|
![]() |
#31 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Posto mi se nakupilo 30e za naknade za placanje u prosloj godini htio bih poceti placati s Aircash-om racune. Zanima me kako prebaciti novac na Aircash bez naknade, bez da idem na Tisak(ne znam ni jel bi tamo bilo naknade za uplatu gotovine) ? Idem na Uplata pa dodam svoju debitnu karticu i s nje prebacim na Aircash? Svaki mjecec bih prebacivao iznos za racune tog mjeseca. Da li se za to placa naknada? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Točno tak kak si napisao i nema naknade za plaćanje računa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Aircash
Citiraj:
Mislim da naknada za uplatu sa ziro racuna ovisi o tvojoj banci, ne o Aircashu. Provjeri si u banci. Sto se kartice tice , bilo je besplatno ali takodjer koras provjeriti s bankom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Hvala, dodao sam karticu i sve je proslo bez naknade. Hvala, nije bilo naknade za nista, PBZ banka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
nema naknade niti na tisku niti preko banke. ...točno ima opisano u aplikaciji što aircash naplaćuje naknadu - super je opisano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Aircash
Pise da je prilikom placanja sa racuna moguca naknada banke. Vjerojatno kad se uplacuje preko barkoda ili transakcija a ne kod kartica. “Aircash puniš besplatno. Možeš uplatiti najmanje 1,00 €, a najviše 700,00 € – ako si verificirani korisnik U slučaju uplate prijenosom s bankovnog računa, primljeni iznos koji se odobrava na Aircash novčanik može biti umanjen za bankovne naknade i troškove na koje Aircash ne može utjecati. Kod povrata neidentificiranih uplata bez ispravnog poziva na broj, iznos može biti umanjen za iznos troškova i naknada do 1,00 EUR za prijenos u Eurima, i do 3,00 EUR za prijenose u ostalim valutama.” Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.02.2025. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja svaki mjesec ili dva ubacim par sto eura na račun i SVE što ima bar kod plaćam sa aircash karticom. parking također. fora je što kartica osim što ima limite ima i opciju da je zaključaš jednim klikom i nitko ne može koristiti je, ali mobitelom scan and pay možeš i dalje plačati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Dali se može kako doći do informacije gdje je podignut novac putem aircash bar koda?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Jel netko probao u zadnje vrijeme uplatiti gotovinu na tisku? Navodno je sad limit 30 eura. https://www.reddit.com/r/financije/c...ne_na_aircash/ Nigdje taj info ne nađem na aircash faq, niti su dali bilo kakvu obavjest...
![]() |
#42 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Prošli tjedan sam uplatio 300€ na benzinskoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Na Ini i Petrolu može 300 ali Tisak je snizio na 30 eura po transakciji, čitam sad na forum.hr ...
![]() |
#44 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kiosci su laka meta za pljačkaše. Vjerujem da tetama nije ugodno imati po par soma ojra keša na kraju dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|