|
![]() |
#32 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ne znajuć za ovu temu i novi exp. pack, ja baš u nedelju pogledo film... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I to ali i leakova gameplaya bi bilo ko dreka. Mislim, nitko sretniji od mene da dođe kako su prvo rekli, ali treba još koji expo proći gdje će pokazivati malo deblji gameplay i to ![]() Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Antimićanin
|
Ne slažem se. Ne volim čekati ni takve igre ni nove AMD AM4 procesore. Oću odma ![]() Pokušvam pronaći koliko je prošlo od prvog Demo-a do launcha Dooma iz 2016 ali mi ne uspjeva. Čisto da povučemo paralele da vidimo otprilike koliko bi im vremena trebalo. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Mislim da je bilo skoro godina dana od prvog prikazanog gameplaya javnosti do kad igra nije izašla... Ako ne i više. Slažem se s tobom, jer osim Quake champions nemam što igrat... za Witcher 3 nemam volje opet uložiti 6-7 mjeseci zivota iako mi je super igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jebo ih glory kill, to sranje mi se nije svidilo još u doomu 2016 kad sam prvi put vidio... bespotreban showoff koji oduzima od core gameplaya, a to je pucanje. A iznad svega mrzim kad me igra forsa da je igram na neki njihov zamišljeni način. Pass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Antimićanin
|
Mislim da sam negdje i napisao da ne očekujem igru ove godine ![]() Čak i nisam na aparatima, ionako ove jeseni/zime ću biti jako malo doma pa pitanje koliko bi stigao igrati tj uživati u igri ![]() Tako da, pozdravljam odgodu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#60 |
Antimićanin
|