Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.11.2005., 14:20   #31
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Nisam ja ni rekel da ne znaš clockati ili da si neki početnik, ali s ovom pločom ti trebaju konjski živci, puno dobre volje i strpljenje do bola. Kad vidim kakve sve ljudi imaju probleme s tim pločama odma mi je nakak lakše da sam ju maknul s popisa kad sam ja kupoval svoju ploču. Gle, ako neš to mogel naterati da dela kak spada zamoli nekog tu na forumu (fala bogu ima ih kolko hoćeš), nek skokneju do tebe i poštelaju ti ploču.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2005., 14:31   #32
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Originally posted by McG
Nisam ja ni rekel da ne znaš clockati ili da si neki početnik, ali s ovom pločom ti trebaju konjski živci, puno dobre volje i strpljenje do bola. Kad vidim kakve sve ljudi imaju probleme s tim pločama odma mi je nakak lakše da sam ju maknul s popisa kad sam ja kupoval svoju ploču. Gle, ako neš to mogel naterati da dela kak spada zamoli nekog tu na forumu (fala bogu ima ih kolko hoćeš), nek skokneju do tebe i poštelaju ti ploču.
onda cu se sam mucit pa kad bude lan party u gorici ulovit cu nekog da mi to sredi ak se da uopce...

ali zivaca imam (bar sam imo prije ove ploce) ali nis mi ne pomaze, nikak do uspjeha... na dfi street forumu neznam objasnit problem jer neznam engleski bas predobro pisat...

Oglas
Staro 30.11.2005., 14:34   #33
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Ne trebaš se sam mučiti....imaš na podforumu Overclocking topic DFI Rješenja i Problemi (ili tak nekak). Tam ti bu garant nek drage volje pomogel u svezi glede ove ploče.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno