Bridge crosing i pipeline I dal ako mjenjam nick dal moram i promjenit na aatrackeru ili on to sam skuži? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Briđ krossing, maunt mckena i pipeline....zaigram tu i tamo hospital i tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
music freak
|
...modem ???
![]() |
#45 |
-nVidiot-
|
da i na trackeru trebaš promjeniti Nick. stavi me na buddy listu moj nik na trackeru je psf[i]-[Tomek]. Probaj povisti latencije. (igrice bazirane na UT "enđinu" vole više latencije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
-nVidiot-
|
Hehe... Uputi moj pozdrav Titu i reci da ga na Bolnici vec dugo nisam videl!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
e da a sad se nemogu logirat za aa, i nekako mi se cini da je jaaako malo servera...
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Inače ova igra ima i jednu veliku manu... Naime, kad sam kupio 9800xt prije 2 god, dobio sam hl2 igru s njom ( u biti onaj cd key pa si skineš igru, jel..) i baš sam bio nabrijan na nju, kao uostalom i na sve te nove pucačiine ( far cry, cod... ), NO MEĐUTIM, nakon početka igranja skužim da mi je to sve bezveze...botovi su jednostavno PREGLUPI i ništa to ne može nadomjestiti igranje protiv živih ljudi... Tak da mi je AA upropastila igranje svih tih novih pucačina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
-nVidiot-
|
Broj registriranih usera iznosi 6 369 025! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
narafno imas ljudi sa dva ili vise acc. ali mislim da komotno mozemo rec onak od oka da ima oko milja aktivnih igraca/// @vex ovo sto se tice zaraze i botova... totalno si u pravu... igram je 8 mjeseci svaki dan skoro i nema sanse da se uopce potrudim instal;irat neku drugu igru a kamoli zaigrat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ajde poslušajte i moju muku. Igro sam ga loooool sa 56k neko vrijeme loool E sad sa 128/512 hehee nije loše. Moj jebeni problem je to što kao mnogi drugu SF misiju neeeeemogu proć! Ostale sam sve svojim znojem prošo ![]() Ako neko nađe hack za nju il nešto napišite plz.
![]() |
#55 |
AutoCad & Allplan expert
|
Evo ja stavio {PcX-HR}-MARIN_1982 nick. najdraza mapa mi je urban assault i igram pretezno na sd-serb dragon, ancients, hawk.....serverima...
![]() |
#56 |
AutoCad & Allplan expert
|
KICK NOTIFICATION;{PcX-HR}-MARIN_1982 has been kicked for undefinited reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUKBUSTER (FOR 2 MINUTES)... (FILE WHITELIST "AMERICAS ARMY") sta je to? radi cega je to?
![]() |
#57 |
-nVidiot-
|
Vjerojatno su na serveru trebal mjesta za clanove pa te admin kickal... Skoro svi klanovi imju ono glupo pravilo We pay we play! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
-nVidiot-
|
Kolku vrijednost ti ima netspeed? Default je 10000. Ako imaš vću vrijednost onda te server ponekad izbaci... Budem kod nas na server u admin control panelu pogledal kaj je taj WHITE LIST. Pa ti još javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
e moji ameri....ajmo nabacit neki mec...da se pokoljemo kak se spada....decki ko oce,nek m ise javi na pm ili flowmasteru da vam daju ip od ts servera pa da se zaletite i dok igramo da nabacimo i koju zajebanciju.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|