|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
sad bi prema tome trebalo legalizirati piratluk... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koliko sam ja skužio-traže da se to provede retroaktivno. Od 2003. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
banda ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Znate kaj ja mislim? Ovak! kao prvo mislim da je svima jasno da način na koji se danas distribuira mjuza i filmovi (komercijalno) je prošla svršena stvar i da su ti tutleki u HDS-u toga svjesni. Kao drugo preplaćuju debelo svaku pjesmu sa CD-a koju prodaju ili film. Kao treće, za par godina će svaki korisnik računala imati vlastiti ili neki oblik brzog pristupa internetu i zbog toga će biti logično dat neku siću love (od 50 - 70 euro centi) za neku stvar, downloadaš si je s neta na komp, platiš direktno autoru (a ne tam nekim neradnicima u diskografskim kućama) njegovu naknadu, državi on plati porez i svi zadovoljni. Jednosatavno eliminiraš problem, a to je način distribucije! Oni su tog svjesni i ovo kaj prijete i pokušavaju strašiti javnost su zadnji trzaji očajnika koji su osuđeni na istrebljenje (prokleti paraziti)! P.S. nek se niko ne uvrijedi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
da li se to odnosi i na, recimo, IBM Tape Backup? mislim da bi trebalo, jer mi ovdje prilikom svakog backupa servera na trake dodamo sve "melodije istre i kvarnera" kao i "zadarfestove" od '78. naovamo. a ako mi to radimo, to rade i ostali. krademo i uzimamo našim glazbenicima iz usta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prosle sam godine pitao u jednom shopu u Italiji kako to da nemogu nac dvd medije za manje od 1€, a lik mi kaze da je to zbog tih istih koji danas kod nas kroje zakon. Pushiona uvijek...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Nista, decki.. taj zakon bi mogao stupiti na snagu. ![]() Nego, valjda nam se opskrbjeti zalihama. Skupiti kune. I kupiti medije, pa s njima po bor. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|