|
![]() |
#31 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
naravno...i to je jos dok sam imao venica ![]() a sto se tice hitachija...hitachi=ibm cak su i iste serije deskstar...a on ej poznat po umiranju...i to najcesce glave...i sma si vidio kolko diskova imam doma...par je krepanih...a ti su hitachiji ![]() edit: ne kazem ja da mozd aima neka dobra serija itd...samo velim da imam dosta krepanih i da sam ih vidio...spasava ih 5 god garancije...al ak iams osjetljive podatke...nebi ih bas njemu povijerio...tipa moji programi z abiose, rad na webu itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Nove serije hitachija definitivno nemaju nikakve veze sa IBM-om ko što IBM nema veze sa hitachijem. To je ko da kažeš da je dfi=abit zato kaj je oscar wu prešo kod njih. Ti si prvi na ovom forumu koji spominje umiranje hitachija(bilo je mjaukanja,škljocanja i neznam čega još ne ali krepavanje još nisam vidio). @ MCG za te novce(tagan ec) opet ima seasonica 430w koji ima veću iskoristivost i tiši je(na jedno metra se ne čuju ni jedno ni drugo ali kod tagana postoji škljocanje venta i čini se nešto topliji od seasonica) Trek is my whitnes ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
the luda ribetna
|
ibm ima velke veze s hitachijem...trust me on that one...ustvari pitaj raka... ![]() imali smo diskusiju o njegovim hardovima i tackama wc hitachija itd ![]() edit kad sam ja reko da abit= dfi?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pročital sam nekolko review-a u svezi Seasonic napajanja i skoro u svakom su nahvalili tišinu napajanja, ali je zato sve ostalo bilo prosječno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
M.U.P.
|
Nije fora samo u tišini ![]() Pa ti si malo oglušio kraj onih prozirnih cm-a(isto ko i fiš) ![]() ![]() Za 520-530kn ima silverstone stridera 400w Velim da su na metar udaljenosti podjednaka ali ono što se čuje se čuje ![]()
![]() |
#37 |
the luda ribetna
|
pitaj fleksa o glasnoci mojih cm-ova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
-------
|
Ma ja ti velim samo za Seasonic napajanja, ostale firme nisam ni spomenul. Nisam oglušil i nemam (niti ga ikad namjeravam imati) prozirno kućište, tj. stranicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
M.U.P.
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() @MCG ono se odnsilo na zeda ne na tebe ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
-------
|
U onim review-ima koje sam ja čital za Seasonic 430W nije bila upitna iskoristivost napajanja već ovakve sitnice: The Seasonic S12 430w power supply doesn't appear to have anything special to offer the consumer. There is no ultra fancy full length sleeving, no quad fans...'' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
M.U.P.
|
Seasonic i nije zamišljen kao fancy napajanje sa svjetlećim ventovima, sleeving kitovima duplim ventovima i takvim nekome bitnim nekome nebitnim sitnicama, već kao napajanje koje će radit svoj posao bolje od drugih. Seasonic definitvno nije za modere i ako ti je to jedini argument protiv njega:clap: Meni se recimo sviđa što se napajane drži atx standarda pa već samim time smanjuje gužvu u kučištu ![]()
![]() |
#42 |
-------
|
Kaj se tiče modeularnosti napajanja...to stoji, ali opet tu je zamjerka na +12V rail. U testovima napon nije ni blizu 12V, već varira između 11.77V i 11.84V i ne ide dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
M.U.P.
|
Ko je spominjao modularnost:confused: Može link
![]() |
#44 |
-------
|
Ma krivo sam se izrazil, mislil sam na oklopljene kablove, itd......moja greška. Link za kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
M.U.P.
|
Taj di varira napon
![]() |
#46 |
-------
|
To ti je review s PC Stats-a......ja nemam to sejvano na disku, ali ak ti se da potraži na PC Stats-ovoj stranici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
M.U.P.
|
Čuj stari al serem se na takav review Ovomože proć isto tak i ovaj Ovaj također ne ulzi u sferu najpouzdanijih ali je bolji od onog kaj čita ploča O ovome neću ni pričat tak da ono sory al ne napon ne varira tolko Isto tak ima reviewa di na taganima,fortronima i bogtepitajkakvim sve napajanjima napon varira u nebesa. Jedan loš review(koj sam ja mogo doma napravit) ne daje realnu ocjenu ![]() EOD
![]() |
#48 |
-------
|
E, hebi ga tak.....pa onda svi živi lažeju. Nisam ja rekel da je Seasonic 430W loše napajanje, ali ima svojih mušica isto ko i druga napajanja. Moremo mi do sutra o tome koje napajanje bolje, a koje nije i tak i tak nikakve koristi od toga. Tip si bu na kraju kupil nekaj deseto u cjenovnom rangu Seasonica 430W, Tagan Easycona 430W, i sl.......i zadovoljan bu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
M.U.P.
|
Nisam ja reko da neko laže, ali reć da napon varira na temelju očitanja iz biosa je čisti bullshit i neprofezionalizam IMO. ![]()
![]() |
#50 |
-------
|
To je istina....da nisu mogli nabaviti neki pošteni multimeter (fala bogu para i sponzora imaju) ni meni nije jasno, a bome mi se ne razmišlja kak i zakaj su oni to tak zmerili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Sto se napajanja tice,moje levicom 450w radi ko urica,ne cuje se,daje i vise pogotovo na 12v,daje za 0.3 vise,pogoni 6x case fan-a,hdd,grafu,2xdvdrw...ocan komp...ja sam prezadovoljan za 450 kn,super pakiranje,i ima koju kilu ![]()
![]() |
#53 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
Se isplati uzimati San Diego? Se jako osjeti u preformansama zbog 1M chacea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
-------
|
Isplati se uzeti... 1MB cachea se osjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
Ajde složite nanovo ali ne vise od 7000 kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
-------
|
Kaj da složimo......pa smo složili.....čitaj temu od početka. Kaj ne valja? Moj zadnji prijedlog. _________________________________ Procesor: A64 3700+ San Diego BOX - 2.146 kn (Bing) Cooler za procesor: Zalman 7000B-Cu - 246 kn (Bing) Matična ploča: EPoX 9NPA+ Ultra, nForce4 Ultra - 822 kn (HGspot) Grafička kartica: HIS X800GTO - 1.618 (Optimum) Memorija: 2x512MB SuperTalent - 880 kn (Ve-mil) Hard disk: Maxtor 120 GB SATA - 558 kn (Bing) Napajanje: Fortron BlueStrom 400W - 458 kn (Bing) Kućište: ChieftecDG-01B-D-U - 335 kn (Ve-mil) Miš: Logitech S96 - 57 kn (Bing) Tipkovnica: Logitech Deluxe Black - 68 kn (Bing) _________________________________ Ukupno: 7.188 kn Kolko vidiš procesor ti ''nabija'' cijenu cijele konfiguracije. Zadnje izmijenjeno od: McG. 06.12.2005. u 21:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|