|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene najviše živcira kad imam pokrenut istovremeno Firefox i krenem igrat NFS MW, slika se jednostavno zaustavi i stoji pa se nakon sekundu pomakne malo pa stoji i tak jedno vrijeme.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno ce novija verzija AV programa rijesit taj problem, jer mi se cini da je glavni krivac AV software.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
EMP moderator
|
A šta je onda kod mene? Ja nemam Sophos AV nego NOD32.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Bog Costa! Instalirao sam tvoju extenziju, radi ali imam mali problem. Kliknem na nju i otvori mi izbornik ali skroz crne pozadine neke stvari vidim ali neke ne. Pojave se kada prođem mišom preko njih. Kako da promjenim boju pozadine padajućeg izbornika? Firefox je 1.5 a tema na njemu iFox 1.6:confused:
![]() |
#35 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Riješio sam! Koji shit samo sam zamijenio temu i gotovo. Sve vidim normalno. Sorry zbog nepotrebnog pitanja! Misliti, misliti a zašto imaš glavu ? (da nisam nikog čuo o onom o slami i džepovima ![]()
![]() |
#36 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Eto, bas danas stavio ver. FF-a 1.5. I sad me zanima gdje se na njoj podesi za hrvatski jezik. U verizijama do 1.0.7 - je to bilo moguce podesiti. I sad trazim i negdje ne vidim tu opciju. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Plasticni kirurg
|
Kako odblokirat slike s sajta na kojem sam blokirao prikaz slika. Stvar je sto me mogu naci, zapravo mogu naci, gdje su se prije nalazile slike. Ali takav je sajt da se neda odblokirat. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
EMP moderator
|
Imaš tipku Exceptions pored Load images... u Options -> Web features. Tak je barem u staroj verziji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Plasticni kirurg
|
Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod mene je trošil 150 - 200MB.........majku mu. Sad sam (opet) na Operi 9.0, otvoreno 5 tabova i troši podnošljivih 37MB ![]() EDIT: Evo jedan link za optimizaciju Firefoxa. U polje za upis web-adrese treba upisati about:config i otvara se mogućnost vrlo detaljnog podešavanja Firefoxa. Zadnje izmijenjeno od: McG. 04.01.2006. u 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ima nesto sto me jako smeta. prva stvar je sporost kod nove verzije. sporost prvog ulaska u browser. druga stvar je sto klikom na neki drugi bookmark iz bookmark toolbar foldera automatski otvara taj novi tab, i odlazi mi iz taba u kojem trenutno radim. to nije bio slucaj kod stare verzije. postoji li rjeshenje ili vracam staru verziju?
![]() |
#44 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|