|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
na PCB-u postoji neki kod pomoću kojeg možeš identificirati karticu...trebao bi ovako nekako izgledati SBXXXX (gdje su X-evi neki brojevi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma gledal sam ja PCB kad sam isao traziti koje drajvere trebam...ono na njihovoj support page I pise mi: Serial Number M4830040116567 CT4830 Kad sam ovaj zadnji broj ukucao, onda mi je nasao da je to SB Live! Value al jos je pored njega pisalo DELL i Compaq mislim.. Kad sam instalirao KX drajvere onda je pisalo pod tabom di biram zvucnu: CT4832 Kaj jos koga zanima... Inace, nasel sam na SB Live! 5.1 Value Citiram: Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
Evo stavio sam origigi drivere i bas je zaista onako na prvo uho ![]() Još guštam zvuk no čini mi se da se visoki tonovi previše "rasipaju" , ono cccccc previše djeluje piskutavo a ako smanjim visoke onda je opet preduboko ![]() @Mailman , našao sam ja to i prije no moja karta je malo specifična jer iako je raspored svih priključaka i djelova na njoj identičan oem verziji sb0230 moja ima pozlaćene konektore i općenito je pcb identičan platinum ex-u ? Evo prvo slike originala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
Evo i moje karte , slika je malo lošija ali raspored se dobro vidi - na chipu piše sve identično kao na prvoj slici. Obratite pozornost na pcb ?? Svi priključci su crne boje a izvana pozlaćeni a nebi trebali prema modelu kartice. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 25.06.2006. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]() |
#38 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@stublina: Tvoja kartica je nešto duža, Cyrus i ja imamo ove kraće verzije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
Cek, jel vama svima pise SBXXXX ? Ocito samo meni pise CTXXXX I sada, da jos nekaj provjerim, jer ako sam krivo nes spojil, ubil bum se, cijeli je ovaj thread onda nepotreban bio ![]() Kak ste vi sad spojili zvucnike? Ja imam tri zice iz zvucnika, crna, zelena i naranđasta... te sam ih tako spojio na karticu kako je na slici, crna, zelena,roza Sad me hebe ova naranđasta, ja sam nju spojio u rozu...sam ju trebao spojiti negdi drugdje!? Ako sam krivo spojio, ubit cu se... Inace, kako mi svi zvucnici rade na zvucnoj od maticne (jer tamo imam 6 rupa) i tamo imam taman tu naranđastu rupu (a imam i rozu)!?!?!? Ak niste nis shvatili, dajte samo kazite kako ste spojili svoje 5.1 sisteme (oni koji nisu to ranije rekli).
![]() |
#40 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja nemam 5.1 nego 2.0. Kod mene piše MODEL : SB0220 i ispod toga lijepim zlatnim slovima: Sound Blaster Live! 5.1 Digital.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Sound Blaster Live! 5.1 Digital, kaj znaci taj digital? :confused: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
e ovako imam Creative Labs SB Live! 24-bit digital, SPDIF, zvucna je 7.1 sa digitalnom izlazom da creative decodere a kako koristim i dolby digital inspire 5500 sve radi kao curica jer je i kartica manje opterecena obradom zvuka zbog dekodera tako da za creative labs imam samo pohvale - osim sb live! 24bit, DD inspire 5500 koristim i inspire 5.1 5100 koji isto nisu losi ![]() @ CyRuS nemoj prodavat karticu samo zbog toga sto ti neradi skini drivere ili javi na PM jer je steta karticu dat za 100kn i onda da netko driverima to sve naredi. a sto se tice spajanaj boje pasu samo kada koristis creative labs zvucnu i zvucni sistem tek onda ide boja na boju a inace spajaj onako da radi sve kako je spojeno: spojeno je na digitalni izlaz jedno kabelom, ide cetverostruki (cetiri zice na jedan line-in) line-in a to ide na coaxialni kabel i na decoder takodjer na coaxial i sve radi super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
Ajd pa ti se onda javim na PM Illusion...jer koje god sam drajvere skinuo sa neta, pola njih mi nisu davali zvuk na centralni zvucnik, a pola njih nisam mogao instalirati jer mi nije dao (price tipa da to nisu drajveri za moju zvucnu) Al fakt brijem da mi zvucna nije 5.1 vec 4.1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|